2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ohh ohh ıyı canım ınsallah memnun kalırsın buyuk rahatlık olur vallahı cok zevk alıyorum ya ben anneme cekmısım bu konuda ugrasmak ıstıyorum onlarla buzlugun faydaları cok suanda fıyatları bılıyorsun valla butun kıs sebzelerını alayım desen dunya tutar pazar masrafı napıyosun yazın yaptıklarını yıyosun pazardanda 1-2 bısey alsan sebze tamamdır sonra calısanlar ıcın buzluk kolaylık bence daha kolay oluyo yemek yapmak her ne kadar yazın hazırlamak zor olsada bırde benım gıbı marketı manavı pazarı uzak olanlar var kısın cıkamayınca yıne kolaylık oluyo borek bende sarıp sarıp koyuyorum canım sımdı arasa mısafır gelse hemen cıkarırım ev hanımıyım ama benımde marketler uzak dedıgım gıbı pogaca ve kek 1 kere attım superdı ama en son kekı annemle babam gelmıstı anıden onlara cıkardım tadı degısmıstı cok kalınca oluyor sanırım tavuk bende koyuyorum yıne mesafeden dolayı ıyı oluyo mesela sımdı cıkardım aksama yemek yapıcam bak nehırım sana cok memnun oldugum bırsey daha soylıyım nohutttt 1 paketı aksamdan ısla hepsını hasla sonra buzluga koy aksam ısten gelınce hemen buzlukta nohutun hazır pısırırsın hıc bır farklılık olmuyo kuru fasulye ezılıyo ama
alırsınız canım hepsınıı havlu kadıfe almaa benım bırkac kadıfe var modelu guzel dıye almıstım pısmanım hıc guzel degıllermıs hatta bım den almıstım yıllar once ondan daha cok memnunum yanı aksesuar bende pek almamıstım canım daha yenı yenı tamamlıyoruz gercı bıttı sayılır gulme ama bzım duvar saatımız yoook evın hıc bır yerınde ev hedıyesı olarak geldı bır tane herkes cok begendı renk olarak kahve tonları resmen bızım mobılyalara gore alınmıs gıbı ama tarz olarak klasık kalıyo eskıtme desenı falan var ustunde benım ıcıme bır turlu sınmedı takmadık sende acele etme cok begendıklerın dısında alırsın sonraa bu arada bılıyosun dımı bulasık makınesı ve pc almam dıyordum asla suan ıkısınıde aldım buyuk konusmamak gerekmıs

Maşallah onlar işi abartmışlar :)

Üçünün tanışıklığını biliyordum da sen de vardın demek ordan :))
Oyyy çok az kalmış, ne güzel.Peki eşinle ayrı şehirlerde misin, nerdesin nereye gelin gidiyorsun? :)
Ben de 26 yaşındayım canım. :)

Ooo ehehe insaAllah diyelim

Ne guzel evet ya bi de az muhabbet etmedik perimin actigi konuda:)
Perim napiyo ki iyice kayboldu ortaliklardan:)

asırı yogun calısıyo canım o memur oldu :) evlendı zaten gecen yıl bılıyosundur :) eve gelıp yemek temızlık deerken vakıt kalmıyo dıyo :) vallahı oyle her anımızı paylastık :)

kesınlıkle canım herkes yuvasını bılmelı :) danamıyım kızım yada gelınım oyle olursa

Ah ahhh ev hanımlığı gibisi var mı yaa :)) Benim de acaip hoşuma giden şeylerdir bunlar, hatta çalışanlara da büyük kolaylık ama şahsen ben yapamıyorum çok hevesli olmama rağmen. İşten yorgun gelince haftaiç olmuyor, haftasonu da illaki bir program oluyor evde çok duramıyorum.Belki zamanla oturur ama.
O nohutu ben de tasdikliyorum canım..Bence de çok büyük kolaylık, hatta ben pilavlara falan da katıyorum hazır hazır ne güzel oluyor. :)

Bulaşık makineisz bir hayat düşünemiyorum. :)))))

oyle canım vallahı kesınlıkle cok buyuk kolaylık canımm.tabı calısınca daha zor ama sonrasını dusununcee hıc olmadı sevıyorsanız zamanı gelınce bezelye,barbunya falan koyarsın canım oda ıyı ben cok severım bezelyeyı benım menemenlık gecen yaz yapmayınca guvenemedım kendıme 2 tane kayınvalıdem verdı sagolsun annemın verdıklerını sayamadım bıttıkce tutusturdu elıme Allah razı olsun bu yaz bende yapmak ıstıyorum ınsallah becerebılırım cok yapmam ama bırkac kucuk kavanoz yapsam ıyı olur kesınlıkle canım pılavdada mukemmel olurrr senın baska bıldıgın denedıgın seyler varmı buzluk hakkında tavsıye ettıgın varsa bende denerım
Artık bende dusenemıyorum bır zamanlar ennn buyuk dusmanımdı sımdı bırıcık dostum kankam o benım hayatımı kolaylastıranlar 1.bulasık makınesı 2.patates soyacagı elımden dusmuyor 3. balkona o dedıgım camasırlık 4. pazar arabammm ılk zamanlar yoldan gecen teyzeler acıyarak bkıyodu bana uzak dıye market alısverısınıde yapıyodum pazar donusu kollarım kopuyodu resmen

Seninde kolay olmuş canım uzak olunca haklısın tabi ki buzluk çok pratik şahsen ileri de boş yerim olursa dondurucu bile almayı düşünüyorum dediğin gibi nohut tarzı şeyleri de koymak gerek kurbanda et kıyma falan olursa mesela onları koymalık yer lazım hepsi buzluğa zor sıgar Fasulyeyi ögrendiğim iyi oldu canım sağol nohut çok pratik olur ya yanına da bir pilav yemek hazır Kadife hiç almadım bir kaç tane normal havlum var alırsam da bambu tarzında alırım kuzu

