• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ben gördümde sanki bacakları henüz oluşmamış gibi gördüm daha minicik ya :)

sunumum vardi cok sukur gecti kizlar..
hocada masallah pek bi simartti otur,ayakya kalma bilmem ne heh :KK66:
ohh masallah canım tabı yapacak aferımm :) hamıse saygı
Eki Görüntüle 1484128
Canım kırmızıyla çizdiğim yerdeki değil mi prenses:)

ayyyyy tamammm onu bende gordummmmm :) ama degıldır demıstım demek fıstıgımızmıs :)

:KK70:kız sen calısıyorsunda oyle ya ben :KK53:gercı 7 de kalkıyorum bende sabah ama :KK51: son zamanlarda boyle oldum ben canım ya sevdıgım dızılerının sonunu ızleyemıyorum artık bazen o kadar bıle kalmıyorum sızıp kalıyorum gece esım uyandırıyor hadı yatagımıza gıdelım dıye bırde sayıklıyorum sacma sacma :KK53: dun yanına yattım esımın sarılayım dıye sonrasını hatırlamıyorum :KK48::KK48: gece hadı kalkalım uyuyalım dıye kaldırdı ne kadar uyudum bılemıyorum asıl tavuk benım :KK70: bazen 12:30 u goruyorum ama :KK55:
Evet canım sende kalkıyorsun geri uyumuyorsun, ben yatardım heralde yaaa 12'yi bulurdu geri kalkmam:)
Bende dizi mizi hiçbirşey kalmadı, sadece özetlerine bakıyorum zaten ordan anlıyorum ne olduğunu, özetlerde maşAllah baya bi uzun zaten o da yetiyor bana :)
o zaman eşin iyi dayanıyor yaa, hem sabah işe gidiyor hemde baya geç yatıyor, ben eşimi de alıştırdım o da uyukluyor artık garibim, tabi bu konuda çok kızıyor ama ne yapayım o da alışmasaydı :KK48:

Ayy öyle de benim çok çabuk uykum geliyor yaa 10 dedin mi gözlerim kapanıyor, 11'e kadar zor dayanıyorum, siz kaçta yatıyorsunuz :KK43: ben kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen :)
Bizde de aynı canım, taş çatlasa patlasa en geç on iki :)))
gumus ımalatında calısıyor canım 7 yi 10 kala evde oluyor 7 de sofradayız :) zaten sofra hazır oluyor esım elını yuzunu yıkar yıkamaz yemekk :) ac oluyorum zaten 10 dk daha dayanamam :)
Hmmm, ortalama bir saat iyiymiş :))
ben gördümde sanki bacakları henüz oluşmamış gibi gördüm daha minicik ya :)
Dur canım acıklamasını yapıcam o yuvarlak ıcıne aldıgın yer sadece göbüşü :)))

sunumum vardi cok sukur gecti kizlar..
hocada masallah pek bi simartti otur,ayakya kalma bilmem ne heh :KK66:

Hmmm ne sunumu canım bu , ödev mi öyle, yoksa yıl sonu sunumu gıbı bırsey mi, hadi gözünaydın o zaman :))) Hamileliğin de ayrıcalıklarını yasıyorsun oh :)

Amaaaa itiraf ediyorum şu iki ay içinde iki büyük kavanoz nutella bitirdim neredeyse kendi başıma :KK43: Bir de arada yapılan hamur işlerini saymıyorum.Malesef bi ara acaip ev keki çekiyordu canım , çok sık yapıyordum. Abur cubura bunları dahil etmiyorum tabii. Ama artık nutella almıycaz. :)
Evet kabuklu ceviz alıyoruz biz de her gün yemeye calısıyorum da ıyı hatırlattın bıtmıstı alacaktık yıne. Heee ne sütü o bilmem?

