2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

evet öyleymişş, aslında anneannemlerden isticektim ama ne kullanmasını biliriim,ne bişi..
birazda zor diye okudum bişiler dedim boşver, sen en iyisi normal yollarla pişiir
O zaman sen normal bildiğin gibi yap canım çünkü bende yeni yeni alıştım düdüklü tencereye :)

ivet ivet, yarasın canım, ayy eşim öğle araları birşey yemiyor adam resmen formunu koruma derdinde... İlk defa duyuyorum peygamber efendimiz 2 öğün yemek yer onu tavsiye edermiş hiç duydunuz mu siz yaa?

yaa öylemiymiş
ama ben dayanamamkii, az yerim sık yerim, o yüzden öğünlerim maşallah 2 nin kat katı

yaa öylemiymiş
ama ben dayanamamkii, az yerim sık yerim, o yüzden öğünlerim maşallah 2 nin kat katı
Canım bende bilmiyorum ki bugün durmuş öyle diyor bir portakal yemiş, birkaç tane de biskrem, evden de bişey götürmüyor, valla ben üzülüyorum yaaa
Ama senin yaptığın gibi az az sık sık yemek en sağlıklısıymış canım benim:)

maşallah nasıl dayanıyor akşama kadar portakalla
benimki maşallah ne bulursa goturuyo, anlatmıştım biara hani koca pastayı bile alıp goturuyodu

ama iyi yapmıyor canım ya, tost most bari hazırlasan yemezmiki

maşallah nasıl dayanıyor akşama kadar portakalla
benimki maşallah ne bulursa goturuyo, anlatmıştım biara hani koca pastayı bile alıp goturuyodu

ama iyi yapmıyor canım ya, tost most bari hazırlasan yemezmiki
Sabah iyi yiyor baya baya ama işte yinede insan acıkır değil mi? ya birde bulunduğu ilçede hiç lokanta tarzı biryerde yok mecburen evden götürmesi gerekiyor ilk zamanlar götürüyordu birden göbeği şişti, o gün bugündür götürmüyor.. Akşamda güzel yiyor ama işte öğle araları yemiyor pek öyle abur cubur atıştırıyor
Evet canım anlatmıştın pastayı götürdüğünü:)
Birdaha yapıp eline tutuşturcam zaten teklif edince kabul etmiyor, yapmış olunca mecburen götürür artık:)

Zaten eşinin bu durumuna şaşıyorum, nasıl durulur akşama kadar yaa, midesi küçülmüş kesin :)

Benim bilgim yok canım duymadım

yap canım yap bişi olmaz 1-2 dilimle ..
erkeklerde bizden daha beter he yok göbeyim cıktı, yok bilmem ne.
abur cubur daha cok kilo aldırır de,yemeyip yemeyip ardıncan çok yemekde kilo aldırır de. o bunları kafasında kurcalar eder, belkı sonra vazgecer o huyundan

Zaten eşinin bu durumuna şaşıyorum, nasıl durulur akşama kadar yaa, midesi küçülmüş kesin :)

Benim bilgim yok canım duymadım
Yok canım o kadarda küçülmemiştir özellikle sabahları çok güzel yiyor, neredeyse 1 ekmeğe yakın yani :) ama nefsini köreltiyor sanırım 1-2 saat zaten yemeyince daha sonra insanın canı istemiyor..

Bak bunu söylemen iyi oldu canım, akşam biraz konuşayım zaten öyle de abur cuburda çok kilo aldırır..
Birisi kilo aldın demesn, amanın yandık o zaman, ama evlendiğimzden beri 4 kilo almış, akşamları yürüyüşe çıkıyoruz :)

oo canım ıyıymıs ders saatlerıde yarıya dusuyormus oyleyse bebıs ıcın zamanlada ıyı olmus :)

aman inşallah o lafı kullanan olmaaz, vay halinize yoksa.
eh olur okadar, düğüne yakın hepimiz kilo verdik, sonra telaşlar bitince rahata erdik.

sen söyle canım bişiler, bilirsin erkekler açık açık söylemeden anlamaz , ki doğruyada doğru yaptığı yalnış.

oo canım ıyıymıs ders saatlerıde yarıya dusuyormus oyleyse bebıs ıcın zamanlada ıyı olmus :)

yaa çok şükür kuzum zamanında geldi minnak

Kızlaaaaaar iki saat geçmiyor yaaaa :/

Eşim de evde bugün yarın, hiçten durasım yok burda. :)

Ay ben geldiiimmm...
disaridaydim a101 alışverişinde..birde anneannesi elbise aldı cimcimeme...yüklerim resimleri.:)
Hava nasil sogumus öyle ya, dondum gerçekten ...
Hoşgeldin canım hoşgeldin, sevindirik oldumm :)))
Aaaa evet a101 bize çalışmış bu hafta, bizi de vurdu. Hmmm görelim görelim :) Sen ordan aldın mı bir şey? :)
Hem de nasıl canım, bugün çok daha başka, nisan bize bahar diye yutturucak bir de kendini :))

Yaaa canım a101 deki bebek arabasını gördün mü, bana fotosunu attılar da hoşuma gitti.Eşim gördü katlanması falan da kolay dedi, iyi madem alalım dedim

Canim arabayı gördüm ama incelemedim almıştım ben çünkü..
çift tekerlek olunca biraz zor oluyor kullanmasi, ama nasıldır araba bakmadım ya..
Ohooo bir suru şey aldim...

nevresim takımı, yastık yorgan, alez , biberon temizleme fırçası, losyon, şampuan, sabun, pudra , küvet seti 3 lu..sanırım bu kadar :)))

Valla hava fena sogudu bakalim ne olacak :)

Hmmm o ayrıntıyı bilmiyordum.. Neyse bakalım :)

Oooo ne var ne yok hepsine el atmışsın, iyi olmuş canım gayet uygunlardı :) Güle güle kullansın minik kuş :) Kaynım da a101 de çalışıyo, kv lerde almışlar ne varsa :)

Hayırlısı ya canim, ben kuzenlerimden biliyorum..yani onların arabası öyleydi...zor oluyor dondurmesi biraz :) ama sonuçta gidiyor dönüyor...

vaaayy sen torpillisin baksana , bilseydim bu soğukta çıkmaz sana söylerdim sen gönderirdin bana hepsini .

Birazcık :)) Ben yeşilini seçtim o küvet takımının, dedim herbişeyimiz pembe olmasın :))

He yaaa bi kargo yaptırıverirdik hemen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…