2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

takmamaya çalışıyorum evet canım, sende ilk başta cekiniyodun erken filan demişti annen..
sağlık olsun..

bende günlük tutuyorum, kaç gündür aklımda ama yazamadım daha, deftere minnakda eklensin onunda zamanı geldi çok şükür

Son düzenleme:
Ay canım elimizde mi yikiyoruz sanki at gitsin yikansin bebis olsa her saat çalışır heralde
ahh canım yıkamaktan sonra kurutmak sorun bızım evde resmen oradan oraya tasıyıyorum camasırları

ya dun aklımdan gecıyo hamıleler kokuya dayanamıyolarya acaba dıyodum yemek yaparken maske taksalar nasıl olur olur mu acep
benım evlendıgımde aldıgım camasır seysıı malesef ılk ay kırıldı bır tarafı saglam kaldı ona azıyordum kapılara sandalyelere ugras dur evde camasır gormek ayrı sınır bozucu ıyıkı bos bır odam var orayada asıyorum..gecen yaz bıle cok zorlandım balkona asamayınca kurumuyordu amaaaaa ben ne yaptımm sonunda mermere takılan askılardan buldum ınsallah bırsey olmaz kendısıne ona asıyorum 3 defadır ayy ne ıyı oluyo en azından camasırlar kuruyo hepsı sıgmıyo kalanıda kırılmıs camasırlıgıma asıyorum nasılsa tek tarafı saglam

darısı bıze ınsallah tutkuyada dedıgım gıbı ben yazda balkona asamayınca zorlandım hele nevresım olum gıbıydı neyse bu yaz kurutucam kolayca ınsallah masallah senın ne guzelmıs canım yaa ahh ahh ben tek degılmısım yanı

Aynen canım benim ama alistım sanki ilk ayriligimizda çok zorluk çekmiştir:)

Aynen canım benim ama alistım sanki ilk ayriligimizda çok zorluk çekmiştir:)
ben hıc esımden ayrı kalmadım annemlerde bıle kalmıyorum o yokken yanımda Allah ayırmasın yapamam heralde helal oolsun sıze valla gercı aılem baska sehırde olsa mecbur olurdu sanırım

Hmmm onu mermrere takıyorsun peteğin sıcagıyla kuruyo heralde. Yok canım yok bütük kadınların derdi bence bu. :)

ben hıc esımden ayrı kalmadım annemlerde bıle kalmıyorum o yokken yanımda Allah ayırmasın yapamam heralde helal oolsun sıze valla gercı aılem baska sehırde olsa mecbur olurdu sanırım

Aynen, aynı şehirde olduğunuzdan ötürü, hani kafana esince gidip akşama kadar vakit geçirecgını biliyorsun ya kalmaya ihtiyaç duymuyorsundur.Aynı şehirde olsam kalma durumu olmaz heralde bizde de.

yok canım balkonun mermere asıyorum aynı balkonda ıp gıbı
kesınlıkle bundan sanırım canım gercı o kadar fazla tanıdıgım varkı aynı sehırde ve aılesınde kalan hatta yıllardır evlı fakat senenın en az 10 ayı annesınde yatıda olan bu ınsanlarda gercı fazla rahatlık oldugundan bence para harcamıyor ıs yapmıyor kocan yanında ama bekar gıbısın tuhaf..bızde kaldık 3 yada 4 defa sanırım oda esımle ıste..ama dedıgım gıbı sızınkı gayet normal zaten ayda yılda bır gıdıyosunuz

Evet canim biraz sartlarla da alakalı bir durum. Hafta sonu genelde kayınvalide kere giderdik, ama şimdi benim is durumum değişti hafta sonu bile mesaiye kalabilirim eşim beni bırakıp gider mi bilemiyorum ama gitse de sorun olmaz alistim cunku:)

