• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kızlaaaar günaydııın.. :)) Ben yine ara verdim birazcık..Geçen hafta salı günü rapor aldım dört gün. Hafta içi evdeydim hep, hafta sonu da İstanbul' da. Kardeşim le arkadaşım bendeydi dört gün. Sağolsunlar kıyı köşe temizlik yaptık, bana çok bir şey düşürmediler bile. Ben de bu süreçte bayağı bir kafamı dinlemiş oldum.Bayağı iyi geldi bu istirahat.Allah ın izniyle evde olacağım günlerin fragmanını yaşıyorum bu günlerde, Allah ım ne kadar huzur verici :)))
Dün de eşimin iş yerinden arkadaşına gittik oturmaya.Ah öyle tatlı bir kızları var ki, bal bal. :) Maşallah diyeyim, on dört aylık minik.. Kuzucuğuma özlemim depreşti iyice. :) Böyle gördükçe diyorum iyi ki beklememişim ve Rabbim şükür ki tez zamanda nasip etmiş böyle bir güzelliği bize. Oyyy oy hayırlısıyla geçse zaman da kavuşsak inşallah. :)

duman91 duman91 Canıımcım kayınvaliden nasıl oldu?? Sen nasılsın?

SirriEyvan SirriEyvan tutkku tutkku tatlı anneler sizler nasılsınız?? :)

MutluBulut_ MutluBulut_ Kuzum güzel bir kutlama olmuş geçen hafta sana, sevindim. :)) Sen nasılsın??
Günaydın canım ahh iyiyiz çok şükür, bekliyoruz işte biraz önce anlattığım gibi oldu..
sen nasılsın ne yapıyorsun izinde miydin;?

Günaydın canım ahh iyiyiz çok şükür, bekliyoruz işte biraz önce anlattığım gibi oldu..
sen nasılsın ne yapıyorsun izinde miydin;?

Evet canım okudum.Maşallah ne iyi yapmışsınız.Bayağı sevinir kadın. Hayırlısıyla tamamen atlatsın da dönsün inşallah evine.

Ben iyiyim canım çok şükür, hı hı rapor almıştım evdeydim.

Evet canım okudum.Maşallah ne iyi yapmışsınız.Bayağı sevinir kadın. Hayırlısıyla tamamen atlatsın da dönsün inşallah evine.

Ben iyiyim canım çok şükür, hı hı rapor almıştım evdeydim.
Amin inşAllah canım benim..
Ohh iyi olmuştur senin için canım benim, nasıldı tatil?

Ladypurple Ladypurple oh canim ne guzel olmus senin icin, hem kardesin gelmis, hem temizlik yapilmiss, hem ev tatili ohh miss :)
masallah kac haftaliksin artik yariladin canim, insallah seninde hayirli, saglikli , dedigin gibi mal gibi minnagin olur :)
hepimze insallah :)

bizde buna sukur iyiyiz iste

ben yine hafta karisIkligina taktim.kafayi..
bu ikili teat yapilacak,, doktora yalnislikla 12+3 um dedim, bu kk daki takvim geldi.aklima.
halbuki.sonra 11+3 oldugumu anladim.
moralim bozuldu iyice, ben doktora 12+3 deyince tam zamani yapalim testi dedi.
simdi netcem ben

duman91 duman91 caniim cok sevindim, kv iyiymis insallah daha iyi olur.
belli oldumu ameliyat olup olmayacagi.
mutfak isinide iyi dusunmussunuz, supriz olur onada :) mutfagin sicak olmasi onemli hakkaten, kadinlarin gunu zaten mutfakta geciyo.

SirriEyvan SirriEyvan
MutluBulut_ MutluBulut_ sizler nasilsiniz canlariiim :)

Ladypurple Ladypurple oh canim ne guzel olmus senin icin, hem kardesin gelmis, hem temizlik yapilmiss, hem ev tatili ohh miss :)
masallah kac haftaliksin artik yariladin canim, insallah seninde hayirli, saglikli , dedigin gibi mal gibi minnagin olur :)

bu ikili teat yapilacak,, doktora yalnislikla 12+3 um dedim, bu kk daki takvim geldi.aklima.
simdi netcem ben

mutfak isinide iyi dusunmussunuz, supriz olur onada :) mutfagin sicak olmasi onemli hakkaten, kadinlarin gunu zaten mutfakta geciyo.

