Günaydın canlaaaaarr . :)))
Sen annene hiiiiç kafanı takma canım, benimkini de biliyorsun, tepki birebir aynıydı :)) Ama şimdi heveslenmeyi bir görsen.Geçen hafta ordaydı yaa gelip gelip karnımı seviyo kuzumun kuzusuuu diye
Canııım bak o ultrason fotolarından da verecekler ya tarihlerine göre de günlük gibi bir şey tut, ben başladım.Sen de şimdiden ilk hissettiğin duygularla başlayıp devamını getirebilirsin. :)
Oyyyy minik prensesin tatlı cicileri he.Canım benim Rabbim sağlıkla sıhatle giymeyi nasip etsin inşallah..Hepsi çok güzel.Maşallah. :)
Amin canım inşallah..Eşimden de ötürü pek kokoş olacak bizim kızan :))
Yaaa canım sen daha tecrübelisin.Sen de yaşadın mı aynını.Yaa dün ben o kadar kötüydüm ki.Resmen ağlama krizlerine girdim.Bir türlü susamıyorum.Eşim bişeyler söylüyo, sakinleşiyorum, sonra yeniden..Sabah kalktım çok feci şiş gözler, zor toparlandım..Biraz aksilikler üst üste sanırım bu ara.Ama öyle çok takılacak meseleler de değil, ama gören sanır ki bu kızın dünyaıs başına yıkıldı.Takıldığım meseleden çok, kendi içimde onu niye büyütüyorum altından kalkamıyorum diye kızıp ağlıyorum.Of ne fenaydı. :/
Selam canım.. Çok şükür takılıyoruz işte burlarda , sen napıyosun, nasılsın? Benim gecen bir haftalık aramdan ötürü birebir konusma fırsatımız olmadı galiba hiç. :) Senin 2015 gelini olacaksın inşallah, dimi? Yalnış kalmadıysa aklımda.
Bu arada dört hamiş olduk biztutkku cuğumla beraber. :))
ahh canım yıkamaktan sonra kurutmak sorun bızım evde resmen oradan oraya tasıyıyorum camasırlarıAy canım elimizde mi yikiyoruz sanki at gitsin yikansin bebis olsa her saat çalışır heralde
ya dun aklımdan gecıyo hamıleler kokuya dayanamıyolarya acaba dıyodum yemek yaparken maske taksalar nasıl olursormaa, bizimde hemen birikiyo büssürü çamaşır..
şuan koku felanda kaldıramıyorum bilmem nasıl yaparım..
balkonda zaten kurumuyor mecburen sobanın yanında kurutuyorum odayı havalandırayım derkenbuz gibi oluyor..
dumanın dediği gibi çok şükür elde bari yıkamıyoruz ya
hee iyi etmişsin, ders bahane tatil şahane diyosun he
iyi gelmezmi hiç deniz havası oh miss
Eeeeveeet öyle oldu cidden, maşallah bize
Kışın aynen öyle oluyor canım.Yazın benim arka balkon çok rüzgarlı, astı mı bir iki saate kuruyor.Kışın tabi dışarı asılmıyor, içerilerde soba başında da kuruyana kadar ortalıkta camasılık falan , zor iş. Dediğin gbi ben de günlerdir camasırla ugrasıyorum.Dün topladım, katlayamadım daha.Yine yıkandı kuruyor camasırlıkta.Bugun bir de merkeze gecşcem kayınvalideme, dönüştü yine bir makine daha yıkasam , Aman Allah ım , iyi iş bekliyor beni :))
OLsun canım olsun, çok iyi oldu bence de senin için. :) Ama işin kötüsü eşinle üst üste gelmesi kötü oldu. İyi hasretlık cektiniz bu ara yani :))
Aynen canım benim ama alistım sanki ilk ayriligimizda çok zorluk çekmiştir:)Eeeeveeet öyle oldu cidden, maşallah bize
Kışın aynen öyle oluyor canım.Yazın benim arka balkon çok rüzgarlı, astı mı bir iki saate kuruyor.Kışın tabi dışarı asılmıyor, içerilerde soba başında da kuruyana kadar ortalıkta camasılık falan , zor iş. Dediğin gbi ben de günlerdir camasırla ugrasıyorum.Dün topladım, katlayamadım daha.Yine yıkandı kuruyor camasırlıkta.Bugun bir de merkeze gecşcem kayınvalideme, dönüştü yine bir makine daha yıkasam , Aman Allah ım , iyi iş bekliyor beni :))
