Ohh maşAllah canım :)Günaydın canııııım.
Öyle gerçekten, ben de atkı ve eldivenlerimi tekrardan çıkardım :)))
Amin kuzum amiiin..
Para için değil tatlim, çünkü normalle sezeryan arasında 50 liralık fark var...
Usengeclikten çünkü normal doğumun saati belli değil, adam gecenin bir vakti cagrilabilir hastaneye , haliyle bu durumla karşılaşmamak için sezeryana alıyorsaat belli gün belli ohhh gel keyfim gel :)
Sizin oralarda nasil sistem canim burada tek basina yapamiyorsun cunku kan tahlili yapiliyor akciger filmi filan cekiliyor
Hayırlı sabahlar kızlar, burada öyle bir rüzgar ve soğuk var ki sanırm kış tekrardan geri geldi
Sana da günaydın canııım, ye ye doyur minikimizi. Afiyet olsun :)günaydın güzellerrr..
kahvaltımı edip geleyimm, dünkü gibi olmasın yine
heheh canım şuan o ses hala var burda :)burdada canım kan tahlili,bilmem ne tahlili nerden baksan 2 gün koşturuyosun.
farkı şu ki nikah gününü kendimiz seçiyoruz, hani onlar vermiyo.
biz düğün günümüze aldık düğünden önce kıyıldı nikah.
tek başınada olmuyor evet oraya imzan lazım,buraya bilmem ne lazım
günaydın kuzum.
aynen burdada öyle, gece rüzgar balkondan ses çıkartıyordu hani wuuuuuuuuuu diye olur ya , ay uyku sersemi çok korktum geldiler diyetövbe tövbe
Ben geldim...Ladypurple kuzum ya bana daha ultrason fotoğrafı vermediler, 3.aydan sonramı veriliyoki
geçen gittiğimde bebişim ekranda kalmıştı keşke diyorum fotosunu çekeydim
Yok mu özel oda gerçekten... Bizde var canim... Ufak bi meblağ veriyorsun tek başına kalıyorsun..bi arastir bakalim belki kulağına gelmemiştir canim:)Evet gerçekten öyle sezeryanla normal arasında pek bir miktar farkı yok özelde.Ben de diyordum o zaman niye sezeryana yönlendiriyorlar.Kafa yormamışım, doğru diyorsun canım üşengeçlik durumu var. :) Uzun kararszılıklardan sonra ben de devletteyim. Orda çalışanlarla konuştum iyiymiş doğum bölümü.Ebelerle birebir tanışmadım ama onlar da iyiymiş. İşte bir tek özeldeki gibi özel bir odan olmuyor :))
Hayırlısı bakalım.İnşallah iyi olur kuzum yaa.Allah yardımcımız olsun.
Ben geldim...
Kuzum bana hiç vermediler...devlette vermiyorlar çünkü bizde... Alette sıkıntı vardı gerçi , 2 gün önce gittiğimizde ilk defa verdi..:)
Biz her gittiğimizde Babamiz video çekiyor, ordan fotoğraf çekiyoruz çok iyi oldu onu akil etmemiz...videolari oldu şiirinemizin :)
Bizim de ayrıntılı ultrason özelde cekildgi için çerçevelik fotoğraf vermişlerdi :))hoş geldin kuzucuuum
kuzenlerımde bol bol resım olmuş şimdiden, hatta boyle bıldığn çerçeve resmide var.
videoda iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti.
doktor izin vermez diye düşünmüştüm aslında ama neden vermesinki, bebek benim, göbek benim
Bizim de ayrıntılı ultrason özelde cekildgi için çerçevelik fotoğraf vermişlerdi :))
Vitrine koydum bicirigimi, yüzünü eliyle kapatmış bi gözü görünüyor...bakıp duruyoruz :)
Tabii yaa senin bebekle göbek , sanki doktoru mu çekcen, bebisini Cekeceksin tatli tatli :)))
Kız ben burdayım da çok üşüyorum ya yazmaya bile üşeniyorum..kızlaaar gelsenize yaa
Kız ben burdayım da çok üşüyorum ya yazmaya bile üşeniyorum..
tutkummm :)yaa sıcak değilmi canım iş yerii, giyin bari güzelce eve gidince dicem ama gitmişsindir şimdi
Ben geldımmm
hele şüküüür
hoş geldiiin
bende baktım kimse yok, bi yandan ödevler vardı onları halledeyim dedim, biyandanda burayı kontrol ediyorum
naaptın temizlikmi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?