- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Tatlim nişan sümüksu olurmuş...Kuyruk sokumumda hafif sancı var canım bide yarım saat önce sumuksu sarımtırak bi akıntı geldi onun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum şuan
Bilmiyorum ki canım ya koyu değil ama açık renkte bulanık bi sarı gece tekrar olduTatlim nişan sümüksu olurmuş...
Rengi koyu sari kahverengi veya kırmızı olabilirmiş..
Acaba nisanin mi geldi ki :/
Kuyruk sokumumda hafif sancı var canım bide yarım saat önce sumuksu sarımtırak bi akıntı geldi onun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum şuan
Kuyruk sokumumda hafif sancı var canım bide yarım saat önce sumuksu sarımtırak bi akıntı geldi onun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum şuan
Doktoruna bir sor canim..Bilmiyorum ki canım ya koyu değil ama açık renkte bulanık bi sarı gece tekrar oldu
Hayr olsun mesai mi yapıyorsun canimm:)Merhaba kızlar iyi pazarlar sizlere... Ben iş yerindeyim pazar pazar geldik bakalım... Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Ayy merhaba canım benim demek bebişin kıyafetlerini yıkattın oy MaşAllah, hastane çıkışlarını falan mı yoksa hepsini mi yıkattın...Hayırlı bir pazar günü diliyorum kizceler...
ne yapsam diye düşünüyorum şu an , tuvaltim çok büyük olduğu için eşim yikattirmayip kendi yıkıyor , yıkanma zamanı bence geldi ama bakalim kocis ne diyecek :))
Bebisin çamaşırlarıni yikadim astım dün kurumamis daha, ütülerdim yoksa..
Evi de daha dün temizledik...
Benim işim yok galiba
Kitap okuyayım en iyisiiii...
Canım önseçim var bugün o yüzden geldim, daha önce söylemiştim, birkaç ay böyle idare edeceğiz artık :)Hayr olsun mesai mi yapıyorsun canimm:)
Hepsini canim...utuleyip kaldırım yerlerine... Daha fazla Karnim büyümeden halledeyim dedim canim :)Ayy merhaba canım benim demek bebişin kıyafetlerini yıkattın oy MaşAllah, hastane çıkışlarını falan mı yoksa hepsini mi yıkattın...
Temizliğinde bitmiş ohh ne güzel... Valla benimde annem yapıyor sağolsun.. Ben işyerindeyim :)
Anladım canım iyi yapmışsın, evet son zamanlara doğru insan kendisini bile zor taşıyormuş yani :) şimdiden yapman güzel vallahi bizden önce hamile kalanlardan feyz alıyoruz resmen baya baya birşeyler öğreniyoruz ohh ne güzel :)Hepsini canim...utuleyip kaldırım yerlerine... Daha fazla Karnim büyümeden halledeyim dedim canim :)
Ohh annen hala sende demek ne guzel canim yapabiliyorsa yapsın
Hiii şu seçimler tamam anladim...
Allah kolaylık versin tatlim size..:)
Evet canim benim yaşadıkça tecrübeleniyor insan..Anladım canım iyi yapmışsın, evet son zamanlara doğru insan kendisini bile zor taşıyormuş yani :) şimdiden yapman güzel vallahi bizden önce hamile kalanlardan feyz alıyoruz resmen baya baya birşeyler öğreniyoruz ohh ne güzel :)
Annem 2 haftalığına Ankara'ya gitti ben Antalya'dayken 3 gün oldu işte geleli 6 Nisanda geri dönüyor, sayılı gün çabuk geçiyor maalesef, olsun hayırlısı bakalım... Baya baya özlemişim anacığımı :)
Allah razı olsun canım, geldim de şimdilik boş boş oturuyorum işte, benim işim 17'den sonra başlıcak :)
Ayyy güldürdün canım benim doğru diyorsun o çoraplar düşer çamaşırlıktan vallahi :)Evet canim benim yaşadıkça tecrübeleniyor insan..
