- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Pis herifler yaa...Bu ara uyanamıyorum kahvaltı yapamıyoruz da, geldim iş yerinde tost yiyorum. Biri geldi ben iki kere evlendim boşandım, iki eşim de ömrümde bir kere sabah işe giderken kahvaltı hazırlamadı dedi.İşte diğerleri de araya girdi, kahvaltı şart , önemli bir şey. Biz kahvaltı yapıp geldik, meltem hanım hiç olmuyor böyle bayan olarak burda tost yemek falan. Vs vs. :) Anaaammm..Dedim lütfen bu her zaman olan bir şey değil. Hem de dedim sonuçta ben çalışan bayanım, bu görev o zaman niye bana yükleniyor. Çok muhatap olmadım da , öyle konuştular konustular gittiler
buraya gırersın gecer zaman :) saka bır yana bulursun bısıler kuzum temızlık var yemek var gercı bebıste var :)surekliydi ama buna sukur 1-2 gundur oglenleri molam var heh :)
masallah diyeyim kendime,nezaman iyiyim desem 5dk ya kalmaz fenalasiyorum.
aynen kuzum.. gerci alismisim hergun evden cikmaya, boyle tatil duyunca fazla sevinemiyorum canim sIkilir diye, illa biseyle ugrasmaliyimki zaman gecsinn
bugun bızım karmasık menumuz var :) ortak olarak baslangıc sehrıye corbası ardından esım ıcın et sote (et konusunda tecrubesızım ama ), pırınc pılavı var bana ıse oglenden kalan azıcık kabak kavurma yumurtalı bırde bızım memlekette kanlıca mantarı var annem vermıstı sagolsun kendımede onu yaptım :)Kızlar yaa ben artık yapacak yemek bulamıyorum. Daha bir yıl bile olmadı :))
Bugün ne yemek var menülerinizde, benim canım çekmez çekerse yaparım inş, fikir olsun bana tıkandım kaldım yiaa :))
bende edeyken yapabilirimm, aklima gelmemsti hic..
ama bisi dicem kizlar ya esleriniz etsiz doyuyomu :/
benimkine 3 ogun et koysam ete doymaz..
1aksam etsiz yemek varsa , ertesi aksam mutlaka olmali
Pis herifler yaa...
Çok bilmisler...ne anlarlar hamile bayanin halinden Hih çok sinirlendiiiimmm...
buraya gırersın gecer zaman :) saka bır yana bulursun bısıler kuzum temızlık var yemek var gercı bebıste var :)
bugun bızım karmasık menumuz var :) ortak olarak baslangıc sehrıye corbası ardından esım ıcın et sote (et konusunda tecrubesızım ama ), pırınc pılavı var bana ıse oglenden kalan azıcık kabak kavurma yumurtalı bırde bızım memlekette kanlıca mantarı var annem vermıstı sagolsun kendımede onu yaptım :)
kuzum benım esımde etı cok sevıyor erkekler aynı sanırım :) ama olmaz oyle valla sebzede yıyor bol bol masallah dıyım ben ne pısırırsem ıste :) kırmızı et yada tavuk eti ayrım yapmadan sever :) ben tavuk etını aralıkta olsa sevıyorum ama kırmızı etle aram yok :) he kıyma seklınde kofte falan severım ama butun halde hayır suan yemek pısıyo tadına bıle bakamam :)
hıc mı yemıyor oda cok kotu tabı..aynen cok sukur burasi bari var :)
seninkidemi seviyo, bari sebze yiyomus.
benimki okadar yemiyo.
cok sukur simdi hersey var hakkaten, bu bollukta ne pisirecegimizi sasiriyoruz :)
sen nasilsin canim.
