• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

offf yazdim yazdim sarjim.bittii..

cok sukur gecmis bari canim, simdi cikarin evliligin tadini gec degil :) hic sIkma canini :)

ben 2 aylik hamisim canim...
ogrendigimde cok kar vari ve telefonlar cekmiyordu.
esimde arabayi toplamaya calisiyordu, eve gelmesini bekleyemedim kosa kosa gittim yanina. keske disarda soylemeseydim asil tepkisini bemde merak ediyordum.disarda oldugumuz icin tepkisini fazla gosteremedi , ne merakli melahatiz az bekleyemedim evde :)

tabi o yuzundeki ifade bambaskaydi :)

siz istiyomusunuz bebek,yas kacti
Çok sabırsıziz coook...
Ben uykusundan uyandirip testi burnuna dayamistim...yazık bir gözü açık bir gözü kapalı bakıyordu :D

canım anladım kı ben alısmısım yaa yanlızlıga :KK53: annenın yanında olması bır baska tabı gezdık dun butun gunn :KK55:havada superdı sansımızaa mont falan gıymeden cıktım :KK53:
Ohh evet dün hava güzeldi canim..
Hemen alışıyor insan yeni düzenine di mi..
Yalnızliga fazla alışma bebisin gelecek bak yanlız olmican o zaman..
Psikolojik baskı kurayim azcik :D

MutluBulut_ MutluBulut_ heh aslinda evet insan alisiyor duzenine sonra misafirin gelince yalnizligi ariyosun :)
deme ya okadar iyimi masallah buralar yagmurlu

SirriEyvan SirriEyvan haha seninki daha iyiymis :)
ee kadiniz sonucta o kadarcik oluciiik :)

sorma esmam ya burasoda oyle yagmurlu.
benimde bugun okul yok,ev iside yok dedim hem az yuruyeyim hem annemlere gideyim.
buaksam burda yeriz zatn mutfaga giresim yoktu hala koku cekemiyorumda.

o orgulerin dugmeleri cocuk dogunca dikilirmis diye duydum sizde oylwmi yapiyosunuz

MutluBulut_ MutluBulut_ heh aslinda evet insan alisiyor duzenine sonra misafirin gelince yalnizligi ariyosun :)

benimde bugun okul yok,ev iside yok dedim hem az yuruyeyim hem annemlere gideyim.

o orgulerin dugmeleri cocuk dogunca dikilirmis diye duydum sizde oylwmi yapiyosunuz
Tabii kadınlarin tez canlılığı olsun o kadar :))

İyi yapmışsin canim benim.. bende birilerine gitmek de istiyorum gitmemek de istiyorum yedim galiba kafayi :D

Bilmiyorum öyle mi yaparlar ama ben batıl şeyleri yapmam canim.. bir turlu denk getirip alamadim daha düğme..hepsini bir alıp dikecegim bu gidişle :)

Ohh evet dün hava güzeldi canim..
Hemen alışıyor insan yeni düzenine di mi..
Yalnızliga fazla alışma bebisin gelecek bak yanlız olmican o zaman..
Psikolojik baskı kurayim azcik :KK70:

ayy bende onu dusundum bugun :KK51:ama aynı olmaz sanırım yanı olmaz dımıı :KK51::KK48:

canım buradada 3 gıbı basladı yagmur aralıklıda olsa yagıyor :KK48:

Tabii kadınlarin tez canlılığı olsun o kadar :))

İyi yapmışsin canim benim.. bende birilerine gitmek de istiyorum gitmemek de istiyorum yedim galiba kafayi :KK70:

Bilmiyorum öyle mi yaparlar ama ben batıl şeyleri yapmam canim.. bir turlu denk getirip alamadim daha düğme..hepsini bir alıp dikecegim bu gidişle :)

ayy bebıse dugme almak bıle guzeldırrr :)))

SirriEyvan SirriEyvan en iyisini yapiyosun canim benim baya baya doldurdular beynimi nelerrle nelerle..
tavsana bakma,ayiya bakma,kediye bakma, balik yeme, onu yapma bunu yapma ben en iyisi evde oturayim cikmayayim.disari.
Rabbim buyuk ne yamissa o olur sinirim.bozuldu yine

ayy bende onu dusundum bugun :KK51:ama aynı olmaz sanırım yanı olmaz dımıı :KK51::KK48:

canım buradada 3 gıbı basladı yagmur aralıklıda olsa yagıyor :KK48:
Olur mu hiç yaa..
canından bir parça :)))
bence harika olacak , gittikçe kalabalıklaşan bir aile...ohhhhh....

SirriEyvan SirriEyvan en iyisini yapiyosun canim benim baya baya doldurdular beynimi nelerrle nelerle..
tavsana bakma,ayiya bakma,kediye bakma, balik yeme, onu yapma bunu yapma ben en iyisi evde oturayim cikmayayim.disari.
Rabbim buyuk ne yamissa o olur sinirim.bozuldu yine
ayy canım onları kafana takma sakın ya...
insanlara kalsa onu yapma bunu yapma..
neden niçin diye sorsan abuk subuk cevaplar alırsın :)

Rabbim bizi yaratan ona buna bakmakla ne değişecekmiş :))
sinirlerini niye bozuyorsun gül geeeççç :)

ayy canım onları kafana takma sakın ya...
insanlara kalsa onu yapma bunu yapma..
neden niçin diye sorsan abuk subuk cevaplar alırsın :)

Rabbim bizi yaratan ona buna bakmakla ne değişecekmiş :))
sinirlerini niye bozuyorsun gül geeeççç :)

sorma sormaa buyukleri gectim arkadaslarimda ayni kafada.
gecen sabbh sabah ne dese beyenirsin ayiyada bakma dedi.
aabah sabah nasil sinir oldum.

