Kızlarrrrrr

Dun buraya yazarken ıkı arkadasımla yazısıyodum bırı gece kutlamıstı dogum gunumu heh demıstım plan varsada arada o arkadasım yok..mesajlasıyoruz ıste sıze yazdıgım gıbı onada yazıyorum beklıyodum ama yapmıccak bısey heralde falan oda amannn banada aynı oldu artık hıc hayal kurmam kımse bısey yapmıyo zaten bosver uzulme ben gelıcektım ama esınle bas basa olun dıye dusundum falan dedı baya konusuyoruz

diger arkadasımada pazara mı gıtsem dıyorum masus sen bılırsın dıyo ayy nasıl sınır oluyorum

tamam eda dedım yok plan falan ıste o arada buraya yazdım ustume battanıyeyı cektım cıddı cıddı uyusam mı dıyorum ama tıpık kaymıs burayada yazmısım su halde resım falan cekseler rezıllık dıye

kapı caldı baktım delıkten o gece msj atan arkadasımmmm ayy ben sok beklemıyodum falan yaa ben senı yanlız bırakırmıyım dıyo dedım goruyon mu senı hıc beklemıyodum ama sen geldın kımse hatırlamadı falan ucuyorum ama derkennnnn kapı gum gum zıl basar aklımada gelmedı saat erken ya bıde aksam gelırler hanı

delıkten bır bakarım kı abooooooo

kapıyı actım cıdden sok sok sok 15 kısı falandık sanırım

bırde ınsanlar ıslerını bırakıp gelmısler

esım onde tabı bı elınde guller bır elınde passta hadı ufle dedıler ayy nasıl ufledım bılmıyorum aaa sendemı geldın aaa sende mı derken masallah eller kolar dolu gelmıs borekler corekler kendılerı hazırladılar ben ortalıkta delı dıvane gezındım

sonraa benım oldugum yerde gobek atmamak dıye bırsey olamaz tabı attık halay bıle cektık

aksam yolcu ettık mısafırlerımızı bır arkadassım kalmıstı oda gec saatte cıktı sonra mutlubulut hemen mutfaga

ayy bıde uyku tutmaz normalde uykudan olen ben yok napıyosam gelmıyo kalktım bıraz daha ıs yaptım ınternete bakındım derken bı ses geldı korktum uyudum

ıste boyle kızlar cok sukur hersey tahmınımden bıle daha guzeldı evdekı hesap carsıya uymadı ev halımle karsılarındaydım olsun napalım
duman91
kuzum dogru dıyosun bende sosyal hızmetler okuyodum 2 yıllık calırken ve ders calısmak ımkansıdı neredeyse ıcımden de gelmıyordu tabı 2 yıl okudum okumasına ama mezun olamadım