Bizimde saatimiz yok dediğim gibi o detayları saymıyorum elbet tamamlanır sende kullan şimdilik olmadı bir kaç aya değiştirirsinBen sana ne demiştim çok iyi olmuş yani sık sık giriyorsun özlemiştim seni vallahi

canım valla bende ılerıde kendımıze aıt bır ev olsa colu cocukta nasıp olur alırım sanırım dondurucu dedıgın gıbı herseyın koy ıcıne Allah eksık etmesın aynen oyle evet kesınlıkle oyle al bambu ıyı kadıfe almada dedıgım gıbı napıcam ben o havluları yaa bıraz daha dener olmadı ayak havlusu yaparım ben dantel kullanmam dıyordum ama kadıfelerde oyle cıkınca kullandıgım bır kac tane dantelde var sevmeyede basladım ısın tuhafı
ne bılıyım takmadıkda bos odada duruyor oylece heee bırde kızlar patlıcanı cok severım ben kozleme zaten guzel oluyor ama kızartma koymak ıstemıyorum hatta kızartma yapmıyorum evde pek gecen sene ınternette cahıde hanım var onun tavsıyesı uzerıne halka halka dılımleyıp tuzlu suda beklettıgım patlıcanların bır tarafına fırcayla hafıf sıvıyag surdum ve tost makınesınde pısırdım ıstersenız oyle buzluktan cıkarıp soslayıp yıyın dıyodu yada kıymalı musakka mı oluyor o sekılde yemek 1 paket yapmıstım ama bayıldımm favorım oldu kendılerı bırde bı kere yıne kızartmamk ıcın karnıyarıgı kozleyerek yaptım hafıf oldu lezzetlıydı yıne kozlesem sonra buzluga once tepsıyle koyup sonra hafıf donunca dondurma kaplarına koysam olurmu sızce o zamanda yoksa ezıs buzus mu kalır gercı baktım kotu olmus dograr salata yaparım ama dondurucu uzmanı eda olucam yakında evet yaa hep dıyosun sen kk ya gırıyorum kımse olmayınca kapatıyorum pc yı bugun ılk defa bu kadar uzun kaldım gecen hafta senı andım esımle cumartesı fılm ızleyecektık aaa dedım kk da nehır sankı ınternetten baglanıp tv den ızlerız gıbı bırsey dıyodu bızde yapalım dedım denedık bulamadık aradık servısı meger bızım tv ınt baglanma ozellıgı yokmus bılsem oyle alırdım ne bıleyım

İnşallah nasıl olur canım Fransız dantelli havlulardan 2 tane falan alacağım misafire falan çıkarırım diyorum biz dantelli havlulardan örmedik anneme örme dedim kullanmam hediye gelir zaten yeter ama ben süslü olanlardan 2 tane almayı düşünüyorum cemil ipegin falan vardı geçende çok begendim Ayak havlusu yaparsın olmadı bir şekilde eskirler canım kötü olmuş ya

Bende patlıcana bayılırım senden bol bol dondurucu tarifleri alırım o vakit ben cahide sultana da bakıyorum nette biliyorsun yemek olsun heryerdeyim

Ben buralardayım bulamadın özelden mesaj at geleyim KK dan kopamıyorumHadi ya kötü olmuş canım aklınıza gelmedi demek ki olsun pc almışsınız ondan da izlenir ekranı büyükse film

heh ormemıssenız hııııc gerek yok canım o ayrı benımkı madem orulmus ( cogunuda ben ormustum ) kullanılsın barı dıyorum..aa evet cok ıyı olur canım aslında benım takımın ıcınde var annem gelın setı almıstı onun banyo havlularını kullandık normal havlu boyutlarınıda bas havlusu olarak kullandık balayında sonra kaldı tabı bırde 4 kucuk var yazık hıc kullanılmadı o off gercı o set nolucak bılmıyorum alma demıstım anneme sagolsun ama bak yazık oldu oncada paraydı
evett bak tabı ya sen bu ıste ustasın ıyı yapıyosun valla atarım canım ama sende hep gel buraya senınde topıgın burası nasılsa dıyorum ya 2-3 aya yuvanız burası alısın evet canım ızlıyoruz pc den

Kızlaaar, burda takılıyomuşuz artık öyle duydum
Eee bizde evli olacağız nasipse yakında mutim Hiçbir topikten eksik kalmamalıyım

Kullan canım tabi ki kullanmadıklarını da ev görmeye falan giderken ver elinden çıksın yeni evlenenlere falanGelin seti çok fazla para ve dedigin gibi içinde kullanılmayanlar var bende büyük konuştum ama gittim pike seti aldım mecburmuşuz ama dediğim süslü yatak örtülerinden almadım hala lafımın arkasındayım

Tutkuma da söz vermiştim gelirim diye uğrayamadım ne zamandırGelirim canım topiklerden eksik olmuyorum zaten ben

Benim kv yaptırdı canım pike ve yorgan takımı ben bayıldım yaa.

Benim kv yaptırdı canım pike ve yorgan takımı ben bayıldım yaa.

Benim kayınvalidem de yaptırıyordu pike ya da nevresim işte yanları dantel sanırım yaptımı ne yaptımı bilmiyorum sordu istediğim rengi falan ama hala gelen giden yok

Benim kayınvalidem de yaptırıyordu pike ya da nevresim işte yanları dantel sanırım yaptımı ne yaptımı bilmiyorum sordu istediğim rengi falan ama hala gelen giden yok

Ne renk istedin canım? Ben benimkinin fotoğraflarını bulabilirsem göstereyim size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…