- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
canım kendınıoze aıt evınız var ne kadar guzel darısı bızlere ınsallah kıra degılse harıka valla canım..ne olacak bızde cekyatta buyuduk bosver ılk zamanlar sızın odada yatar :) o zaman sanada park yatak daha mantıklı sankı hem yatak odası ve salon arasında tasırsın onu hemde ılerıde baza yatak olarak kullanmayacaksın nasılsaMutluBulut_ daire bizim canim, oturma odasi,yatak odasi,mutfak var.
boyle oluncada zor oluyor esimde oyle yerde buyumus, mecburen oturma odasinda uyuyomus.
keske 1 odamiz daha olsaydi.daha rahat olurdu ama tabi bukadar eve bile imkani olmayanlar var o yuzden halimize sukur.
sallaniyodur canim genelde sallanmayan ypk diye biliyorum.
ustten bakinca sallanmiyo gibi duruyolar bende cogunu inceledim iyice sallaniyomu diye,gecenlerde demitim ya gittik oylesine bakmya diye.
@Ladypurple cok guzelmis.buu.
canim evet sizin park olanlardan almaniz daha mantikli.
digeri hem daha pahali, hem tasimasi zor.
bende oyleee valla :) en zevklı hedıye bebek ıcın alınan kesınlıkle :) valla sızler sayesınde baya fıkrım oluyo hepınız hamıs olunca :)Evet, kesinlikle.. :) Öncesinde birinin bebeğine hediye almaya gittiğimde dahi dakikalarca gezerdim.Kendi bebişimde düşünemiyorum.. :) Bak bak tabi , fikir olsun şimdiden :)
Ellerine sağlık canım, Benimde kaç gündür annem vardı, yemek yapmıyordum, temizlik yapmıyordum, ohh ne güzeldi yaa, şimdi o da gitti, yine işler kaldı bana :)evet canım pazartesı temılıgı
bende ıyıyım canım ve yorgun bugun ayrı bı yoruldum sankı
ohh ne guzelmıs evıne mı dondu dedenlere mıEllerine sağlık canım, Benimde kaç gündür annem vardı, yemek yapmıyordum, temizlik yapmıyordum, ohh ne güzeldi yaa, şimdi o da gitti, yine işler kaldı bana :)
Teyzemlere geçti Ankara'ya, ordanda evine geçecek işte..ohh ne guzelmıs evıne mı dondu dedenlere mı
Tatli tatli...aaahhh diye sesim çıkıyor kocam bana bakıyor doğum sancısı mi diye...yok yok tekme attı diyorumDört gözle bekliyoruuum .. :))
Yaaa demi doğrudur kocaman oldu yavrucak :) Olsun tatlı bir acıdır o da :)
Kiyamam sana canim...evde sese alışınca insan öyle oluyor...Teyzemlere geçti Ankara'ya, ordanda evine geçecek işte..Öğlen eve bi geldim, bomboş kimsecikler yok, ayyy çok zor tuttum kendimi ağlamamak için
Aynen öyle canım benim, buna şükür ne yapalımKiyamam sana canim...evde sese alışınca insan öyle oluyor...
Bir kaç güne alışırsin tatlim, ne yapalım öyle olması gerekiyor...
Teyzemlere geçti Ankara'ya, ordanda evine geçecek işte..Öğlen eve bi geldim, bomboş kimsecikler yok, ayyy çok zor tuttum kendimi ağlamamak için
oyyy hıckırdıgıda mı hıssedılıyor canımTatli tatli...aaahhh diye sesim çıkıyor kocam bana bakıyor doğum sancısı mi diye...yok yok tekme attı diyorum
Şimdi hickiriyor yavrum benim...ağzına gözüne kurban oluuuruuum:)
Hissedilmez miii...2 saniyede bir 10 dakika filan sürüyor... Günde 3 e çıktı artık... Yutma becerisi filan geliştiği için...:))canım ya alıstın tabı kac gundur yanındaydı olsun yıne gelır sen gıdersın
oyyy hıckırdıgıda mı hıssedılıyor canım
oyyy hıc bılmıyordum bunu desemHissedilmez miii...2 saniyede bir 10 dakika filan sürüyor... Günde 3 e çıktı artık... Yutma becerisi filan geliştiği için...:))
Hiç kiyamiyorum o an :)
Sen nasılsın kuzumm..
SirriEyvan eveet 10mus heh herkez oyle diyo demekki.benim mantigim yalnismis :)
hickiriidami hissediliyo canim hakkaten, oh masallahh
MutluBulut_
cok sukur kendimizin canim o yuzden hiiic kafaya takmmak en iyisi.
diimi ahsapa merakliydim ama gerek yok sanirim ona, kis aylari oturma odasinda kaliyotuz cunki, yazin yatak odasi. tasimasi zor oluyor dedogin gibi park olan daha kolay.
sanada fikir oluyo evett.
buarada bebise hediye olarakta cok ciciler geliyo o yuzden sanirim fazla almamak daha iyi yoksa hepsi kaliyor.
duman91 aglamadim tuttum kendimii demssinn kuzum sIkma oyle kendini, bak kendin dedin aglayamamistim diye.
