Kızlaaaaaar iki saat geçmiyor yaaaa :/
Eşim de evde bugün yarın, hiçten durasım yok burda. :)
İyi yapmışsiiin...bende beyaz aldim... Şeffaf zaten... Dedim ikinci üçüncü çocuk erkek olur ortak renk olsun..:))Birazcık :)) Ben yeşilini seçtim o küvet takımının, dedim herbişeyimiz pembe olmasın :))
He yaaa bi kargo yaptırıverirdik hemen :))
Afiyet bal şeker olsuuuunnnn :)))geldim geldiim bende geldimm
az yemek yediim, bulaşıklarıda hallettim çok şükür kafama takılmıştı sabahtan beri
eş evdeyken hakkaten işe gelmek olurmu hiiiç, çok gıcık bişii
Hoşgeldin ciciiim :))geldim geldiim bende geldimm
az yemek yediim, bulaşıklarıda hallettim çok şükür kafama takılmıştı sabahtan beri
eş evdeyken hakkaten işe gelmek olurmu hiiiç, çok gıcık bişii
İyi yapmışsiiin...bende beyaz aldim... Şeffaf zaten... Dedim ikinci üçüncü çocuk erkek olur ortak renk olsun..:))
neticede battaniye ve bebek arabasında da öyle düşünerek aldim..
Krem gri canım...kırmızı istiyordum kalmamış... Bende bunu aldim :))Dimi dimiii sonrasını da düşünmek lazım :))
Hmm bebek arabasını ne renk aldın ?
Hoşgeldin ciciiim :))
İyi yaptın canım , ben gidince halledicem artık :) Bizimki de ben anlamıyorum şu makineden dizmeden falan deyip kurtardı kendini :)))
Hem de nasıl :/ Raporlarımız denk geleymiş iyiymiş :))
Oy canim...yeri çok kolay , zaten bir tane değil bir sürü şubesi var, illa bulurdunuz bir tanesini..diimi bende onu duyecektim denk gelseymiş ne iyi olurmuş
SirriEyvan ya kuzum a101 i aradım taradım bulduramamıştım, inşallah bidahaki gidişimde buluruz..
sormadıkta kimseye keşke soraymışım.
çok uygunmuş hakkaten herşey
Oy canim...yeri çok kolay , zaten bir tane değil bir sürü şubesi var, illa bulurdunuz bir tanesini..
Bu gelisinde sorarsin artık Caniim:)
Şu bebis ürünlerini şimdi getirmesi çok iyi oldu benim için, eksik listesindekilerden getirmişler bide çok mutlu oldum :)
Evet kuzum öyle oldu..evet geçen hafta bakmıştım bende netten, bebiş ürünleri harika
iyi bari eksikleri halletmişsin kuzum.
Evet kuzum öyle oldu..
Senin takvimde bebeginiz artık açıkça bir bebege benziyor diyor...oy yavrum yaaa nasil da buyuyooor :)
oy yaaa yerim annem yeriiimmm...diimi maşallah zaman geçmez diyodum ama geçiyor hakkaten..
daha dün ultrasonda bişi yoktu, şimdi ise başını,kollarını filan gördük çok şükür
tamda imzaya uyuyormu bilmem 9+6 yım bugun
yeni cicilerimiiiz , anneannemizle aldık :)
mini minnacıklar resimlerde büyük görünseler de :))
patiklerle de ben kombin yaptım hemen :))))
oy yaaa yerim annem yeriiimmm...
demek büyüdü sıpamız o kadar , ne kadar güzel :)
Uyuyordur canım.. yarın 10 +0 olacaksın :) ertesi gün burda seni 11.haftada gösterir :) yani aslında sen yarın giriyorsun 11.haftada ama bir gün daha geçince göstermiş oluyor burası..
Amiiin canım amiiin... inşaAllah :))))Allahııım kombinini yesinler o minnağııın
esmam çok tatlı bunlar yaa, inşallah sağlıcakla giyer yavrun
o işler karışık kuzumevet cumartesileri değişiyor haftam
3 aylık 12 haftadan sonramı bitiyodu canım
bence de yaıyıce karıştım yine
amaan neyse ben hafta hafta devam edeym yıne
dugunedemı gıdecek nasıpse bebıs oy
balkonda oyle guzel gunes var , tam kakmaya nıyet edıyorum gunes gidiyo heh, azcık D vitamını alaydık ıyıdı
bence de ya
boşver tutkum sen salla bir ay insanlara
oyyy güneş mi , azcık da olsa çık gör , burda hava fena soğudu...
ben gideyim uğrarım yine..
yemek yiyeceğiz son hazırlıkları yapayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?