Kız güldürdün beni alemsin...heh evet yakinmis bayaa :)
gecende dedin ya Ankarada hastanede diye, bende diyorum uzak simdi nasil gitcek acaba o kadar yolu masallah diyorum, kendim uzun yolucekemedigim icin herkezi kendim gibi saniyorum :)
corluya gelin vercez bile demistim ben sen degilmissin ozaman o,veya ben taa ozaman karistrdim corumla corluyu :)
MutluBulut_ dugunler basladi rahat yok yine desene :)
severim aslinda dugune gitmwyi, sende seversen git canim degisiklik olur hem, hemde annenlere gitmis olursun :)
Hadiiii bilmiyordumm...Ayy MaşAllah canım yaa, bende çok seviyorum mor rengini herşeyim mor benimde :)
Heheh aynı ben yaaa :)))Hadiiii bilmiyordumm...
Liseden beri takikim , yani gözüme direkt guzel görünüyor mor olunca...hatta bazen mor olduğunu anlamıyorum bile.ne güzelmiş bu diyorum eşim.mor ya Ondandir diyor aaaa mormus diyorum
Haha hadi ya...Heheh aynı ben yaaa :)))
Geçen ütü yapıyordum anneannemde yanımdaydı (eşim yok diye bizde kalıyor) Allah'ım kızın ütüsü bile mor diyo diyo gülüyoo kendi kendine
selam canlar benim için yazdıklarınızı okudum teşekkür ederim
kazanın şokunu daha yeni yeni atıyorum
çocuk iyiymiş.. hatasının bedelini canıyla ödemedi hiç değilse
arabam daha 6 aylık sıfır bir arabaydı 15 yaşındaki çocuğun akılsızlığı yüzünden hem büyük hasar gördü hem büyük değer kaybetti hem de büyük maddi masraf çıktı karşı taraf da maddi durumu olmayan bir aileye benziyor bizim sigorta karşılamak istemiyor karşı taraftan almak istiyor karşı tarafın sigortası fln yok bu iş karışık baya anlayacağınız
soruşturma devam ediyor
düğüne 15 gün kaldı arabam yok balayına kendi arabamla gitmeyi hayal ediyordum (nişanlımın arabası yok) şu an arabasız zorlanıyoruz
sigorta geçici araba verebiliyor ama düz vites oluyor onlar ben otomatik kullanıyorum düz kullanamıyorum
şükür ki bana ve nişanlıma bir şey olmadı diyerek kendimi avutuyorum araba için üzülmemeye çalışıyorum
sonuçta saniye farkıyla benim oturduğum taraftan çarpışma olsaydı düğünümüz bile olmazdı en kötü ihtimal ölebilirdim
ama kendinizi benim yerime koyun siz olsanız siz de üzülmez miydiniz çocuğummuş gibi seviyordum arabamı çünkü daha yeniydi de
düğünüme 15 gün kaldı ve ben hiç mutlu değilim biliyor musunuz
kaynanamla da aram hiç iyi değil hiç anlaşamadık hiç anlaşamıyoruz ve hiç anlaşamayacağız da nişanlımın ailesi beni çok üzüyor
canım benim biliyorum zor şimdi ama düşünme bunları, düğününe odaklan.
bak kendin söylüyorsun saniye farkıyla oldu herşey diye, çok şükürki kimseye birşey olmadı.
evet araban yeniydi, ve tamda arabaydı hani ama gerçekten cana geleceğine mala gelsin.
nasipse yılların hasreti bitecek bunları düşün. sağlık olsun çalışılır yine alınır o araba.
kaynananıda boşver, adı üstünde işte kaynana.ne uzak ol ne yakın, boşver. şimdiden takarsan düğünün tadını çıkartamazsın.
herşeyi gönlünce yap inşallah
selam kızlarrr
0
Her bir araya geldigimizde mutlaka tartisma oluyor nisanlimi da cok etkiliyor her seyi ona yansitiyor maddi manevi her turlu problemi yaa her seyi zorlastiriyor bıktım
Surekli bana ogut veriyor ya ogut dinlemekten bıktım
he he de gec canim, biliyorum ogullarinu bu durum.cok etkiliyor zamanla onlar arada kaliyor..