SirriEyvan SirriEyvan

Cidden öyle canım bayağı bayağı yarıladık şükür :)) Amin canım amin hepimizin inşallah :) Bu arada niyeyse senin oğlun olacak gibi geliyor bana :)

Hmmmm karıştırdım yanlış söylemişim dersin canım, bir şey olmaz

Cidden öyle canım bayağı bayağı yarıladık şükür :)) Amin canım amin hepimizin inşallah :) Bu arada niyeyse senin oğlun olacak gibi geliyor bana :)

Hmmmm karıştırdım yanlış söylemişim dersin canım, bir şey olmaz

oyle mi dersin heh :) saglikli olsun insallah :)
kuzen cocuklari hepsi kiz, 10tane kiz var hic erkek.yok, sirayi kim bozacak diye bekliyoruz heh :)

bilemedim ya, bi gideyim bakalim.nasipse, olmadi artik baska zamana tekrar versin bi gun gideyim

Merhaba kizlarrr nasilsiniz :))

tutkku tutkku kuzum bakalim karar vermedik daha :)) pes pese valla dugunler hep hepsine gitmeyiz gerci ama off mayis 23 mu.ne kuzenimin dugunu var ve malum bedenim degisti bi hayli :)elbise almam lazim..eskilerden kalma siyah bir elbisem var kararsiz kalsamda tam bedenime uygun zayifken almistim kinada onu giyim diyorum ama dugune yeni bir elbise sart:)) uygun fiyatli kisa bir elbise ariyorum insallah kafama gore birsey bulurum mayis 15 gibi bakmaya baslayim diyorum aslinda 1 ay sonra kilo vereyim o zamana kadar :)) aa bisey daha dicem kizlarr insallah kararim degismezse 7 kilom kaldi he tabi 1 eksik yada 1 fazla olabilir bakalim artik :)

Ladypurple Ladypurple evet kuzum ya cok guzeldi sende iyi dinlenmissin ohh :))

duman91 duman91 kuzum kv iyi oluyor sanirim guzel haber mutfagida yenilenmis cok sevinir :)

tutkku tutkku kuzum bakalim karar vermedik daha :)) pes pese valla dugunler hep hepsine gitmeyiz gerci ama off mayis 23 mu.ne kuzenimin dugunu var ve malum bedenim degisti bi hayli :)elbise almam lazim..eskilerden kalma siyah bir elbisem var kararsiz kalsamda tam bedenime uygun zayifken almistim kinada onu giyim diyorum ama dugune yeni bir elbise sart:)) uygun fiyatli kisa bir elbise ariyorum insallah kafama gore birsey bulurum mayis 15 gibi bakmaya baslayim diyorum aslinda 1 ay sonra kilo vereyim o zamana kadar :)) aa bisey daha dicem kizlarr insallah kararim degismezse 7 kilom kaldi he tabi 1 eksik yada 1 fazla olabilir bakalim artik :)

duman91 duman91 kuzum kv iyi oluyor sanirim guzel haber mutfagida yenilenmis cok sevinir :)

eee tabi kuzum sen o elbiseyi coooktan hakettin :)
bencede dugune 1 hfta kala al, 1 ay var daha zayiflarsin ozaman kadar.
e masallah az kalmis, insallah onlarida saglicakla verirsin.
birazda o kilonun tadini cikartip hooop gelsin bebis heh :) insallah tabi :)

simdi netcem ben

SirriEyvan SirriEyvan
Evet canım çok iyi oldu.. galiba yarın yapacaklarmış ama kesin değilmiş...
Hayırlısı artık olsaydı iyileşseydi yaaa....

Ohh maşAllah canım benim ne güzel kiloların gitmiş baya baya hedefine de çok az kalmış çok hoşş... darısı başımıza diyelim :) kız al kendine şıkır şıkır şeyler...
Evet öyle oldu canım benim

eee tabi kuzum sen o elbiseyi coooktan hakettin :)
bencede dugune 1 hfta kala al, 1 ay var daha zayiflarsin ozaman kadar.
e masallah az kalmis, insallah onlarida saglicakla verirsin.
birazda o kilonun tadini cikartip hooop gelsin bebis heh :) insallah tabi :)
Sagol kuzum :) evet bakalim o zamana kadar 3 gider insallah hatta 4 gitse keske :)
Evet canim yaa insallahhh :))

Ohh maşAllah canım benim ne güzel kiloların gitmiş baya baya hedefine de çok az kalmış çok hoşş... darısı başımıza diyelim :) kız al kendine şıkır şıkır şeyler...
Evet öyle oldu canım benim
Sagol kuzum:)) amin cok yoktu sanirim senin :) alayim dimi haha ama tam diyet bitsin ondan sonra bir alisveris insallah :))

