2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

evet bugun gec oldu
hosbuldumm
ıyı yapmıssın canım cokmu odev
evet canım temızlık yaptım..uff ya havalar ne zaman duzelecek

maşallah hergun aslında ufakta olsa temızlık yapınca cumartesı pazara eşle zaman gecirmeye daha cok zaman kalıyo.

çocuklar için ders yazmam lazım canım,nette buldum hazır bişiler.

çok rüzgarlı bugun burası,ordada öylemi

evet canım 2 kısıde olsan hergun bır ıs cıkıyor zaten yoksa dedıgın gıbı basa cıkılmıyor :)
senın staj falan varmı ?
ahh evet ruzgar yagmur bolca

evet canım 2 kısıde olsan hergun bır ıs cıkıyor zaten yoksa dedıgın gıbı basa cıkılmıyor :)
senın staj falan varmı ?
ahh evet ruzgar yagmur bolca

ayneen hani 2 kişiyken böylee hemde öyle böyle diil , nasipse bebiş olunca hiiç bilmem artık

şimdilik sınıf önünde stajımız canım, nasipse artık yavaştan çocukların önüne çıkılacak
dil problemimiz var işte yoksa korkmam ama inşallah hayırlısıyla bitiririm şu okulu

ıpın ucunu o zamanda kacırmamak lazım :)
seneye napıcaksın canım donduracakmısın okulu

yaa sıcak değilmi canım iş yerii, giyin bari güzelce eve gidince dicem ama gitmişsindir şimdi
Aynen canım gittim geldim, yaa burası pek güneş almıyor birde odanın kapısı sürekli açık o yüzden üşütüyorum sanırım, valla üzerimde şalla oturuyorum artık :) Nasıl bir uykum var eve gitsem de uyusam biraz sanki ne olur :)

ıpın ucunu o zamanda kacırmamak lazım :)
seneye napıcaksın canım donduracakmısın okulu

yok canım nasipse devam..
zaten ocak ayında sınavlarım var sonra artık okula gidilmicek, ara ara ana okuluna gidilecek.
hamişlere ve çocuklu olanlarada ders saatleri yarıya düşüyor.

ana okulunu geçersem, temmuz gibide artık son sınava girip bitecek nasipse.
yani bebiş doğunca 1 ay kadar problemim olur onuda artık bişekilde idare ederiz inşallah

aman canım dikkat et, ben o kapıyı napar ne eder kapattırırım he
havalar bir soğuk bir sıcak tam grip zamanı

yaptınmı akşama yemeğini
yemeğe geliyoruzda

aman canım dikkat et, ben o kapıyı napar ne eder kapattırırım he
havalar bir soğuk bir sıcak tam grip zamanı

yaptınmı akşama yemeğini
yemeğe geliyoruzda
Ayy canım kapatabildiğim kadar kapatıyorum biri geliyor geri açık kalıyor bende artık uğraşmıyorum açıkcası
ahh yapmaz mıyım kuru fasulyeyi yaptım sonunda, gelin gelin pilavımda hazır çorbamda varr hatta tatlımda var ohh ne güzel başka birşey ister miydiniz efendim özel olarak? Ayy etimiz yok ama

ay evet o çok gıcık bişi, sanki evlerinde kapı yok.

oh oh yeterde artar bile, olmadı biz etimizle geliriik

fasulyeyi yapmışsın sen , ben kaldım demekki bitek yapmayan
gerçi canımda çekmiyor artık, biraz canım ne çekerse onu yapar oldum. yenmiyo yoksa

:) Ahh canım benim ne güzel olurdu..
Tembel seni bende yaptım ohh misss,, ya zaten ben yemek seçiminde kendi canım ne isterse onu yapıyorum, eşime soruyorum hiç öneride bulunmuyor, bende şööööyyyle bi midemi gezdiriyorum işte o gün hangisini daha çok istiyorsa onu yapıyorum.. Ama bazen sıkıcı olabiliiyor:)

diimi hep nebileyim denir, nolcak 1 günde söylese şu dertten kurtarsalar bizi
hemen piştimiki canım , ıslatmama rağmen en az 2 saat kaynıyo benim