OLsun canım olsun, çok iyi oldu bence de senin için. :) Ama işin kötüsü eşinle üst üste gelmesi kötü oldu. İyi hasretlık cektiniz bu ara yani :))
ben hıc esımden ayrı kalmadım annemlerde bıle kalmıyorum o yokken yanımdaAynen canım benim ama alistım sanki ilk ayriligimizda çok zorluk çekmiştir:)
ahh canım yıkamaktan sonra kurutmak sorun bızım evde resmen oradan oraya tasıyıyorum camasırları
ya dun aklımdan gecıyo hamıleler kokuya dayanamıyolarya acaba dıyodum yemek yaparken maske taksalar nasıl olurolur mu acep
benım evlendıgımde aldıgım camasır seysıı malesef ılk ay kırıldı bır tarafı saglam kaldı ona azıyordum kapılara sandalyelere ugras dur evde camasır gormek ayrı sınır bozucu ıyıkı bos bır odam var orayada asıyorum..gecen yaz bıle cok zorlandım balkona asamayınca kurumuyordu amaaaaa ben ne yaptımm sonunda mermere takılan askılardan buldum ınsallah bırsey olmaz kendısıne ona asıyorum 3 defadır ayy ne ıyı oluyo en azından camasırlar kuruyo hepsı sıgmıyo kalanıda kırılmıs camasırlıgıma asıyorum nasılsa tek tarafı saglam
darısı bıze ınsallahtutkuyada dedıgım gıbı ben yazda balkona asamayınca zorlandım hele nevresım olum gıbıydı neyse bu yaz kurutucam kolayca ınsallah masallah senın ne guzelmıs canım yaa ahh ahh ben tek degılmısım yanı
ben hıc esımden ayrı kalmadım annemlerde bıle kalmıyorum o yokken yanımdaAllah ayırmasın yapamam heralde helal oolsun sıze valla gercı aılem baska sehırde olsa mecbur olurdu sanırım
Tutkum inanmıyorum
nasılsın canım nasıl gidiyo tatil diyeyim bari
yarınmı dönüş
Hmmm onu mermrere takıyorsun peteğin sıcagıyla kuruyo heralde. Yok canım yok bütük kadınların derdi bence bu. :)
Aynen, aynı şehirde olduğunuzdan ötürü, hani kafana esince gidip akşama kadar vakit geçirecgını biliyorsun ya kalmaya ihtiyaç duymuyorsundur.Aynı şehirde olsam kalma durumu olmaz heralde bizde de.
teyze oluyoruz bır kez dahaaaTutkum inanmıyorumhamilemisin çok sevindim canım ya hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Ne kadarlık miniş
Hoşbulduk Edam çok sevindim ya sen nasılsın nasıl gidiyorteyze oluyoruz bır kez dahaaahosgeldın nehırcıkkk
Evet canim biraz sartlarla da alakalı bir durum. Hafta sonu genelde kayınvalide kere giderdik, ama şimdi benim is durumum değişti hafta sonu bile mesaiye kalabilirim eşim beni bırakıp gider mi bilemiyorum ama gitse de sorun olmaz alistim cunku:)ben hıc esımden ayrı kalmadım annemlerde bıle kalmıyorum o yokken yanımdaAllah ayırmasın yapamam heralde helal oolsun sıze valla gercı aılem baska sehırde olsa mecbur olurdu sanırım
Hoşbulduk Edam çok sevindim ya sen nasılsın nasıl gidiyor
Evet canim biraz sartlarla da alakalı bir durum. Hafta sonu genelde kayınvalide kere giderdik, ama şimdi benim is durumum değişti hafta sonu bile mesaiye kalabilirim eşim beni bırakıp gider mi bilemiyorum ama gitse de sorun olmaz alistim cunku:)
Allah kolaylık versin canım yorucu ama zevklidirıyı canım bende temızlık yemek gıdıyor ısteasıl sen ne yapıyorsun hazırlıklar ne alemde
oyle canım evdeyım cok sukur o kadar zor olmuyor ıste bır camasırı kurutmak sıkıntıAllah kolaylık versin canım yorucu ama zevklidirBizimde iyi çok şükür koşuşturma halindeyiz sürekli yorucu bir süreç ama keyifli eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz zaman çok çabuk geçiyor tutamıyorum sanki kaldı 3 ay nasipse
Günaydın canlaaaaarr . :)))
