2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet canım çok güzel bir haber valla resmen kuş kadar hafif oldum resmen İnşAllah yarında güzel haberlerini alırız ...

duman91 yarın gıdıem demıssın yazmayı unutmusum canım ınsallah evlerıne gıdersın saglıkla cıksında :) kalıcan mı bı kac gun
Amin canım İnşAllah... Evet hafta sonu ordayım ki zaten kayınvalidem ameliyat olmasaydı bile gidiyorduk hatta benim açıköğretim sınavım bile var :) Bu kafayla ne kadar başarılı olabilirsem artık:)

sagol kuzum benımm amın amın ınsallahh

ayy ınsallah ya umudum gıttı valla nıyeyse saldım kendımı su an kapı calsa foto cekseler rezıllık
he yaa hıc oralı olmadı 1 arkadasım hatırladı sadece ne kotu dımı face varken zamanında herkes kutluyodur aklında tutan ne azmıs
evet ya bu ılk gecen yılda ısten erken cıkıp annemlerde suprız yapmıslardı annem babam esım balonlar notlar apartmana serılı
ondan oncekı yılda cok heveslenmıstım ama bos cıkmıstı sadece hedıye vermıstı bende hedıye beklemıyorum sevınmek ıstıyorum
ayyy sagol canım uflemem mıııı püffffff hadı kestım afıyet olsun bende bır catal alayım barı

Kız kalk bakimm kendine gel, duşunu al süslen püslen ayol :)
Yaaa ben evde olsam hep aklımda tilkiler dönüyor şunu şunu yapayım diye, ama eve gelince pert olmuşum zaten hiç bişey yapmıyorum:)

Amin canım İnşAllah... Evet hafta sonu ordayım ki zaten kayınvalidem ameliyat olmasaydı bile gidiyorduk hatta benim açıköğretim sınavım bile var :) Bu kafayla ne kadar başarılı olabilirsem artık:)
dımı yaaa kendıme geleyım ama dur meyvemı yıyeyım saat 4 olsun :) ondan sonra bakım ustumu tekrar mı degıstırsem bılemedım offf yarın buraya geldıgımde ya harıkaydı dıye sevınerek gelıcem yada odun odun kocam dıcem hele annem :))) babamda hıc unutmazdı oysa
ne gıbı seyler bakıyım :))
hadı yaa ne okuyorsun canım ? olursun lutfen sınavda sadece soruları dusun bak kv den ıyı cok sukur ınsallah daha ıyı olacak :)

Ye bakalım meyveni, kız bu mevsimde ne meyvesi yiyorsun dicem hamileler var deme bişey :)
Canım inşAllah dersin temennimiz o şekilde yani :)
Adalet okuyorum canım iki yıllık kıytırık bölümü bitiremedim bir türlü, hiç çalışmıyorum ki nasıl bitireyim işe girince ders çalışması çok zor oluyormuş insana 2 yıllık bölümü 4 yıl olacak bitiremedim :)

ay diimi face varken yazan yazanaa, face kapattıkmı hatırlayan yok
yok yok salma kendini, ye meyveni , ben bunu bekliyodumu hissettirmicek gibi hazırlan
bak geçen yıl ne guzel yapmış, bende o da yok, aman istememde yanımda olsun gerisi yalan
getir bakayım tadalım azcuk ucundan

gunaydin kizlarr
duman91 sanada gunaydin kuzum

okuldayim bugun, nasil uykum varrrr evde olsam gram uyku olmaz..

MutluBulut_ sekeriimm guzel haberler bekliyoruzz, supriZ varmiydii

gunaydin kizlarr

Ahh canım bende sersem gibiyim saat 10'da yattım ama hala uykum var :)
İşte böyle tersiz bizde :)
Ayy evet ne yaptı acaba bende merak ettim açıkcası, inşAllah hayal kırıklığına uğramamıştır

Ayy evet ne yaptı acaba bende merak ettim açıkcası, inşAllah hayal kırıklığına uğramamıştır

erken uyuyunca dedigin gibi daha bi sersem oluyor insan sanki.
bunu kucukken tespit etmistimm heh :)

insallah canim ama bence yapmistir supriz felan :)

Çok doğru tespit canım benim :)
Ayy bu saat oldu hala gelmedi, normalde şimdiye kadar gelirdi aslında inşAllah herşey yolundadır...

MutluBulut_ beğenip de birşey yazmadığına göre olaylar olaylar oldu... Ve sen onu yazmak için uğraşıyorsun, hadi bekliyoruz merakla :)

gunaydin kizlarr

Çok doğru tespit canım benim :)
Ayy bu saat oldu hala gelmedi, normalde şimdiye kadar gelirdi aslında inşAllah herşey yolundadır...