agla bagir cagir rahatla
Normal kafanin karışmasi canim..:)SirriEyvan eveet 10mus heh herkez oyle diyo demekki.benim mantigim yalnismis :)
hickiriidami hissediliyo canim hakkaten, oh masallahh
MutluBulut_
cok sukur kendimizin canim o yuzden hiiic kafaya takmmak en iyisi.
diimi ahsapa merakliydim ama gerek yok sanirim ona, kis aylari oturma odasinda kaliyotuz cunki, yazin yatak odasi. tasimasi zor oluyor dedogin gibi park olan daha kolay.
sanada fikir oluyo evett.
buarada bebise hediye olarakta cok ciciler geliyo o yuzden sanirim fazla almamak daha iyi yoksa hepsi kaliyor.
duman91 aglamadim tuttum kendimii demssinn kuzum sIkma oyle kendini, bak kendin dedin aglayamamistim diye.
agla bagir cagir rahatla
Bende bilmezdiiim...başa gelince öğreniyorsun canimm...çok tatli oluyor yaa :))oyyy hıc bılmıyordum bunu desemkıyılır mı tabı
ıyıyım bende canım problemım varya onu yenmek ıcın savasıyorum bu sabah azda olsa yendım gıbı ınsallah daha cok yenerımyapmadıgım sey kalmadı yag bıle ıctım pers ıcın doktordan ranevu almıstım ama ıptal ederım belkı ıns
kesınlıkle canım :)
evet canım ayrı oda olmayınca mantıklı olsn park hele sızde soba var bak yazın saloında kalıyoruz dıyosun en mantıklısı :)
sen aldın mı bısey daha erken ama belkı dayanamayıp almısındır :)
Bende bilmezdiiim...başa gelince öğreniyorsun canimm...çok tatli oluyor yaa :))
Ayy kiyamam ben sana... Çok zor oluyor o sıkıntı ben pek yaşamam ama benim hemoridim var
Kabizlik yok ama hemorid var garip.ama gercek...
Hamilelikte daha da arttı maalesef
tahmın etmeye calısıyorum ama olmuyor hıssetmeyınceBende bilmezdiiim...başa gelince öğreniyorsun canimm...çok tatli oluyor yaa :))
Ayy kiyamam ben sana... Çok zor oluyor o sıkıntı ben pek yaşamam ama benim hemoridim var
Kabizlik yok ama hemorid var garip.ama gercek...
Hamilelikte daha da arttı maalesef
tam gectı denmez ıste yedıklerımı baskası yesesahii canim demin aklimdaydi soracaktim.unuttum, cok sukur gecer gibi olmus problemn, insallah topatlarsin kendini gerek kalmaz doktora gitmeye.
yok canim ya almadim daha, cok erken hayirlisiyla 6-7 ye varalim ozaman baslarim.
hayalimdeki soyleydi aaslinda bebis ayakkabisi alip esime oyle aciklamak. bunu yillardir hayal etmistim ama oyle olmuyormus meger..
hayirlisiyla zorlu donemleri atlatalim insallah , derdimiz bebis cicisi olsun heh :)
tahmın etmeye calısıyorum ama olmuyor hıssetmeyınce
benımde var canım bu sefer arttıda ama senın kabızlık olmadan nasıl olmus demek oluyo
tam gectı denmez ıste yedıklerımı baskası yeseınsallah
dogru canım hem cınsıyet falan orgu bılıyorsan baslayabılırsın ama sanırım
ınsan sabredemez tabı canım ya cok zor sen nasıl soylemıstın
Aminn ınsallahgecer insallah canimm :/
yok ya orguyu seviyorum ama nbileyim kendim.giyemiyorum bebise hic giyitmem sanirim..
sicak tutuyolar evet ama nebileyim sevmiyorum.
cok kar yagmisti,hani ne elektrik vardi ne telefonar cekiyodu gunlerdir. ozaman ogrenmistim.
okula gitmem lazimdi o gun zar zor gittik karda geldik , esim arabayi garaja koyacakti, bende ciktim yukari hemen test yaptim. ogleden sonra yapmama ragmen cift cizgi cikti.
bekle bekle esim gelemedi arabayi toplayamamiss, ben tabi yerimde duramiyorum, beklemiyodumda boyle cok garip oldum.
sonra dayanamadim gittim yanina, bisi solemem lazim dedim.
gozumun icine bakiyo ne diyo, oflayip pufladim etrafta insanlar var .biraz bisiler sacmaladim anladi hamilemisinnn dedi.
tabi tepkisini eve geldiginde gosterdi, keske sabretseydim evde soyleseydim. boyle insan olunca etrafta fazla sevinemedi garibim.
hizzla garaja kadar yolu acip geldi sonra.
cok merakliyiz ya fazla merak iyi degil iste otursana sen evde gelecek iste ne varda gittin taa oralara
Sende de var demek ki :))yaa varmiydi sendedee, bendede kabizlik yok ama hemoroid var.
ah Allahim.ne bicim agri oo..
tetra yapragiyla cok sukur bayaa baya aatlattim canim ben ama hamislikte bilmiyorum zarsi varmi.
zeytinyagi bide.
hamileyken daha zor oluyormus,korkuyorum ama saglik.olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?