• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

9 aymi oy cok zordur oyle..
annemdw bendeyken fenaymis cok sende bana cekmissin dedi.

yok kuzum ya demistim ya cok aglardim onceden ama simdi aglayamiyorum diye, ayni sekilde asiri alingandim ama simdi okadar degilim..
baya terslik var bende.
Deme yaa bende de öyle olma ihtimali var demek ki:)
Ohh iyi bari o zaman canım

Ben de anneme çekmişim kuzum :KK48:
Ay ay ben kendimi düşünemiyorum o zaman, annem çünkü hamileliğinde kilo almak yerine daha da zayıflamış, ancak süt olsun diye doğumdan sonraki yedikleri kilo almasına neden olmuş, bu da iyi düşünmemi sağlıyor belki fazla kilo almam diye, ama 2,250 kg doğmuşuz :(

Kızlar yaa ben artık yapacak yemek bulamıyorum. Daha bir yıl bile olmadı :))
Bugün ne yemek var menülerinizde, benim canım çekmez çekerse yaparım inş, fikir olsun bana tıkandım kaldım yiaa :))

Ay ay ben kendimi düşünemiyorum o zaman, annem çünkü hamileliğinde kilo almak yerine daha da zayıflamış, ancak süt olsun diye doğumdan sonraki yedikleri kilo almasına neden olmuş, bu da iyi düşünmemi sağlıyor belki fazla kilo almam diye, ama 2,250 kg doğmuşuz :KK43:

Anaaam minicik :))

Kızlar yaa ben artık yapacak yemek bulamıyorum. Daha bir yıl bile olmadı :))
Bugün ne yemek var menülerinizde, benim canım çekmez çekerse yaparım inş, fikir olsun bana tıkandım kaldım yiaa :))
Canım ben geçen seneden karnıyarıklık patlıcan koymuştum dolaba onu yaptım, birde yanına mercimek çorbası, eve gidince de erişte haşlayacağım peynirli, salata da yanına ohh çok şükür Allah'ım

Canım ben geçen seneden karnıyarıklık patlıcan koymuştum dolaba onu yaptım, birde yanına mercimek çorbası, eve gidince de erişte haşlayacağım peynirli, salata da yanına ohh çok şükür Allah'ım
Maşallah gayet iyi, afiyet bal şeker olsun canım. :) Hmm bak mercimek çorbası olabilir, ben de ekliyim menüye. Evet bu sene buzluğa daha cok sey koyucam :))) Yok dün makarna yedik , makarna yapmıyım.Yanına da bi sebze bakayım bari marketten

Ya da vazgeçtim akşam yemeğe sizdeyim :KK48: Eşim geç geliyor zaten, bi karnımı doyurur giderim :)))

Maşallah gayet iyi, afiyet bal şeker olsun canım. :) Hmm bak mercimek çorbası olabilir, ben de ekliyim menüye. Evet bu sene buzluğa daha cok sey koyucam :))) Yok dün makarna yedik , makarna yapmıyım.Yanına da bi sebze bakayım bari marketten
Valla şuanda burda tam kuru fasulye havası var :) Böyle soğuk kış günlerinde mercimek çorbasıyla kuru fasulyeyi çok severim, Yarınki menümü bile hazırladım bu nedenle :)

Valla şuanda burda tam kuru fasulye havası var :) Böyle soğuk kış günlerinde mercimek çorbasıyla kuru fasulyeyi çok severim, Yarınki menümü bile hazırladım bu nedenle :)
İşte bunu sevdim , akşam ben de ıslatayım o zaman. Sağol canım. Cidden iyi gider :)

bende edeyken yapabilirimm, aklima gelmemsti hic..

ama bisi dicem kizlar ya esleriniz etsiz doyuyomu :/
benimkine 3 ogun et koysam ete doymaz..
1aksam etsiz yemek varsa , ertesi aksam mutlaka olmali

Sende yap canım bu akşam fasulyeleri ıslıyoruz o zaman :)
Yok canım benim eşim etli, sütlü hiç ayırt etmiyor o konuda rahatım işte...
Ama genel olarak erkekler etle yapılan yemekleri çok severler...

Sende yap canım bu akşam fasulyeleri ıslıyoruz o zaman :)
Yok canım benim eşim etli, sütlü hiç ayırt etmiyor o konuda rahatım işte...
Ama genel olarak erkekler etle yapılan yemekleri çok severler...

Evet şükür benimki de ayırmaz, hani her gün koy önüne yer ama öyle sık sık aramaz :) Ki et yemeklerinden de çok anlamıyorum , iyi benim durum :)

Back