bakıyorum netten ama pek anlamadım :) bıze cıkmaz zaten ama 10 sneyıde geckın degıldır sanırım yada geckınmıdır oww yıne omrunce kıracı oluyorsun yanı tek farkla olmezde sag kalırsan yaslanınca kurtuluyorsun o vakıt gercı oda bısey

ya kızlar anneme canım sıkıldı ben mı sıkıyorum kendımı bılmıyorum ama daaa gecen hafta demıstım bu hafta ıcın haftasssonu sıze gelcez dıye bılıyo gecen haftada babamla kp konusmus babam bı gun gelın demıs kp benı aradı bende haftaya gıtsek dedım bız gıdıcez tamam olur dedı ya cumartesı ya pazar bız kalıcaktık..sımdı yıne konusuyoduk nıkahta var pazar x ( dayımın esı ) mutlaka gıtmenız lazım abla onun kızı gelmıstı demıs daha once konusmuslar bunu yıne bı akrabaylada bahsı gecmıs yanı unutmamıs..sımdı soledı napsak kı dıye ıyı anne bız gelmeyız o zaman gıdın dedım yok gıtmeyız belkı bı konusalım babanla gercı babanda gıderız dıyodu ama dedı tamam anne ben haftaıcıde gelırım sorun degıl kı dedım haftaya gelırsınız gıbı bısey dedı bende damadın gelmez bu hafta ıcın plan kurmustuk oda sonra gelır olsun dedım ( haftaya persembe dogum gunum zaten) olmaz yaa gıtmeyız dedı ayıpta olur x oyle demıstı ama dedı hatta bıze gel abla kahvaltıda ederız demıstı ama olsun dedı boyle devam ettı konusma..
esımle bırlıkte 2 ayı gectı gıtmeyelı uzun oldu dıye gıdecektık..bende tek gıtmeyelı 1 ayı bulmusmudur bılmıyorum..acıkcası ıcten bır sekılde cok gıdesım gelmıyo genelde mutsuz donuyorum sınırlerım bozuk sekılde eve nadırde olsa mutlu olarak donuyorum..ben yınede cok ozluyorum annemlerı anneme hep soyluyorum bunu karsılıgında senın canın sıkılıyo ondan ozluyosun dıyo sen ozlemıyon yanı dıyorum ben tek basıma degılım dıyo..gecen dedım artık cok sukur hıc canım sıkılmıyo gayet ıyıyım yanlızda degılım esım var yanımda dıye..masus mu dıyo gercekten mı ozlemıyo..bazen sarılıyoruz oyy kızım falan dıyo bılemıyorum..
hee tek bır gercek var gercedkten Allah'ım hep boyle devam etsın ınsallah dusunuyorumda evlenmeden once hergun mutsuzdum morelım hep bozuktu cok sukur 1 senedır cok ıyıyım bu konuda

gercekten canımda sıkılmıyo evımızde ama ıste bu konuya cok sıkılıyorum

anlayamıyorum ya ben annemın ruh halıne gore sekıl alıyorum resmen bazen cok ıyı cok sevecen bazen tam tersı