Zaman çabuk geçiyor vesselam..hep derdim ki 9 ay hamilelik çok yaa... Resmen 1 sene...ama yaşayınca anlıyor ki insan zaman kavramı biz insan için çok kısıtlı :)
Dün çamaşırlari asiyorum ya minnacık çoraplar nereye aşacağımi şaşırdım durmuyor hiç bir yerde :))
Hmm olsun daha var 6 nisana ama sen çalışıyorsun iste yoksa doya doya hasret giderirdiniz sadece canim... Olsun artık buna şükür :)
Hmm... Kolay gelsin peki kaça kadar çalışacaksin sen ?
Arada düşüyor gidip kaldırıp yerine tanıyorum haha :)))Ayyy güldürdün canım benim doğru diyorsun o çoraplar düşer çamaşırlıktan vallahi :)
Aynen akşamları da yorgun oluyorum uykum geliveriyor hemencecik..Neyse ki hafta sonu olduğu için baya baya oturdum akşam :)
Canım belli değil saat 17'de sandıkları açacaklar, sayım başlayacak, sonra tutanakları adliyeye getircekler yani bana :) bende sisteme işleyeceğim, onlar ne kadar hızlı sayımı yaparlarsa ben o kadar çabuk giderim :)
Ayy yerim ben onları yaaa... :) Tatlım peki neyle yıkattın, yani normal çamaşır deterjanıyla mı yoksa özel bir ürün var mı?Arada düşüyor gidip kaldırıp yerine tanıyorum haha :)))
Yazık ya tam da zamanı yani , kiyamam...
Umarım çabuk sayarlar... Ümidim o yönde yani, ama türk insanı azcik uyuşuk oluyor o da bir gerçek
Şahsen ben normal deterjan kullanma taraftarıyim...iki kere durulattirdim o kadar... Vernel koymadım birde farkı bu oldu,Ayy yerim ben onları yaaa... :) Tatlım peki neyle yıkattın, yani normal çamaşır deterjanıyla mı yoksa özel bir ürün var mı?
Valla herkes çabuk gitmek ister diye düşünüyorum o yüzden çabuk gelirler diye ümit ediyorum :)
Canım bizde büyük ihtimal öyle hassas yetiştirmeyiz, bebeğin bağışıklık sistemi gelişsin öyle hemen hastalanmasın, gerçekten çocukluğunu yaşasın isterim bende...Şahsen ben normal deterjan kullanma taraftarıyim...iki kere durulattirdim o kadar... Vernel koymadım birde farkı bu oldu,
Bebekler için özel deterjanlar da var tabii, kullanmak tercih meselesi.. ama ben bebeği o kadar hassas yetiştirme taraftari olmadığım için kullanmam canim :)
İnşaAllah dedigin gibi olur canimm...pazar pazar evde olmak isterler herhalde :)
Verneli hiç tavsiye etmiyorlar canim...bebek küçük çok hassas diye... Vernel son an alındığı için makine tarafindan, doğru düzgün durulanmiyormus...Canım bizde büyük ihtimal öyle hassas yetiştirmeyiz, bebeğin bağışıklık sistemi gelişsin öyle hemen hastalanmasın, gerçekten çocukluğunu yaşasın isterim bende...
Ama neden vernel koymadın ki?
Hehe evet canım İnşAllah:)
Aaa evet haklısın canım yumuşatıcıları en son alıyor makine...Verneli hiç tavsiye etmiyorlar canim...bebek küçük çok hassas diye... Vernel son an alındığı için makine tarafindan, doğru düzgün durulanmiyormus...
Ama boyle de mis gibi koktu..
İyi düşünmüşsun sende canim, şimdiki annelerin çoğu çok pimpirik aman bunu kullanma şunu kullanma sonra çocuk hiç mikrop tanımasın sürekli hasta olsun :)
Ne gerek varsa ...
Hahaha bende aynısını yapacağım kayinvalidemlere gidince... Oturtacagim bahçeye ohhh oynasın bidik..sonra miss gibi banyoya sokarim daha ne olsunnn:))Aaa evet haklısın canım yumuşatıcıları en son alıyor makine...
Vallahi şimdi böyle diyoruz ama İnşAllah başarabiliriz :)
Gerçi benim eşim o konuda hiç bana aldırmaz çamurla, tozla toprakla oynatır onu.. Hatta bahçenin içine oturtur, bi tane karpuz ya da domates verir eline, kemirsin dursun der :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?