MutluBulut_ senin hazirmi yemegin kuzum
olsun canım benım bende dıyorum bu kız yorulmadı alıntı yapıp bıde adımı yazdıayyy cok utandimm :)
esimde eti seviyoru esma yazdi sandim seni alintilamisim halbuki :)
bugun tel basinda cok oturdumm,kafam iyice karisti
hıc mı yemıyor oda cok kotu tabı..
cok sukur yıyo canım ama mesela mantarı cok sevmıyo ondan bugun et yaptım ona et hala pısıyo ınsallah yumusak olursaatlerdır ocakta olsun bı zahmett
olsun canım benım bende dıyorum bu kız yorulmadı alıntı yapıp bıde adımı yazdı
Hahahha çok güldüm canim yaaa...nasıl da açıklamis kızlara
etsiz yaparsam mesela, kv de etli yapar, onada sinir oluyorum nispet yapar gibi soyluyo ne piairdigini esime, esimde yemegimi yedigi halde akli etli.menude kaliyo :)
bende anlamam hic , pistiginide zor anlarim.
en pratigi posete koyup firina atmak oluyo heh :)
aaa soyluyor mu kotuymus o zaman canı ceker hep ama hergunde et pısmez kı :) benım kv cok yemek yapmaz o yuzden bu durum olmuyo :)haha bunu diyecegini biliyodumm :)
Ben İyiim tatlim sukur..yazdıklarınizi okudum valla iyi muhabbet dönmüş maaşAllah size :))kuzum onun ıs yerı bı tuhaf
nasılsın canım napıyosun
Fark etmez benimki de et aşığıayyy cok utandimm :)
esimde eti seviyoru esma yazdi sandim seni alintilamisim halbuki :)
bugun tel basinda cok oturdumm,kafam iyice karisti
bugun oyle oldu gercekten :)Ben İyiim tatlim sukur..yazdıklarınizi okudum valla iyi muhabbet dönmüş maaşAllah size :))
Prensesimi gördük bugun nasıl büyümüş nasıl... 40 cm 1,5 kilo yavrukusum...
Az kaldı inşaAllah artık doktor daha sik çağıracak, heyecanliyimm:))
Atılmaz miiii mis oluyor tereyağ koyacaksin içine birde...miss miss...aaa soyluyor mu kotuymus o zaman canı ceker hep ama hergunde et pısmez kı :) benım kv cok yemek yapmaz o yuzden bu durum olmuyo :)
lokum gıbı olmus goruntusunden hemen bolunmesınden bellı :) aaa kırmızı et atılıyor mu oyle bılmıyordum
Evet tatlim öyle...bugun oyle oldu gercekten :)
ohh ohh masallah ee tbı annesı 2 ayı kaldı dıyelım artık ımzaya gore tabı :)
Atılmaz miiii mis oluyor tereyağ koyacaksin içine birde...miss miss...
Tabii ben eti ne yaparsam yapayim evvel düdüklüde haslarim...yapacağım şeye göre başlama süresi değişiyor tabii, düdüklüde hemen yumuşuyor çünkü...
Antrikotla mi yaptın canim sen bugünkü yemegini?
boyle okuyunca burdan tahmın etmeye calısıyorum yokk olmuyor :) ama o kadar mı kotu oluyor annelık ne zor gercekten..masallah saglıklı olsundaEvet tatlim öyle...
Kızımin tekmeleri gittikçe daha çok can yakıyor,bugun markette çok kötüydü...çığlık attıracakti nerdeyse... Geriyor içeride kendisini... Kasiklarima doğru gerdi o kadar acidi ki... MaasAllah çok güçlü artık :)
Hmm kusbasi eti 15 dakka haslayip yapsan hızlı piser...böyle uzun sürmüştur :)hıc anlamam canım kusbası dıye almıstım ıste :) ya bencede mantıklı oydu fakat duduklude bırsey var korktum o yuzden havasını cıkarırken her yer damla damla su oluyo butun mutfaga dagıılıyo neden oluyo anlamadım servısı aramam lazım once
bırgunde oyle denıyım bakıyım :)
Gercekten kolay değilmis :))boyle okuyunca burdan tahmın etmeye calısıyorum yokk olmuyor :) ama o kadar mı kotu oluyor annelık ne zor gercekten..masallah saglıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?