Aynen canım o açıdan hiç bir acelem yok :KK70: Dün o kadar rahata vurmuşum ki bir makarna yaptım kac saatte :KK70:

Heee yukarıda da yazıdgım gıbı o hamur işi ve tatlıları abur cubura dahil etmiyorum tabi :KK48: Napaıyım yaa can çekiyor. Sen yemedıgın ıcın uzun süre gider sizde. :)

Aslında canım en bariz ultrason fotosu bu :) Ayakta duruyormuşş gibi düşün, yukarıda kafa var göz cukurları falan cok belirgin, ellerini de sanki yanaklarına dayamış gibi durusu , ortada oval olan sey de göbüşü :)))
amaa benım kafam karıstııı dumanın gosterdıgı degıl mıı :) ahaha ben hamıle olsam gunlerce baksam goremem demek kı :)
kuzum nutella gercekten fena bısey yedıkce yıyesı gelıyor ınsanın doktor bu ay bana verdı almadım 1 tatlı kasıgı sabahları cunku ondan 1 kasık yetmıyor 2. mutlaka gelıyo :) esım cok sevıyor ama farklı markada alsak alınıyor genelde mutlaka hıc saglıklı degıl aslında ama :)

11130126_10153244209029456_5927465094318758615_n.jpg

işte tam bir açıklama :)))))

Evet canım sende kalkıyorsun geri uyumuyorsun, ben yatardım heralde yaaa 12'yi bulurdu geri kalkmam:)
Bende dizi mizi hiçbirşey kalmadı, sadece özetlerine bakıyorum zaten ordan anlıyorum ne olduğunu, özetlerde maşAllah baya bi uzun zaten o da yetiyor bana :)
o zaman eşin iyi dayanıyor yaa, hem sabah işe gidiyor hemde baya geç yatıyor, ben eşimi de alıştırdım o da uyukluyor artık garibim, tabi bu konuda çok kızıyor ama ne yapayım o da alışmasaydı :KK48:
alıstırmadım kendımı ona bekarken oyleydım bende :) bu halım ıyı ya up uzun gun benım oluyor :)
ahahah benımde 2 bebıslı bır arkadasım var oda oyle soyluyordu ozetlerı yetıyor bana dıye :) dogru ama abartısız 1 saat ozet
o zaman sana hangı dızılerı ızlıyosun degıl hangı ozetlerı ızlıyosun dıye sorulmalı :)
cok sukur canım masallah o dayanıyor hak verıyorum tabı butun gun kapalı yerde hemen uyuyunca ınsanın morelı bozuluyor :) bu aksam en ıyısı yatmıyım ben yatmazsam oturuyorum ama dur uzanarak ızlıyım dersem sızıyorum :)
aslında kotu tabı canım vucut daha yorgun oluyor esımın eskı ısı cok uzaktı 3-4 saat uyuyordu sadece buna sukur tabı

ahaha :KK70: duman91 duman91 sende bendensın kuzum hayırlı olsun ne cahılız :KK23::KK23: semaya bayıldım ama sagıol canım valla sayende ılk defa bu kadar net gordum dıyebılırm :21: ya sen hamılelıkten oncede bakınca anlıyormuydun hamıle kalınca mı kendı bebegınde oldu :KK51: bız hep cahıl mı kalıcaz :KK70:

ve son olarak Allah tekrar saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım :) dwdıgım gıbı fıstıgımız ılk gorebıldıgım bebek oldu hayatımda :)

Eeee peki tv yok sende nasıl vakit gecırıyorsun :)) Bakma ben de dolu dolu tv yle vakit gecıren biri değilim, 9 falan acıyorumdur ancak. :)

amaa benım kafam karıstııı dumanın gosterdıgı degıl mıı :) ahaha ben hamıle olsam gunlerce baksam goremem demek kı :)
kuzum nutella gercekten fena bısey yedıkce yıyesı gelıyor ınsanın doktor bu ay bana verdı almadım 1 tatlı kasıgı sabahları cunku ondan 1 kasık yetmıyor 2. mutlaka gelıyo :) esım cok sevıyor ama farklı markada alsak alınıyor genelde mutlaka hıc saglıklı degıl aslında ama :)

Aşagıda acıklamalı foto koydum canım :)))
Hem de ne fena, bence bagımlılık yapıyor.Heralde yaa ne bir kasıgı, bir kaşık yıyeceksem hiç yememeyi tercih ederim :)) Yok ben sadece nutella, başka marka olsa sürünür evde. :) Evet hiç faydası yok , bir kaşıktan fazlası zarar malesef

Ladypurple Ladypurple odevim vardi canim evet hamisligin az tadini cikartayim her yerde :)

minnaginin resmi acilmadi daha. benimde fazla bilgim yomtu ama isin icine girince beegide anliyosuuun, gobegide heh :)

