2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aranizda ceyiz serme yapan oldu mu
Biz haftaya yapacagiz insaAllah kapıları filan susledik

Krem gri canım...kırmızı istiyordum kalmamış... Bende bunu aldim :))

Tabii ya, birinciyle noktayi koymayacagiz ya Allahın izniyle...:)
Hmmm olsun canım, güle güle kullanın inşallah. :)

yeni cicilerimiiiz , anneannemizle aldık :)
mini minnacıklar resimlerde büyük görünseler de :))

patiklerle de ben kombin yaptım hemen :))))

Aneeeemmm ben bunlara bittiiim.. Maşallah , minikleri bunların içinde hayal etmek ne hoş. Oy kuzucuk yaa :))

Aranizda ceyiz serme yapan oldu mu
Biz haftaya yapacagiz insaAllah kapıları filan susledik

Hmmm biz çeyiz serme yapmadık canım.Zaten gelin oldugum yerde tanıdık kimse yok, hiç gelen olmadı, bunu da biliyorduk :))

yeni cicilerimiiiz , anneannemizle aldık :)
mini minnacıklar resimlerde büyük görünseler de :))

patiklerle de ben kombin yaptım hemen :))))
oyy masallah fıstık dugunlerede hazırlanırmıs :) bu arada Ladypurple kızlar sızın ıcın a101 cok ıyı oldu gercekten dun benden cıkolata almak ıcın gıttım bulamadım ama bebek urunlerınden sadece 1 kova kalmıstı saat 5 te :)

nasılsın kuzum
bugun hava güneşlii oh misss

Gunaydın kızlarr hayırlı cumalar :)
Dayanamaddım geceden nohut ıslandım tam bır paket koydum sımdı dudukluye tezgah ustunde bısey bırakmadım halıyada ortu serıcem bırazdan onlem almak ıcın uff ınsallah bısey olmaz ama ust kapagından mınıcıkk hava cıkarıyo bu arada zaten bu sefer cok beklıcemde havasını cıkarıcam eger yıne olursa anlıcam sorunlu

Günaydın canııım, Cidden öyle oldu bayagı sey tamamladık :) O çikolatayı eşim görmüş dedi bana, aman dedim istemiyorum. :))

Hmmm , hadi bismillah de dene canım.Allah ın izniyle bir şey olmaz inşallah kuzum ya, bir sürü insan kullanıyor, kötüye yorma sen.Aynen Esma nın dediği gibi yap bakalım.

Çok mu köpük oluyo ki canım, bende de çıkıyor çünkü öyle
ohh ohh ıyı masallah pembe almamakla ıkınızde ıyı yapmıssınız netıcede kullan at eskıdı denılecek seyler degıl :) 2. hatta 3. cocuklarada lazım ınsallah :)
deme yaa bende bulsaydım keske :)) yukarıda bır a101 daha vardı ama o daha bı uzak kalıyodu nasılsa bıtmıstır dedım
yok kullanmaya alısmıtım ama bu sorunlar ıste
bı anda neye ugradıgımı sasırdım ama sımdı bıraz sakınlestı sırf meraktan bu kadar erkenden hasladım aslında yemegı aksama yapıcam ama deneyıp yazayım sıze dedım :) esmanın dedıgı gıbı yapıcam havasını almadan baya beklıcem sogusun ve ınsallah bu sefer aynı sorun olmaz sıkayet vara yazdıgım sıkayet ıletılmıs dun msj vardı ama ceap yok donuste yok

kızlarr hava cıkarıyo kopuk kopuk oldu kendı kendıne korkuyorum mutfaga gırmeye
Canım hemen havası alma, acama o hava alma yerine fasulye kabuğu falan mı kaçtı ki bende bilemedim şimdi, ama 1-2 saat sonra alırsın zaten acelende yokmuş... korkma endişelenme ama bir paketin hepsini mi attın haşlanması için?

Ahh kızlar ahh artık perşembe gelmesin diyeceğim nerdeyse Rabbimin gücüne gitmesin tabi ama... Dün gece telefon geldi, kayınvalidem rahatsızlanmış, acilen ameliyata alınması gerekiyormuş eşimde sabah apar topar gitti, ben işlerimden dolayı gidemedim. Dualarınızı esirgemeyin kızlar..

altını kapattım bıraz once canım bakalım beklıyoruz artık :) evett max yazısına kadarda koydum hemen hemen suyunu
neden persembe gelmesın kı canım hep mı pers oluyor cok gecmıs olsun canım neyı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…