Ladypurple kuzum ya bana daha ultrason fotoğrafı vermediler, 3.aydan sonramı veriliyoki
geçen gittiğimde bebişim ekranda kalmıştı keşke diyorum fotosunu çekeydim

Senin özel değil miydi canım? Bana bebiş tam olarak belli oldugundan itibaren verdiler.Bence verilir yaa

Hmmm o zaman cihazdan ötürü olabilir canım, bana her gittiğimde veriyorlar cekip ama sizin iyiymiş bizde anneden başkasını sokmuyorlar devlette. Cidden iyi akıl etmişsiniz video olayını, hareketli bir şekilde belli olur ne güzel :))

Valla yaa ama hakkını yemeyim arada fikir sunar daha dün gece yatmadan önce sabah kahvaltısı için öneride bulundu mesela :)
Canım ben akşam yatmadan önce ısladım, sabahta düdüklüye koydum 30-40 dk öyle pişti, öğlen gelince de ağzı açık pişirdim bi 30-40 dk daha, sonra da pilavımı yaptım öyle yani, sabahtan başlıyorum nohut ve fasulye yapacaksam eğer :)

Ama düdüklüde pişirmiyorsun galiba canım.Ben ıslatıyorum, bi onbes dk haşlıyorum.Sonra yarım saat düdüklüde pişiriyorum, yumuşacık. :))) Bu arada kuru fasulyeden bahsediyoruz demi :)))) Isltama olayını görünce direk atladım ama :)

Evet canım kuru fasulyeden bahsediyoruz kaç gündür yaa :) bende haşlamadan yapıyorum annemin tarifi :) böyle çok sulu yapmıyoruz biz, sabah düdüklünün ağzı kapalı şekilde pişti, öğlen ağzı açık pişirdim, hatta kaşıkla biraz biraz bastırdım ki daha yoğun kıvamlı olsun diye :)
Ayy ne biçim anlatmışım yaaa, ben bile anlamadım dediğim şeyden umarım siz anlarsınız :)

Ladypurple

bende düdüklü yokki kızlar
daha doğrusu buralarda düdüklüye pek denk gelmedim bile, kullanmıyoruz yani.

o yuzden çabuk pişiyor demek, bende dıyorum 1 saatte nasıl pişti

Ladypurple

Aaa çok ilginç ilk defa duyuyorum, evet canım düdüklü çok pratik oluyor pişirme süresini yarıya indiriyor çünkü..

Hiç öyl ebir şey sormadık, oluyorsa öyle eğer çok daha iyi, aynen bi soruşturayım ben de..

Bence de tek yaptıkları şey doğum sonuçta, direk uzmanlık :))

Anlaşıldı canım anlaşıldı.Hiç sorma gündem kuru oldu Ben suyunu da çok seviyorum bu yemeğin yaa :))

Ladypurple

Hadi yaaa, hmmmm, ifade de çok ciciymiş :))

Aaa çok ilginç ilk defa duyuyorum, evet canım düdüklü çok pratik oluyor pişirme süresini yarıya indiriyor çünkü..

Hadi yaaa, hmmmm, ifade de çok ciciymiş :))

evet öyleymişş, aslında anneannemlerden isticektim ama ne kullanmasını biliriim,ne bişi..
birazda zor diye okudum bişiler dedim boşver, sen en iyisi normal yollarla pişiir

ivet ivet, yarasın canım, ayy eşim öğle araları birşey yemiyor adam resmen formunu koruma derdinde... İlk defa duyuyorum peygamber efendimiz 2 öğün yemek yer onu tavsiye edermiş deyip duruyor, hiç duydunuz mu siz yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…