2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

canım sen çalışmıyorsun di mi daha

ben bu soruyu daha önce de sormuştum sanırım
pekii sen göreve baslayınca kim bakacak bebeğe
Öğlene kadar oluyor kurs canım..
evime mesafesi 5 dakika..
babamız öğlene kadar evde oluyor , yani o bakmış olacak inşaAllah :)
evet sormuştun

merhaba hanımlar bende 2014 ekim geliniyim :) Varmı benimle aynı ayda evlenen..

herkezin dusuncesi farkli canim :)
yeterki Rabbim nasip etsin, sizde kendinizi hazir hissederseniz neden olmasin :)

] CennetiMelegiM [/USER] aboow masallah 3-4 cocukmu :)
ozaman Rabbim.tam zananinda nasip etmis canim :)
ben biraz endiseliyim,cocuk cok buyur sorumluluk oldugu icin bilmiyorum dusuncelerimde 1de kaliyor simdilik..tabi ileride ne olur bilemem..
kalabalik aileleri bende cok severim ama bilmiyorum gucum.yok buna sanirim :)

insallah hayallerin gercek olur canim:)[/QUOTE]

Son düzenleme:
hos geldin caniim :)
taze sayilan gelinlerdensin he :)

nasil.gidiyor evlilik

çok şükür iyi gidiyor cicim aylarımı bilmem ama mutluyum şükür ama ben cicim aylarına 5 ay sonradan başladım sayılır ilk 5 ay vajinismustum

çok şükür iyi gidiyor cicim aylarımı bilmem ama mutluyum şükür ama ben cicim aylarına 5 ay sonradan başladım sayılır ilk 5 ay vajinismustum

hadi ya cok gecmis olsun canim.. iyisin demi artik.

evlilik guzel biseymis cok sukur hakkaten :)
nebileyim ben sanki tekrardan hayata geldim, insallah hepimizin evlilikleri huzurllu devam eder :)

hadi ya cok gecmis olsun canim.. iyisin demi artik.

evlilik guzel biseymis cok sukur hakkaten :)
nebileyim ben sanki tekrardan hayata geldim, insallah hepimizin evlilikleri huzurllu devam eder :)

aminn inşallah canım.
Evet şimdi iyiyim şükür. Kaç aylık hamilesin cinsiyet belli mi :) Bideeşin ne tepki verdi ögrenince

aminn inşallah canım.
Evet şimdi iyiyim şükür. Kaç aylık hamilesin cinsiyet belli mi :) Bideeşin ne tepki verdi ögrenince

offf yazdim yazdim sarjim.bittii..

cok sukur gecmis bari canim, simdi cikarin evliligin tadini gec degil :) hic sIkma canini :)

ben 2 aylik hamisim canim...
ogrendigimde cok kar vari ve telefonlar cekmiyordu.
esimde arabayi toplamaya calisiyordu, eve gelmesini bekleyemedim kosa kosa gittim yanina. keske disarda soylemeseydim asil tepkisini bemde merak ediyordum.disarda oldugumuz icin tepkisini fazla gosteremedi , ne merakli melahatiz az bekleyemedim evde :)

tabi o yuzundeki ifade bambaskaydi :)

siz istiyomusunuz bebek,yas kacti

22 yaşındayım henüz düşünmüyorum korkuyorum daha dogrusu

canım anladım kı ben alısmısım yaa yanlızlıga annenın yanında olması bır baska tabı gezdık dun butun gunn havada superdı sansımızaa mont falan gıymeden cıktım

hos geldin caniim :)
taze sayilan gelinlerdensin he :)

nasil.gidiyor evlilik
Di mi bende öyle dyorum...
Burdaki kursa gönderirlerse evet diyeceğim galiba..
Öğlene kadar bana da meşguliyet olur :)
Ne yaptın tutkucum ya, bugun çok sıkılıyorum hava kapalı.. resmen ışıkla oturuyoruz 1 saattir...
Yelek orup orup bırakıyorum ne yapacağımi şaşırdım...
Kitabim da duruyor bana bakıyor..okumak istiyorum ama havadan sanirim bi tuhafim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…