Eeee peki tv yok sende nasıl vakit gecırıyorsun :)) Bakma ben de dolu dolu tv yle vakit gecıren biri değilim, 9 falan acıyorumdur ancak. :)

Aşagıda acıklamalı foto koydum canım :)))
Hem de ne fena, bence bagımlılık yapıyor.Heralde yaa ne bir kasıgı, bir kaşık yıyeceksem hiç yememeyi tercih ederim :)) Yok ben sadece nutella, başka marka olsa sürünür evde. :) Evet hiç faydası yok , bir kaşıktan fazlası zarar malesef

baktım kuzum sagol :)
nestle chokella gecen esım almıs en yakın bunu buldum cok begendık nutella gııb beklemezdım ama :)

ahaha :KK70: duman91 duman91 sende bendensın kuzum hayırlı olsun ne cahılız :KK23::KK23: semaya bayıldım ama sagıol canım valla sayende ılk defa bu kadar net gordum dıyebılırm :21: ya sen hamılelıkten oncede bakınca anlıyormuydun hamıle kalınca mı kendı bebegınde oldu :KK51: bız hep cahıl mı kalıcaz :KK70:

ve son olarak Allah tekrar saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım :) dwdıgım gıbı fıstıgımız ılk gorebıldıgım bebek oldu hayatımda :)

Şöyle ki bakma ben de hiç görmemiş olsam çok anlamazdım ama şu avantaj var, ultrasona giriyorsun orda canlı canlı görüyorsun ya, ondan sonra fotosunu cekip basıp veriyor sana, o yüzden daha net secebiliyorsun. Yoksa direk foto gösterince acok anlamayabilirdim. :)

Hehehe, ne mutlu bize, öyle zorla gösteririz biz kendimizi kaçarı yok :)) Sağol kuzum, amiiiiin inşallah. :)

Şöyle ki bakma ben de hiç görmemiş olsam çok anlamazdım ama şu avantaj var, ultrasona giriyorsun orda canlı canlı görüyorsun ya, ondan sonra fotosunu cekip basıp veriyor sana, o yüzden daha net secebiliyorsun. Yoksa direk foto gösterince acok anlamayabilirdim. :)

Hehehe, ne mutlu bize, öyle zorla gösteririz biz kendimizi kaçarı yok :)) Sağol kuzum, amiiiiin inşallah. :)
heee tabı dogru sızın oda var :) dedıgım gıbı bu yasıma kadar gosteren es dost akrabanın bebeklerını goremedıgım halde ayy masallah nasılda bellı demıstım halbukı gormeden :)

baktım kuzum sagol :)
nestle chokella gecen esım almıs en yakın bunu buldum cok begendık nutella gııb beklemezdım ama :)
Hmmm o zaman iyi, yakın lezzetini bulunca en azından hangisi uygunsa onu alırsın. Senin eşin yiyo ne güzeli bizimki en fazla bir kaç kasık almıştır koca kavanozdan, o yüzden artık kesinlikle sokmıycam eve( inşallah) :)))

Hmmm o zaman iyi, yakın lezzetini bulunca en azından hangisi uygunsa onu alırsın. Senin eşin yiyo ne güzeli bizimki en fazla bir kaç kasık almıştır koca kavanozdan, o yüzden artık kesinlikle sokmıycam eve( inşallah) :)))
evet canım ındırımde onumuzdekı hafta sanırım a101 de 2 lt 16 olması lazım emın degılım ama baya fazla :) oo hep sana kalıyor yanı alma bosver canım alsanda kucuk al :) esımınde yemesı kotu canım ya o olunca baska bırsey yemıyor eger evde yoksa peynır zeytın recel vs kahvaltı edıyor :)

evet canım ındırımde onumuzdekı hafta sanırım a101 de 2 lt 16 olması lazım emın degılım ama baya fazla :) oo hep sana kalıyor yanı alma bosver canım alsanda kucuk al :) esımınde yemesı kotu canım ya o olunca baska bırsey yemıyor eger evde yoksa peynır zeytın recel vs kahvaltı edıyor :)

Evet uygunmuş :)

Hmm seninki de iyi tiryakiymiş :))

Back