2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet gerçekten öyle sezeryanla normal arasında pek bir miktar farkı yok özelde.Ben de diyordum o zaman niye sezeryana yönlendiriyorlar.Kafa yormamışım, doğru diyorsun canım üşengeçlik durumu var. :) Uzun kararszılıklardan sonra ben de devletteyim. Orda çalışanlarla konuştum iyiymiş doğum bölümü.Ebelerle birebir tanışmadım ama onlar da iyiymiş. İşte bir tek özeldeki gibi özel bir odan olmuyor :))
Hayırlısı bakalım.İnşallah iyi olur kuzum yaa.Allah yardımcımız olsun.

Sizin oralarda nasil sistem canim burada tek basina yapamiyorsun cunku kan tahlili yapiliyor akciger filmi filan cekiliyor

burdada canım kan tahlili,bilmem ne tahlili nerden baksan 2 gün koşturuyosun.
farkı şu ki nikah gününü kendimiz seçiyoruz, hani onlar vermiyo.
biz düğün günümüze aldık düğünden önce kıyıldı nikah.

tek başınada olmuyor evet oraya imzan lazım,buraya bilmem ne lazım

Hayırlı sabahlar kızlar, burada öyle bir rüzgar ve soğuk var ki sanırm kış tekrardan geri geldi

günaydın kuzum.
aynen burdada öyle, gece rüzgar balkondan ses çıkartıyordu hani wuuuuuuuuuu diye olur ya , ay uyku sersemi çok korktum geldiler diyetövbe tövbe

heheh canım şuan o ses hala var burda :)
Hadi sen bebişi doyur:)

Ladypurple kuzum ya bana daha ultrason fotoğrafı vermediler, 3.aydan sonramı veriliyoki
geçen gittiğimde bebişim ekranda kalmıştı keşke diyorum fotosunu çekeydim

Ladypurple kuzum ya bana daha ultrason fotoğrafı vermediler, 3.aydan sonramı veriliyoki
geçen gittiğimde bebişim ekranda kalmıştı keşke diyorum fotosunu çekeydim
Ben geldim...
Kuzum bana hiç vermediler...devlette vermiyorlar çünkü bizde... Alette sıkıntı vardı gerçi , 2 gün önce gittiğimizde ilk defa verdi..:)
Biz her gittiğimizde Babamiz video çekiyor, ordan fotoğraf çekiyoruz çok iyi oldu onu akil etmemiz...videolari oldu şiirinemizin :)

Yok mu özel oda gerçekten... Bizde var canim... Ufak bi meblağ veriyorsun tek başına kalıyorsun..bi arastir bakalim belki kulağına gelmemiştir canim:)
Ama her açıdan devletteki ebeler daha tecrübeli bence de , her şeyden önce çok daha fazla doğumla karsilasiyorlar...:)

hoş geldin kuzucuuum
kuzenlerımde bol bol resım olmuş şimdiden, hatta boyle bıldığn çerçeve resmide var.
videoda iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti.

doktor izin vermez diye düşünmüştüm aslında ama neden vermesinki, bebek benim, göbek benim

Bizim de ayrıntılı ultrason özelde cekildgi için çerçevelik fotoğraf vermişlerdi :))
Vitrine koydum bicirigimi, yüzünü eliyle kapatmış bi gözü görünüyor...bakıp duruyoruz :)

Tabii yaa senin bebekle göbek , sanki doktoru mu çekcen, bebisini Cekeceksin tatli tatli :)))

oh ne güzeel maşallah

biri yazmış burda imkanım olsa evime ultrason alıp her gün bebeğime bakcam diye
tabi keşke zararıda olmasa bunun

hele şüküüür
hoş geldiiin

bende baktım kimse yok, bi yandan ödevler vardı onları halledeyim dedim, biyandanda burayı kontrol ediyorum

naaptın temizlikmi vardı

evet bugun gec oldu
hosbuldumm
ıyı yapmıssın canım cokmu odev
evet canım temızlık yaptım..uff ya havalar ne zaman duzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…