Sagol kuzum:)) amin cok yoktu sanirim senin :) alayim dimi haha ama tam diyet bitsin ondan sonra bir alisveris insallah :))
Canım benim çok yok ama hani versem birkaç kilo fena olmaz diyorum arada veriyorum işte geri alıyorum, çok müsaitim kilo alıp vermeye o yüzden böyle oluyor işte...
Al al canım, bende evlendim evleneli borç ödemekten hiç kendime bakamıyorum, ama bizimde düğünler başladı, çok güzel etek beğendim onu alcam birde pantalon tunik çok hoş oluyor :)

Canım benim çok yok ama hani versem birkaç kilo fena olmaz diyorum arada veriyorum işte geri alıyorum, çok müsaitim kilo alıp vermeye o yüzden böyle oluyor işte...
Al al canım, bende evlendim evleneli borç ödemekten hiç kendime bakamıyorum, ama bizimde düğünler başladı, çok güzel etek beğendim onu alcam birde pantalon tunik çok hoş oluyor :)
Evet canim hamilelikten oncede iyi olur ustune katlanmaz verirsin basla simdi.yavas yavas yaza istedigin gibi olursun :)
Valla bende dugunden beri demeyim ama diyete basladigimdan beri 9.aydir bisey almadim desem nee dersin belki :)) evdeyim nasilsa dedim tayt giyiyorum disari cikarken eskiden hic giymezdim ama o bol geldi etti gibi sorunu olmuyo birde ben daha once dd zayifladigimdan kimini atmisim ama kimini saklamisim o kiyafetlerle idare ettim arada :)) ama su ara cogu kiyafete bay bay dicem artik :)) ama dun eski pantolonlarimi cikardim sakladiklarimi 4 tanesinden 1 tanesi tam suanlik 3 tanesinin 2-3 kilo vermeye ihtiyaci var iyiki saklamisim dedim kalanlarid annem at zayiflayamazsin artik dedigi icin atmistim :)) sende al kuzum madem begenmissin ihtiyacinda var napican mecbur :( ihtiyacta bitmiyo..kiminin takintisi var bir dugunde giydigini bi daha giymiyo arkadasim oyle mesela :)) benim hic umrumda olmaz valla 10 dugune giyerim aradan kac sene gecer :))

Evet canim hamilelikten oncede iyi olur ustune katlanmaz verirsin basla simdi.yavas yavas yaza istedigin gibi olursun :)
Valla bende dugunden beri demeyim ama diyete basladigimdan beri 9.aydir bisey almadim desem nee dersin belki :)) evdeyim nasilsa dedim tayt giyiyorum disari cikarken eskiden hic giymezdim ama o bol geldi etti gibi sorunu olmuyo birde ben daha once dd zayifladigimdan kimini atmisim ama kimini saklamisim o kiyafetlerle idare ettim arada :)) ama su ara cogu kiyafete bay bay dicem artik :)) ama dun eski pantolonlarimi cikardim sakladiklarimi 4 tanesinden 1 tanesi tam suanlik 3 tanesinin 2-3 kilo vermeye ihtiyaci var iyiki saklamisim dedim kalanlarid annem at zayiflayamazsin artik dedigi icin atmistim :)) sende al kuzum madem begenmissin ihtiyacinda var napican mecbur :KK43: ihtiyacta bitmiyo..kiminin takintisi var bir dugunde giydigini bi daha giymiyo arkadasim oyle mesela :)) benim hic umrumda olmaz valla 10 dugune giyerim aradan kac sene gecer :))

Sende kardeşimin azmini gördüm kuzum.O da lise çağında fena kiloluydu.70 lere çıkmıştı. Sonra bir hırslandı ki sorma 1-2 sene içinde eridi resmen. :) Bir de onun ergenlik dönemiydi de, boy falan da attı.Şimdi eski halini gören inanamıyo. :) Ki sen 30 kilo kadar verdim diyosun. Maşallah yaa. :))

Sen eski kıyafetlerimi çıkardım deyince aklıma geldi. Onun kilolu zamanından kalma bazı kıyafetleri vardı ben de onları yürüttüm. :)) Tersine oldu. Ayy hatta bu gidişimde annemin kıyafetlerinden bile aldım, kendikilerim olmuyor diye. :)

Neyse canım ne mutlu sana sabredttin muradına eriyorsun, bundan sonra alırsın artık istediğin gibi. :)

Back