Aynen öyle canım sabrediyorum bakalım, normalde her yıl 20 gün yıllık izin veriliyor ama benim geçen seneden de devreden 14 günüm var yani toplamda 34 gün yıllık iznim varo zaman azcık daha sabır kuzum, hem daha iyi ağustos sıcağında evde olursun nasipse
ne kadar veriliyor yıllık izin
Aynen öyle canım sabrediyorum bakalım, normalde her yıl 20 gün yıllık izin veriliyor ama benim geçen seneden de devreden 14 günüm var yani toplamda 34 gün yıllık iznim var
Gunaydın kızlarr :)
bende ozledım canımm :) temızlık falan derken gelemedım ama bıttı cok sukur :) buda bahar temızlıgı olmus olsun :)))günaydın canııım, özlettin kendini heee
bende ozledım canımm :) temızlık falan derken gelemedım ama bıttı cok sukur :) buda bahar temızlıgı olmus olsun :)))
kuzum cok yapmıyorum kı yanı olması gereken kadar yapmazsam ipin ucu kacar gıder valla :) perdelerı yıkamadım bu sefer 2 ay once yıkamıstım en son annem yıpranır sık yıkama dedı zaten baktım temızoh misss desene
valla maşallah kuzum hiç aksatmıyosun ev işlerini, senden böyle duyunca evimi çok pis hissediyorum
kuzum cok yapmıyorum kı yanı olması gereken kadar yapmazsam ipin ucu kacar gıder valla :) perdelerı yıkamadım bu sefer 2 ay once yıkamıstım en son annem yıpranır sık yıkama dedı zaten baktım temız
esım ıcıyor ama mutfak balkonunda canım ıcerıde ıcmıyorevet orası oyle ipin ucu kactımmı tut tutabilirsen.
bencede canım sık sık yıkama, yıpranırlar. soba yakmıyosunuz, sigarada içmyosanız bişi yoktur perdelerde.
bende nasipse sobayı çıkarırken yaparım herhalde bahar temizliğini..
esım ıcıyor ama mutfak balkonunda canım ıcerıde ıcmıyorne zaman kaldırıyorsunuz sobayı ? ben cam konusunda sanlıyım sanırım evdekı camların yarısı boydan cam kolay sılınıyor aslında cam daha fazla ama cıkmak gerekmıyor kalan 2 camıda dedıgım gıbı uzanamadıgım kısıma sopayla yetısıyorum bekarken en buyuk korkumdu cam sılmek
benım boydan camlar gıbı sanırım canım oyle degılmı komple cam ama en azından ıste benımkı 2 pencerelı acıyosun ıyı oluyo..ya benım balkonda cok heveslıydım balkondakı camlara oylede oldu sukur ama sureklı sılıyorum onu haftada bır sılsen yıne toz yıne toz :)ozaman çok iyiymiş hakkaten cam konusu canım.
sigarayıda içerde içmemesi iyi, bazıları içerde içiyo Allahım ne biçim kokuyo o eşyaları düşünemiyorum ben artık
akşamları serin oluyor daha kuzum, gerçi 2-3 akşamdır yakmıyoruz ama herhalde ay sonuna doğru çıkar.
benim holdeki cam çok büyük ya, nerdeyse yerden biraz yukarda başlayıp tavana kadar. tabi çok severdim böyle camları hep öyle olsun isterdim ama al sana cam diyorum şimdi.
hepsini sandalyeyle siliyorum zaten.
cok sevıyodum ama bıttı yabeni böyle sev izliyomusun
Ahhh canım bende o yüzden pek kullanmıyorum ya, ama kullanırsam 14 gününü kullanırım diğer 20 gün 2016 yılına devreder, şimdi hamile olsam bile Rabbim izin verirse zaten 2016'da doğum olur, valla şimdiden plan yapmak iyi değil aslında ama işte insan düşünüyor :)oh oh ne güzel, öyle geçen yıllardan kalan günler varsa çok iyi oluyor hakkaten
nasipse bebiş içinde ayır biraz ucundan
benım boydan camlar gıbı sanırım canım oyle degılmı komple cam ama en azından ıste benımkı 2 pencerelı acıyosun ıyı oluyo..ya benım balkonda cok heveslıydım balkondakı camlara oylede oldu sukur ama sureklı sılıyorum onu haftada bır sılsen yıne toz yıne toz :)
sızın oralar daha soguk desene ıyı ay sonuna bısey kalmadı tabı yıldonumlerıde yaklasıyo bızım :)
cok sevıyodum ama bıttı ya
Ahhh canım bende o yüzden pek kullanmıyorum ya, ama kullanırsam 14 gününü kullanırım diğer 20 gün 2016 yılına devreder, şimdi hamile olsam bile Rabbim izin verirse zaten 2016'da doğum olur, valla şimdiden plan yapmak iyi değil aslında ama işte insan düşünüyor :)
evet canım komple cam sadece acılmıyor benımkı ıste, ay bende çok istiyodum balkonuma cam ama yapmadık.
tozda oluyo çok diyosun pısman olmayayım bari , benlik değilmiş
evet yaa ne çabuk geçti 1 yıl çok şükür.
geçen yıl bu zamanlar son şafaklar sayılıyodu
mayısın ilk gelini sendın galıba topicte ne değişik gelmişti bana, şaka gibi gün sayaa sayaa bitirmiştik
bende yine tekrarlarına bakıyorum, 9 dan 11,30 kadar var yine.
şu mazhar biara bi kızla evleneceki tam o düğünü veriyolarda, kız gelinlikle ne zor oturuyodu, bende öyleydim zor nefes alıyodum üstten fazla sıkmıştık galibam
aaa acılmaması cok kotu :)
cok ıyı ama canım ya tabı bızım kıra ama olsun sıldın mı karsında cam yokmus gıbı otur ızle :)
boyacı gecen yıl bızım evdeydı tamda bugun 2. gunuydu boyada :) 19 unda esyalar gelmıstı mobılyalar :)
sanırım bendım :) valla oyle geldı gectıı :)
heee o kıza gıcık oluyodum ben :)
ayyy ben rahattım tabı gun boyu bırsey yemedım aksam yemek yıyınve patlıcam sandım :) gercı benım o kadar sıkmıslar kı zayıf durayım dıye her yerım mosmor olmus
Hayırlısı bakalım:)aynen canım, hele bebiş gelsin.
dediğin gibi plan yapmakta iyi değil ama düşünülüyor işte illa
valla o kadarheh okadarmı sıkmışlar ya
ama işte ayaktayken skınca iyi gibi duruyor ama oturunca amaan al nefesi alabilirsen,tabi maksat zayıf duralım dediğin gibi
akşam düğünümüydü sizin.
çeyizdir,boyadır,mobilyadır,kınadır,düğündürr derkeen herşeyi eskittik bile, çok şükür Rabbim yuvalarımızdan huzuru,sağlığı eksik etmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?