Merhaba canım nasılsın?aaa acılmaması cok kotu :)
cok ıyı ama canım ya tabı bızım kıra ama olsun sıldın mı karsında cam yokmus gıbı otur ızle :)
boyacı gecen yıl bızım evdeydı tamda bugun 2. gunuydu boyada :) 19 unda esyalar gelmıstı mobılyalar :)
sanırım bendım :) valla oyle geldı gectıı :)
heee o kıza gıcık oluyodum ben :)
ayyy ben rahattım tabı gun boyu bırsey yemedım aksam yemek yıyınve patlıcam sandım :) gercı benım o kadar sıkmıslar kı zayıf durayım dıye her yerım mosmor olmus
valla o kadar
bızım nıkahtı canım saat 4 de kıyıldı ama ben kuafore sabahın korunde gıttım yanlıs hatırlamıyosam 05.40 dı ya gıttıgımde gelınlıgıde saat 7 de faaln mı gıymısımdır ne
sorma ya hepsı gectıAmın canım ınsallah
ıyı canım sen nasılsın :)Merhaba canım nasılsın?
Demek sıkmaktan morardın yaa... Ahh kıyamam sana
Bende tam tersi düğün tarihimiz ertelenince gelinliği yaptırmış bulunmuştuk, araya ramazan girince bende kilo vermişim sanırım bol geliyordu benim gelinliğimde yani böyle tamda oturmuyordu, arkası ipli değildi ki sıktırayım üstümde pelerin vardı o yüzden çok belli olmuyordu :)
hıc bısey olmadı ya kalıp gıbı kaldı mubarek ama o gun hem yagmurluydu bozulmasın dıye sıkı topuz yapıldı olmazdı zaten bısey :) uff benım kadın az para almadı ama kotu yaptı gelınlıgı anladıgımdda herrsey ıcın cok gectıhadi yaa
kız o kadar erken saç baş dağılmadımı
e tabi 1 kez giyiyo insan, hiç çıkartası gelmiyokii
değer bence hepsini çekmeye , geldi geçti işte hepsi
duman91 oy canım öyle çok kötü ya, gelinlikte önceden alındığı için zayıflayınca düğüne yakın , ki senin ertelenmişte.
olsun belli olmamış madem
hıc bısey olmadı ya kalıp gıbı kaldı mubarek ama o gun hem yagmurluydu bozulmasın dıye sıkı topuz yapıldı olmazdı zaten bısey :) uff benım kadın az para almadı ama kotu yaptı gelınlıgı anladıgımdda herrsey ıcın cok gectıama olsun ıste dedıgın gıbı geldı ve gectı :)
aynen canım :)evet canım yağmurlu havada bozulurdu hemen.
gelinliktedemi sorun vardı tüh. neyse işte hepsi hatıra kaldı,geçmiş gemişte kaldı
Aynen canım bizim iki düğün oldu, zamanları bir türlü denk getiremedik, sonrasında en iyisi ramazandan sonra olsun dedik rahat rahat :) tamda bayramda yaptık bizdehadi yaa
kız o kadar erken saç baş dağılmadımı
e tabi 1 kez giyiyo insan, hiç çıkartası gelmiyokii
değer bence hepsini çekmeye , geldi geçti işte hepsi
duman91 oy canım öyle çok kötü ya, gelinlikte önceden alındığı için zayıflayınca düğüne yakın , ki senin ertelenmişte.
olsun belli olmamış madem
Çok şükür bende iyiyim canım..ıyı canım sen nasılsın :)
valla oyle olduaaa nıye ertelenmıstı kı..bende her ramazan kılo alırım tatlı yemekten :) o acıdan ıplı olanlar ıyı oluyo son halıne goree sıktırıyosun geldı gectı valla o zamanlar nasılda derttı :)
Çok şükür bende iyiyim canım..
Canım bizim iki düğün oldu, kız tarafı için salon tutuldu, erkek tarafı ev düğünü yaptı, ancak sınavlara denk geliyormuş o yüzden ev düğününe emniyet izin vermedi o tarihte sınav olduğu için.. bizde bayramda yaptık :)
ahh canım heyecandan telaştan tatlının yüzünü bile görmedim desem yeridir.. Birde sahura bile kalkamıyordumo yüzden baya baya erimiştim :) evet ipli olanlar o açıdan kullanışlı oluyor ama benim gelinliğe pek gitmiyordu, birde kapalı olunca hoş durmuyor...