heleki biliyosundur ana okulunda genelde hep hayvanlarla ilgili olur dersler.. bizde cogu zaman hayvanlarla ders hazirlariz.
yani kacsada kacisim.yokki heh :)

bir zaman sonra inanmadikca yalnismi yapiyorum inanmamakla diyorum ya oyle olursa diye bi geciyo aklindan ruyalarima bile girdi.
esimde kiziyo ne gorusuyosun onlarla hep beynini olur olmaz seyle dolduruyolar diye.
neinsanar var

sorma sormaa buyukleri gectim arkadaslarimda ayni kafada.
gecen sabbh sabah ne dese beyenirsin ayiyada bakma dedi.
aabah sabah nasil sinir oldum.

heleki biliyosundur ana okulunda genelde hep hayvanlarla ilgili olur dersler.. bizde cogu zaman hayvanlarla ders hazirlariz.
yani kacsada kacisim.yokki heh :)

bir zaman sonra inanmadikca yalnismi yapiyorum inanmamakla diyorum ya oyle olursa diye bi geciyo aklindan ruyalarima bile girdi.
esimde kiziyo ne gorusuyosun onlarla hep beynini olur olmaz seyle dolduruyolar diye.
neinsanar var
ay canım benim yaaa..
lütfen bunları kafana takma :))
insanlar bi alem ya... ayıya bakma ne demekmiş, hani ayıya baksan ne olur :D
bebeğin ayı mı olur amaaaannn :D

gül geç...
ben avucumu bile yalamam yani , geçen nasıl ısrar ettiler canım bir şey çekti , yala avucunu yala diye..
yaw yalayınca ne olacak... bulmaya çalışırım o yiyeceği uygun zamanda yerim..

Rabbim büyük çok şükür, bir avuç yalamadım diye bir şey olacak değil ya :)

Selam güzel gelinler yarın mobilyalarımız yuvamıza gelecek inşaAllah:KK68:

Şafak 35 ya şaka gibi kadim dostlarım bilir bu gunlere ne zor geldigimi:KK23:

ay canım benim yaaa..
lütfen bunları kafana takma :))
insanlar bi alem ya... ayıya bakma ne demekmiş, hani ayıya baksan ne olur :KK70:
bebeğin ayı mı olur amaaaannn :KK70:

gül geç...
ben avucumu bile yalamam yani , geçen nasıl ısrar ettiler canım bir şey çekti , yala avucunu yala diye..
yaw yalayınca ne olacak... bulmaya çalışırım o yiyeceği uygun zamanda yerim..

Rabbim büyük çok şükür, bir avuç yalamadım diye bir şey olacak değil ya :)

:KK48::KK48:
en iyisini yapıyosun hakkaten.
zaten hamişlik yeterince insanı yoruyo bulantıdır bilmem nedir birde bunlrla uğraşmak ayrı bir yoruyo.

35 mii oyy:nazar::nazar::nazar:
mobilyalarda geliyomuş oh ne güzel şeyler bunlarr:KK51:

ev aşağı yukarı hangi tonlarda hani mobilya fln

Bi ara banada olmuştu ona bakma şuna bakma diye söyleyenler çok kızmıştım :D bide ekmeği ters koyma diye bişi demişti kayınvalidem en çokta ona şaşırmıştım ekmek secde edermiş ters koyarsan çok günahmış madem günah dedim neden yiyoruzki biz bunu bu midede kesin ters dönüyordur dedim çok sinirlenmiştim ekmeği ters koydupumda taaaa masanın dibinden gelip duzelttiği çok olmuştu kayınvalidemi çok severim bana hiç zararı dokunmamıştır ve o bakar bana Allah razı olsun sadece inandığı şeylere çok kızarım ... :anneadayı:

MutluBulut_ MutluBulut_

he nazar ddegmis havaya desene :)
en azindan gezmissiniz annenle o kadarcik guzelmis hava :)

Evet canim ama.buginde guzel gecen ki kadar olmasada artik boyle gider insalllahh :)

Olur mu hiç yaa..
canından bir parça :)))
bence harika olacak , gittikçe kalabalıklaşan bir aile...ohhhhh....
Ahh ahh dogru tabibhayalim 5 kisilik bir ailee :))

Heyecan tavandir simdi masil duracak nasil.l edecek diye :)

Bi ara banada olmuştu ona bakma şuna bakma diye söyleyenler çok kızmıştım :KK70: bide ekmeği ters koyma diye bişi demişti kayınvalidem en çokta ona şaşırmıştım ekmek secde edermiş ters koyarsan çok günahmış madem günah dedim neden yiyoruzki biz bunu bu midede kesin ters dönüyordur dedim çok sinirlenmiştim ekmeği ters koydupumda taaaa masanın dibinden gelip duzelttiği çok olmuştu kayınvalidemi çok severim bana hiç zararı dokunmamıştır ve o bakar bana Allah razı olsun sadece inandığı şeylere çok kızarım ... :anneadayı:

evet bahsetmıstın sanırım, bende duydum bunu esımın aılesındeyken öğrendim daha doğrusu, demekki kv delere özgü bişi heh :)

böyle şeyleri duydukça takıntı haline geliyor sanki, en iyisimi duymazdan gel :KK47:

sen nasılsın canım varmı ağrı,sancı bişi

evet bahsetmıstın sanırım, bende duydum bunu esımın aılesındeyken öğrendim daha doğrusu, demekki kv delere özgü bişi heh :)

böyle şeyleri duydukça takıntı haline geliyor sanki, en iyisimi duymazdan gel :KK47:

sen nasılsın canım varmı ağrı,sancı bişi
Kuyruk sokumumda hafif sancı var canım bide yarım saat önce sumuksu sarımtırak bi akıntı geldi onun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum şuan o_O

Back