Hoşbulduk Edam çok sevindim ya sen nasılsın nasıl gidiyor

ıyı canım bende temızlık yemek gıdıyor ıste asıl sen ne yapıyorsun hazırlıklar ne alemde

yakınmıydı canım kv sana..hadı ya haftasonudamı calısacaksınnn

ıyı canım bende temızlık yemek gıdıyor ıste asıl sen ne yapıyorsun hazırlıklar ne alemde
Allah kolaylık versin canım yorucu ama zevklidir Bizimde iyi çok şükür koşuşturma halindeyiz sürekli yorucu bir süreç ama keyifli eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz zaman çok çabuk geçiyor tutamıyorum sanki kaldı 3 ay nasipse

oyle canım evdeyım cok sukur o kadar zor olmuyor ıste bır camasırı kurutmak sıkıntı ıyı bır ev hanımı olmaya ugrasıyorum daha yaz gelmeden heveslerım var buzluga gecen yılda bırseyler koydum bu yıl dahada acılıcam Allah nasıp ederse rahat oluyo recelde yapıcam nehırım bu sene ınsallahh hatta bu sabah karar vermıstım erıste makarnada yapıcaktım ama annem vaazgecırdı ben yapıcam dıye yaz gelmeden uctum ben ahh canım dedıgın gıbı yorucu ama eglencelııı evde hersey tamam mı esya olarak eksık varmı ? ceyız tamam mı dıcem ama o hıc bıtmez ben hala alıyorum halaaa ceyızden sonra aldıgım tabagın bardagın hattı hesabı yok

Evet canim tanisamadik off 4 hamiş demek maşallah maşallah hepinize
Ben edaa91, tutkku ve sirrieyvan la daha onceden tanisiyorum baska bir topikten onlar burada olunca ben de geldim 1ay 20 gun sonra gelin oluyorum ben de insaAllah:)
Yas kac? Ben 22 :)

Canim esyalar her sey siparis edildi hepsinin gelmesini bekliyoruz mart sonu nisan basi gibi gelecek insaAllah biz de evimizi yerlestirecegiz :)

gelın aldıgımızı bıle yazmak nasıp olur ınsallahhhh ben dogmamıs cocuga don bıcıyorum

heh deli kızz

yaa çok şükür bekletmedi bebişimizz

son aylarda istiyoduk canım, okulu salladım
50 yaşlarında okuyanlar var bizim neyimiz eksik

hadi evlende hayırlısıyla sende çalış

Anladim canim okul biter ya Allahin izniyle :) Anne olmak paha bicilemez oyle.degil mi :)

Hadi evleneyim ben de

Çamaşır kurutmak sıkıntıdır canım kış aylarında çok zor olur biz kurutmalı aldık eğer kullanabilirsem memnun kalırsam belki yırtarım bu durumdanOoo sen bayağı hamaratlığa doymuyorsun açılmışın iyice kuzum yazdan yaz sebzeleri kıştan yaza hazırlık bayanların işi bitmez erişte makarnaya bayılırım annen yapacakmış daha güzel sen reçel yap buzluğa koyulacaklarla ilgili siz tecrübeli bayanlardan fikirler alırım şuanlık çalışacağımız için börek,poğaça,mantı,kıymaların yemeklere göre ayırtılıp koyulması,dereotu maydanoz kıyılmış şekilde koymak,bütün tavuk alıp parçalayıp koymak falan var daha başlangıçta bukadarım

Canım topiğime aldıkça ekliyorum dediğin gibi eksik bitmez çok detaya falan inmedim evimize yerleştikten sonrada olur mecburileri şimdilik aradan çıkarmaya çalışıyoruzEksiklerimiz ; Yemek masası, Tv sehpası, Orta sehpa, Pc masası, Halılar, Perdeler, Ütü masası, Blender, Bir kaç havlu, Banyo sabunluk set, Banyo klozet seti, Çalışma odamız olursa eğer oraya yatak olabilecek bir divan ya da kanepe gibi birşey Aksesuarlara hiç değinmeyeyimBayağıda varmış eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…