Ayy evet en çok eşim koşturmuştu gelinlik için aklıma geldi valla ahh kıyamam ben ona :)
Aynen öyle canım benim gülümseyerek hatırlıyoruz... :)hee o yuzden evlendınız aslında yanı :) daha cok stres olur tabı ınsan ama ben o durumda yıne yıyorumevet canım haklısın zaten dıger turlu daha şık duruyor :)
ne guzel sımdı gulumseyerek anıyoruz
Kızlarr bısey dıcemm
Bugun benım dogum gunumesım kac gundur noel baba sana ne hedıye alsın dıye soruyo bende hıc bısey dıyorum cıddı almasını beklemıyorum neyse kac gundur annemle bı konusmalar bı konusmalarr dun ne gıysem hyarın dıye kırk saat dusundu hıc boyle degıldır normalde bısıler sezıyorum aslında ama hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum her zamankınden azıcık farklı gıyındım bugun hazır olayım dıye ama ıcım ıcıme sıgmıyo arada potlar kırıyo ama ufff heyecan yaptım
bı sene daha boyle heyecan yaptım her dedıgınden bırsey cıkardım sonuc 0 dıya sımdıde oyle olursa dıyorum ama belırtıde cok
sagol canımmAynen öyle canım benim gülümseyerek hatırlıyoruz... :)
Ahh canım benim doğum günün kutlu olsun..Nice mutlu yıllara eşinle güzel, huzurlu, bebişli :)
Ayyy gerçekten senin için hakkaten hayal kırıklığı olmuş. Ama diyorsun ki herzamankinden biraz farklı belki umut vardır.. Benim eşimde pasta yaptırmıştı geçen sene, pastanedekiler pastanın üstüne ne yazalım diye sormuşlar eşimde siparişi verenin ismini soruyorlar anlamış.... Ayy pastaya bi baktım eşimin adı soyadı yazıyor gül gül ölmüştük
Ama sen yinede tedbiri elden bırakma güzel hoş ol da sonra yine hayal kırıklığına uğrama o zaman ben olsam sinir olurdum, hatta ağlardım bile beklentiye girdiğim içinSen öyle yapma emi kuzum?
Amin amin inşAllah canım benim..sagol canımmAmınnnnn bebıslı bı dahakı dogum gunumde hamıle olmak hayalım hatta 6-7 aylık olsa ınsallah saglıkla
baya olmustu sonra nıye sınırlısın bu kadar dıyo tabı sınırlenırım
ahahaha cok guldurdun benııadı soyadı yazıyor heee cekseydın resmını
yapmam umarım ya aglamam ınsallah ama sınırlenırım o bı gercek
ya bak aslında bu kadarda degıl esım babama bırkac gundur msj atıyor ama msjlar sılınmıs sadece dun bı tane akrabanın numarasını gondermıs babam
tabı o akrabayı aramıs esım sonraa onun esı arkadasım dun ınternete fotograf koymus hıc koymazdı sunum yapmıs elmalı tart gıbı bısey bu kım ıcın acaba şiii suprız yazmısbılmıyorum kı ben mı bekledıgım ıcın ustume cekıyorum az once annemı aradım uzanıyodum dedı hıııccc hatırlıyomus gıbı degıldı sesı cıldıracagımmm eger yaparlarsa tahmın ettıgımı gostermıyım dımı gecen yıl bellı etmıstım hakkını yemıyım gecen yıl suprız yapmıstıı bıde az bucuk makyaj yapsam mıı eger foto cekerlerse soluk cıkmıyım ama bıde bunlr benım kuruntumsa daha da sınır olurum
banada oyle gıbı gelıyo ama korkuyorumda :) ne yaparsam yapayım sınırlenırım gıbı :) saatlerde gecmıyokı :) dogru dıyosun aksama yapıyım makyajı ama bozulmasın :)Amin amin inşAllah canım benim..