hele bi al sen esini o evden, sonra versin duraun ogudunu.
baglilarmi cok birbirlerine, yani kv oglumda, oglum bi tipmi.
eger oyleyse yakinsinizda canim asil o konuda kolay gelsin demek isterim.
napalim, kv de iste annemiz degilki, her yaptiklari batiyor insana
Hic birbirlerine duskun degillerdi niyeyse simdi duskun oldular hic sasirtici degil di mi
Evet ya her hareketleri gozume batiyor oyle boyle degil sevmiyorum iste sevemiyorum icim kipirdamiyo yapacak bir sey yok
bana cok yapmaciklik geliyo vic vic ohlum.sevgisi. kica herif olmuslar artik.
amaan salla gitsinnnn, esinle iyi olun insallah
zaman çabuk geçiyor evet tatlımduman91 hayirli yolculuklar kuzum, guzel haberlerle gel tamamm :*
SirriEyvan diimi 1 ayin kaldi nasipsee :)
ne cabuk gecmis zaman daha dun hamiislik haberini vermistir ya burda :)
dun kuzenlerle yuruyuse cikmistik, 4 hamis. tabi ben en kucuk gobuslu.
Allahim birtanesi ayina girdi sanirim artik masallah ne buyuk gobegiii.. kipir kipir masallah,artik icerde cani sIkiliyor herhalde heh :)
kizlar buarda isim.etikerliyorum kusuruma bakmayin, telden giriyorum bugun, alinti yapmak icin coook beklemem gerek
başına gelenlerden dolayı mutsuzsundur..selam canlar benim için yazdıklarınızı okudum teşekkür ederim
kazanın şokunu daha yeni yeni atıyorum
çocuk iyiymiş.. hatasının bedelini canıyla ödemedi hiç değilse
arabam daha 6 aylık sıfır bir arabaydı 15 yaşındaki çocuğun akılsızlığı yüzünden hem büyük hasar gördü hem büyük değer kaybetti hem de büyük maddi masraf çıktı karşı taraf da maddi durumu olmayan bir aileye benziyor bizim sigorta karşılamak istemiyor karşı taraftan almak istiyor karşı tarafın sigortası fln yok bu iş karışık baya anlayacağınız
soruşturma devam ediyor
düğüne 15 gün kaldı arabam yok balayına kendi arabamla gitmeyi hayal ediyordum (nişanlımın arabası yok) şu an arabasız zorlanıyoruz
sigorta geçici araba verebiliyor ama düz vites oluyor onlar ben otomatik kullanıyorum düz kullanamıyorum
şükür ki bana ve nişanlıma bir şey olmadı diyerek kendimi avutuyorum araba için üzülmemeye çalışıyorum
sonuçta saniye farkıyla benim oturduğum taraftan çarpışma olsaydı düğünümüz bile olmazdı en kötü ihtimal ölebilirdim
ama kendinizi benim yerime koyun siz olsanız siz de üzülmez miydiniz çocuğummuş gibi seviyordum arabamı çünkü daha yeniydi de
düğünüme 15 gün kaldı ve ben hiç mutlu değilim biliyor musunuz
kaynanamla da aram hiç iyi değil hiç anlaşamadık hiç anlaşamıyoruz ve hiç anlaşamayacağız da nişanlımın ailesi beni çok üzüyor
başına gelenlerden dolayı mutsuzsundur..
kayınvalidene de ısınamayınca batıyordur her şey gözüne...
üst üste gelmiş yani maalesef...
ama düğün üstü illa oluyor bir aksilikler
cana gelmemiş, ona şükret,,, evet insan malına da çok üzülüyor , fakat yine olur araban inşaAllah... üzülme artık düğünün keyfini çıkarmaya bak canım...
Günaydın canım, ahh gittim geldim bile ne çabuk geçti hafta sonu.. Kayınvalidemi normal servise almışlar, çok daha iyiymiş çok şükür..Haha hadi ya...
Bana da herkes mor hediye alır hehehe cunki herkes bilir..bayılıyorum.bu duruma...
Hayırlı yolculuk canim, iyileşecek inşallah kayinvaliden merak etme...
Kendine iyi bakk görüşürüz tatlim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?