- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Öncelikle herkese günaydın kızlaaaarr.. :))
İyi akşamlara yetişemedim, günaydın diyeyim kuzuum.. :)
Ah canım yaa tepkilerine öyle alışmışım ki takmıyorum artık ama işte bu ara dengesizim taktıgım zamana da denk gelebilirdi ama şükür :) Geçen kilo ile ilgili yorum yapmışlardı da bütün gün ağlamıştım :))))) Artık işlemiyo galiba, güya kendilerince espri yapıyorlar işte, neyse. :)
Ohhh afiyet olsun kuzum.Ben de dün bulgur çorbasıyla kabak yemeği yaptım. :) Ah yaa ben de şu et yemeklerinden çok anlamıyorum.Ama et severim tabi :)
Teşekkür ederiz maviş teyzesiiii :)) Evet kızlar göremedik deyince zorla gösterttik kendimizi :)))
Aramızda tam on hafta var kuzum meğer ne kadar fark ediyormuş bu kadarlık bir süreçte.Evet maşallah bayağı büyümüş :) Ah ah heyecanlı olunmaz mı hiiiiç :)
Bu düdüklü olayı iyiymiş, ben de hep et pişirince sert oluyor diye yakınıyorum.Bir daha öyle deniycem ama fırında poşetle de hiç denememiştim.O zaman bir düdüklüde haşlayıp, fırın poşetıne tereyagıyla birlikte koyup pişiricez.
Aneeemmm o kadarını tahmin etmiyordum hiç.Ama düşününce minik de olsa kocaman bebiş oldu artık , doğrudur. :))
İyi akşamlara yetişemedim, günaydın diyeyim kuzuum.. :)
Pis herifler yaa...
Çok bilmisler...ne anlarlar hamile bayanin halinden Hih çok sinirlendiiiimmm...
Ah canım yaa tepkilerine öyle alışmışım ki takmıyorum artık ama işte bu ara dengesizim taktıgım zamana da denk gelebilirdi ama şükür :) Geçen kilo ile ilgili yorum yapmışlardı da bütün gün ağlamıştım :))))) Artık işlemiyo galiba, güya kendilerince espri yapıyorlar işte, neyse. :)
buraya gırersın gecer zaman :) saka bır yana bulursun bısıler kuzum temızlık var yemek var gercı bebıste var :)
bugun bızım karmasık menumuz var :) ortak olarak baslangıc sehrıye corbası ardından esım ıcın et sote (et konusunda tecrubesızım ama ), pırınc pılavı var bana ıse oglenden kalan azıcık kabak kavurma yumurtalı bırde bızım memlekette kanlıca mantarı var annem vermıstı sagolsun kendımede onu yaptım :)
kuzum benım esımde etı cok sevıyor erkekler aynı sanırım :) ama olmaz oyle valla sebzede yıyor bol bol masallah dıyım ben ne pısırırsem ıste :) kırmızı et yada tavuk eti ayrım yapmadan sever :) ben tavuk etını aralıkta olsa sevıyorum ama kırmızı etle aram yok :) he kıyma seklınde kofte falan severım ama butun halde hayır suan yemek pısıyo tadına bıle bakamam :)
Ohhh afiyet olsun kuzum.Ben de dün bulgur çorbasıyla kabak yemeği yaptım. :) Ah yaa ben de şu et yemeklerinden çok anlamıyorum.Ama et severim tabi :)
Hahahha çok güldüm canim yaaa...nasıl da açıklamis kızlara
Çok guzel poz vermiş kizin vallahi, tam önden... yumuk ayaklari yerim yeriiiimmm:)))
Teşekkür ederiz maviş teyzesiiii :)) Evet kızlar göremedik deyince zorla gösterttik kendimizi :)))
Ben İyiim tatlim sukur..yazdıklarınizi okudum valla iyi muhabbet dönmüş maaşAllah size :))
Prensesimi gördük bugun nasıl büyümüş nasıl... 40 cm 1,5 kilo yavrukusum...
Az kaldı inşaAllah artık doktor daha sik çağıracak, heyecanliyimm:))
Aramızda tam on hafta var kuzum meğer ne kadar fark ediyormuş bu kadarlık bir süreçte.Evet maşallah bayağı büyümüş :) Ah ah heyecanlı olunmaz mı hiiiiç :)
Atılmaz miiii mis oluyor tereyağ koyacaksin içine birde...miss miss...
Tabii ben eti ne yaparsam yapayim evvel düdüklüde haslarim...yapacağım şeye göre başlama süresi değişiyor tabii, düdüklüde hemen yumuşuyor çünkü...
Antrikotla mi yaptın canim sen bugünkü yemegini?
Bu düdüklü olayı iyiymiş, ben de hep et pişirince sert oluyor diye yakınıyorum.Bir daha öyle deniycem ama fırında poşetle de hiç denememiştim.O zaman bir düdüklüde haşlayıp, fırın poşetıne tereyagıyla birlikte koyup pişiricez.
Evet tatlim öyle...
Kızımin tekmeleri gittikçe daha çok can yakıyor,bugun markette çok kötüydü...çığlık attıracakti nerdeyse... Geriyor içeride kendisini... Kasiklarima doğru gerdi o kadar acidi ki... MaasAllah çok güçlü artık :)
Aneeemmm o kadarını tahmin etmiyordum hiç.Ama düşününce minik de olsa kocaman bebiş oldu artık , doğrudur. :))
O mutfagın durumuyla alakalı değil mi ki kuzum, normalde mutfagın buhar yaptı mı öyle olmaz mı? Yaa benim mutfak fayans ve dolapları her yemek pişirdiğimde öyle damla damla oluyo :/hıc anlamam canım kusbası dıye almıstım ıste :) ya bencede mantıklı oydu fakat duduklude bırsey var korktum o yuzden havasını cıkarırken her yer damla damla su oluyo butun mutfaga dagıılıyo neden oluyo anlamadım servısı aramam lazım once
bırgunde oyle denıyım bakıyım :)