Kızlarrrrrr
Dun buraya yazarken ıkı arkadasımla yazısıyodum bırı gece kutlamıstı dogum gunumu heh demıstım plan varsada arada o arkadasım yok..mesajlasıyoruz ıste sıze yazdıgım gıbı onada yazıyorum beklıyodum ama yapmıccak bısey heralde falan oda amannn banada aynı oldu artık hıc hayal kurmam kımse bısey yapmıyo zaten bosver uzulme ben gelıcektım ama esınle bas basa olun dıye dusundum falan dedı baya konusuyoruz
diger arkadasımada pazara mı gıtsem dıyorum masus sen bılırsın dıyo ayy nasıl sınır oluyorum
tamam eda dedım yok plan falan ıste o arada buraya yazdım ustume battanıyeyı cektım cıddı cıddı uyusam mı dıyorum ama tıpık kaymıs burayada yazmısım su halde resım falan cekseler rezıllık dıye
kapı caldı baktım delıkten o gece msj atan arkadasımmmm ayy ben sok beklemıyodum falan yaa ben senı yanlız bırakırmıyım dıyo dedım goruyon mu senı hıc beklemıyodum ama sen geldın kımse hatırlamadı falan ucuyorum ama derkennnnn kapı gum gum zıl basar aklımada gelmedı saat erken ya bıde aksam gelırler hanı delıkten bır bakarım kı abooooooo kapıyı actım cıdden sok sok sok 15 kısı falandık sanırım bırde ınsanlar ıslerını bırakıp gelmısler
esım onde tabı bı elınde guller bır elınde passta hadı ufle dedıler ayy nasıl ufledım bılmıyorum aaa sendemı geldın aaa sende mı derken masallah eller kolar dolu gelmıs borekler corekler kendılerı hazırladılar ben ortalıkta delı dıvane gezındım
sonraa benım oldugum yerde gobek atmamak dıye bırsey olamaz tabı attık halay bıle cektık aksam yolcu ettık mısafırlerımızı bır arkadassım kalmıstı oda gec saatte cıktı sonra mutlubulut hemen mutfaga ayy bıde uyku tutmaz normalde uykudan olen ben yok napıyosam gelmıyo kalktım bıraz daha ıs yaptım ınternete bakındım derken bı ses geldı korktum uyudum
ıste boyle kızlar cok sukur hersey tahmınımden bıle daha guzeldı evdekı hesap carsıya uymadı ev halımle karsılarındaydım olsun napalım
duman91 kuzum dogru dıyosun bende sosyal hızmetler okuyodum 2 yıllık calırken ve ders calısmak ımkansıdı neredeyse ıcımden de gelmıyordu tabı 2 yıl okudum okumasına ama mezun olamadım

MutluBulut_ beğenip de birşey yazmadığına göre olaylar olaylar oldu... Ve sen onu yazmak için uğraşıyorsun, hadi bekliyoruz merakla :)
haha canım nasılda bıldınnn :) valla oldu dılek de dıledım gercı dılek demesek daha ıyı dua dıyelım ettım Allah'ım dostlarımla daha cok guzel gunler goreyım bu gunlerı yıne yasayayım ama saglıkla bebegımızle dedım

Süper olmuş tatlim, mutlu olmussun oh ohhhh...:))
Rabbim daim etsin mutluluğunu eşimle, sevdiklerinleee...
Bide tabii aşkinizin meyvesiyle insaAllaaahhh:))
Cook mutlu oldum..., yıllardır bana süpriz yapılmıyor çok üzülüyorum:/etrafımda adam gibi adam yok galiba , yine az kaldı doğum günüme ama artik hayal kurmuyorum:)

heheh kız biz sana ne dedik, kalk hazırlan mayışma dedik sen hiç dinlemedin bizim lafımızı...
Ama çok güzel olmuş canım senin için çok sevindim senin adına valla ne yalan söyleyim hayal kırıklığına uğrayıp sinirlenmen daha kötüydü tabi...
Annenlerde geldi mi canım?

Amin inşAllah canım benim.... bütün duaların kabul olması dileğiyle:)

geldimm kizlarr..
okul cok soguktu, derse parkta devam ettik, simdi basim catliyo.
sicacik iyiydi ama ruzgar iyi gelmedi sanirim.

MutluBulut_ yaaaa bakk ne guzel olmuss :)
cok sevindim kuzum guzel gecmesine :)
tabii demistik biz sana hazirlln diyee, ama olsun boyle daha dogal olmus :)
gelenler arkadaslarinmiydi

duman91 canim kv cikmismi ameliyattan

Canım aman üşütmeyesin dikkat et bu havalarda kendine, ince şeyler giyinme şimdiden..
Yok canım beyin cerrahisi ve kalp doktoru ameliyatı önermemişler, izin vermemişler bazı değerleri yüksek ve riskli olur demişler.. Bu nedenle değerlerin normale dönmesi bekleniyor eğer dönmezse de taburcu edecekler başka uygun bir zamanda yapacaklar gerçi ameliyat değil operasyon gibi birşey ışın veriyorlarmış sanırım, hani kesi falan yok yani... Ama neden böyle oldu hala anlamış değiliz..
Benimde çarpıntım çok fazla 3 saattir geçmesini bekliyorum hala geçmedi, iş yerimin aşağısında sağlık ocağı var bi tansiyonumu mu ölçtürsem diye düşünüp duruyorum, valla ellerim buz oldu, başımda yavaştan dönüyor... ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…