Ay çekmez miyin canım çektim tabi. hatıra olarak kalacak bizde :)
Canım o zaman annenlerle anlaşmışlar gibime geldi biraz bana sen öyle anlatınca tabi ben bile işkillendim, ama bak sen güzelce hazırlan makyajını yaparsın, olmadı beraber kutlarsınız hatta sen bile birşeyler yapabilirsin hani haberim yoktu ama bende hazırladım dersin, en azından öyle birşey yapmamışsa bile sinirlenmezsin senin hazırladığınla yetinirsiniz :)
Ahh biz kadınlar valla şu beklentiye giripte hayal kırıklığına uğramalarımız sonra birde üstüne yetmezmiş gibi sinirlenip ağlamamız :) işte buna kadın denir yahuuu :)banada oyle gıbı gelıyo ama korkuyorumda :) ne yaparsam yapayım sınırlenırım gıbı :) saatlerde gecmıyokı :) dogru dıyosun aksama yapıyım makyajı ama bozulmasın :)
Ahh biz kadınlar valla şu beklentiye giripte hayal kırıklığına uğramalarımız sonra birde üstüne yetmezmiş gibi sinirlenip ağlamamız :) işte buna kadın denir yahuuu :)
Evet canım sen makyajını eşinin gelmesine yakın yap, kaçta geliyor ki?
Bu arada iyi haber kayınvalidemin durumu çok iyiymiş, doktorlar normal servise bile alabilerlermiş ama bayanlar bölümü doluymuş o nedenle şuan yoğun bakımdaymış, hatta yarınki operasyon güzel geçerse taburcu bile edebilirmiş İnşAllah Rabbim İnşAllah...
hmm daha da varmış yaa kız belki erken gelir :)ahh ahh sorma :)
7 ye dogru gelıyo canım :)
ınsallah canım cok guzel haber bu ınsallah bır an once saglıgına kavusur :) sen ne zaman gıdecektın
bende acaba dıyom ama valla mayıstım ıyıce stresten uykum geldı saka gıbı normalde hıc bu halde olmam sımdı sersemlestımhmm daha da varmış yaa kız belki erken gelir :)
Evet canım İnşAllah... Bende yarın iş çıkışı gidicem hatta ben gidene kadar İnşAllah çıkmış olur :)
hee o yuzden evlendınız aslında yanı :) daha cok stres olur tabı ınsan ama ben o durumda yıne yıyorumevet canım haklısın zaten dıger turlu daha şık duruyor :)
ne guzel sımdı gulumseyerek anıyoruz
Kızlarr bısey dıcemm
Bugun benım dogum gunumesım kac gundur noel baba sana ne hedıye alsın dıye soruyo bende hıc bısey dıyorum cıddı almasını beklemıyorum neyse kac gundur annemle bı konusmalar bı konusmalarr dun ne gıysem hyarın dıye kırk saat dusundu hıc boyle degıldır normalde bısıler sezıyorum aslında ama hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum her zamankınden azıcık farklı gıyındım bugun hazır olayım dıye ama ıcım ıcıme sıgmıyo arada potlar kırıyo ama ufff heyecan yaptım
bı sene daha boyle heyecan yaptım her dedıgınden bırsey cıkardım sonuc 0 dıya sımdıde oyle olursa dıyorum ama belırtıde cok
Ahh biz kadınlar valla şu beklentiye giripte hayal kırıklığına uğramalarımız sonra birde üstüne yetmezmiş gibi sinirlenip ağlamamız :) işte buna kadın denir yahuuu :)
Evet canım sen makyajını eşinin gelmesine yakın yap, kaçta geliyor ki?
Bu arada iyi haber kayınvalidemin durumu çok iyiymiş, doktorlar normal servise bile alabilerlermiş ama bayanlar bölümü doluymuş o nedenle şuan yoğun bakımdaymış, hatta yarınki operasyon güzel geçerse taburcu bile edebilirmiş İnşAllah Rabbim İnşAllah...
Kız kalk bakimm kendine gel, duşunu al süslen püslen ayol :)bende acaba dıyom ama valla mayıstım ıyıce stresten uykum geldı saka gıbı normalde hıc bu halde olmam sımdı sersemlestım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?