Sen annene hiiiiç kafanı takma canım, benimkini de biliyorsun, tepki birebir aynıydı :)) Ama şimdi heveslenmeyi bir görsen.Geçen hafta ordaydı yaa gelip gelip karnımı seviyo kuzumun kuzusuuu diye
Canııım bak o ultrason fotolarından da verecekler ya tarihlerine göre de günlük gibi bir şey tut, ben başladım.Sen de şimdiden ilk hissettiğin duygularla başlayıp devamını getirebilirsin. :)
Oyyyy minik prensesin tatlı cicileri he.Canım benim Rabbim sağlıkla sıhatle giymeyi nasip etsin inşallah..Hepsi çok güzel.Maşallah. :)
Amin canım inşallah..Eşimden de ötürü pek kokoş olacak bizim kızan :))
Yaaa canım sen daha tecrübelisin.Sen de yaşadın mı aynını.Yaa dün ben o kadar kötüydüm ki.Resmen ağlama krizlerine girdim.Bir türlü susamıyorum.Eşim bişeyler söylüyo, sakinleşiyorum, sonra yeniden..Sabah kalktım çok feci şiş gözler, zor toparlandım..Biraz aksilikler üst üste sanırım bu ara.Ama öyle çok takılacak meseleler de değil, ama gören sanır ki bu kızın dünyaıs başına yıkıldı.Takıldığım meseleden çok, kendi içimde onu niye büyütüyorum altından kalkamıyorum diye kızıp ağlıyorum.Of ne fenaydı. :/
Selam canım.. Çok şükür takılıyoruz işte burlarda , sen napıyosun, nasılsın? Benim gecen bir haftalık aramdan ötürü birebir konusma fırsatımız olmadı galiba hiç. :) Senin 2015 gelini olacaksın inşallah, dimi? Yalnış kalmadıysa aklımda.
Bu arada dört hamiş olduk biztutkku cuğumla beraber. :))
kız 2014 gelınlerı cok hızlı cıktıduman91 ve ben kaldık neredeyse masallah 2 aydan az kalmıs evınız ne durumda
gunaydın canlarımmm musmutlu bır gun olsun ınsallahhh :) ayy kızlar sızındemı benımle aynı durum bılmıyorum camasır yıka yıka bıtmıyor yaadun yıkadım bugun yıkıyorum yarında yıkıcam hatta pazartesıde var yok nevresım yok beyaz derken bıtmıyo bırde bebıs olsa demekkı hıc durmak yok bana
gelın aldıgımızı bıle yazmak nasıp olur ınsallahhhhEvet canim tanisamadik off 4 hamiş demek maşallah maşallah hepinize
Ben edaa91, tutkku ve sirrieyvan la daha onceden tanisiyorum baska bir topikten onlar burada olunca ben de geldim 1ay 20 gun sonra gelin oluyorum ben de insaAllah:)
Yas kac? Ben 22 :)
masallah canım masallah ayy hepınız bırde gelıyorsunuz topıge artık ne guzel pes pese yıne dugunlerr :)Canim esyalar her sey siparis edildi hepsinin gelmesini bekliyoruz mart sonu nisan basi gibi gelecek insaAllah biz de evimizi yerlestirecegiz :)
heh deli kızz
yaa çok şükür bekletmedi bebişimizz
son aylarda istiyoduk canım, okulu salladım
50 yaşlarında okuyanlar var bizim neyimiz eksik
hadi evlende hayırlısıyla sende çalış
oyle canım evdeyım cok sukur o kadar zor olmuyor ıste bır camasırı kurutmak sıkıntııyı bır ev hanımı olmaya ugrasıyorum daha yaz gelmeden heveslerım var buzluga gecen yılda bırseyler koydum bu yıl dahada acılıcam Allah nasıp ederse rahat oluyo recelde yapıcam nehırım bu sene ınsallahh hatta bu sabah karar vermıstım erıste makarnada yapıcaktım ama annem vaazgecırdı ben yapıcam dıye yaz gelmeden uctum ben ahh canım dedıgın gıbı yorucu ama eglencelııı evde hersey tamam mı esya olarak eksık varmı ? ceyız tamam mı dıcem ama o hıc bıtmez ben hala alıyorum halaaa ceyızden sonra aldıgım tabagın bardagın hattı hesabı yok
gelın aldıgımızı bıle yazmak nasıp olur ınsallahhhhben dogmamıs cocuga don bıcıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?