Sende yap canım bu akşam fasulyeleri ıslıyoruz o zaman :)
Yok canım benim eşim etli, sütlü hiç ayırt etmiyor o konuda rahatım işte...
Ama genel olarak erkekler etle yapılan yemekleri çok severler...
Canım benim babamda ete çok düşkündü, mesela yılda birkaç kez koyun falan kestirdiği olurdu, kiloyla almazdı yani... Ama şimde ne oldu kolestrol çıktı, adam sürekli mercimek yemeği yiyor, tabi arada kaçamaklar yapıyor ama eskisi kadar değil yanievet islatacagim nasipse eve gideyim hele.
aman benim kp derler oyle.. oda bu yasa kadar hep etli yemek yemis, bize ise farketmezfi.
simdi et olmasa gider marketten alir bisi kendi bile pisirir yeterki yesin :)
masallah oyle kiloluda degil bu yemesine gore.
tabi oyle olsam bende yerim
Canım benim babamda ete çok düşkündü, mesela yılda birkaç kez koyun falan kestirdiği olurdu, kiloyla almazdı yani... Ama şimde ne oldu kolestrol çıktı, adam sürekli mercimek yemeği yiyor, tabi arada kaçamaklar yapıyor ama eskisi kadar değil yani
Aslında dikkat etmek lazım ama işte pek başaramıyoruz
Aynen canım benimde pek aklıma gelmez et olsun sürekli diye, mesela şuan buzlukta az bişey kıyma var, 2-3 poşette tavuk başka et adına birşey yok :)masallah o zaman size sanslisiniz :)
bende bayramdan bayrama yesem aramam herhalde.
annem hep dusunurdu ne pisirsek diye, ne var dusunecek derdim ama artik anliyprum
Ay yok canım kendini gayet güzel ifade ediyorsun dert etme kendine boşuna :)diimi bende korkuyorum ondan..
dedigin gibi erkeklerde genelde var bi et sevdasi.
halbuki etsizde gayet guzel yasaniyor .
of telefondanda ifadeler cikmayinca kendimi ifade edemiyorum gibime geliyo , ogrenmem gerek hangisi hangisiydii
Ay yok canım kendini gayet güzel ifade ediyorsun dert etme kendine boşuna :)
Bizimde 15 dakikamız kaldı ohhh çok şükür bugünde bitti:)
Çok açım çooook :)))Ay yok canım kendini gayet güzel ifade ediyorsun dert etme kendine boşuna :)
Bizimde 15 dakikamız kaldı ohhh çok şükür bugünde bitti:)
MaşAllah kız sana ben de çok tokluk hissi var, aslında yemesem olur ama biliyorum ki eşimden daha çok yicem, yemem diyenden kork demişler:)Çok açım çooook :)))
Ne güzel ben de istiyorum o hissiyattan :/ Demek ki şuan anlamıyorsun aç oldugunu :)MaşAllah kız sana ben de çok tokluk hissi var, aslında yemesem olur ama biliyorum ki eşimden daha çok yicem, yemem diyenden kork demişler:)
Eşin gelene kadar az bişeyler atıştır bari canım
bendede var kiyma esim bakmadi buyuk ihtimal yoksa coktaaan yerdi:)
onlda bisi yapsam guzel olur,buzluktan cikinca tadini begenmiyorum gerci ama..
evet is gununuz bittii cok sukur ..
bende baslasam hayirlisiyla ise, isten ciksam.. calisiyorum diyebilsem :)
canim yaninda atistirmalik bisiler bulundursan, masallah 1den beri yemediysen cok iyi durmussun :)Çok açım çooook :)))
canim yaninda atistirmalik bisiler bulundursan, masallah 1den beri yemediysen cok iyi durmussun :)
Dediğim gibi eve gidince açta olmasam yiyorum ama birşeylerNe güzel ben de istiyorum o hissiyattan :/ Demek ki şuan anlamıyorsun aç oldugunu :)
Eşimi bekleyemem gibi duruyor bugün, dokuzdan aşağı gelmez o
İnşallah canım gelir o günler de:) Ah ben de bir ev hanımı olsam :)) ama öğrenci karışımı ev hanımı değil :))
İyi akşamlaaarDediğim gibi eve gidince açta olmasam yiyorum ama birşeyler
O zaman sen ye canım aç kalma :)
Hadi görüşürüz iyi akşamlar:)
Aynen innnşallaaaah :))heh nasipse bebis olunca azda olsa olursu n canim.
Evet hatta on ikiUff burdakilere sinir oluyorum, adım obura cıkıyor, sürekli birşeyler yiyora çıkıyor o zaman da, o yüzden yemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?