2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

diimi canım çok şükür eşlerin desteği çok iyi geliyor daha çabuk toparlıyor insan..

boooşveeer gelmişiz dünyaya onu bunu takıpta bişi olduğu yok sallla gitsin diyorum artık heh:KK48:

vallahı oyle canım ben aman uzdum mu karsımdakını aman kırılmısmıdır acaba yanlısmı konustum ne dusunmustur vs bunu bıle takıyodum kafama salak gıbı ortada hıc bısey yokkken :KK12::KK48:

Anladim tabii :KK70:
Teşekkür ederiz tekrardan canim :)

Hiç tatli olmaz mi, tüm minnoslar ve kiyafetleri çok tatli maaşAllah :)

Hmm giyer diyorsun hadi bakalim :KK48:
gercekten oyle yaaa ne tatlı oluyorlar kız kıyafetlerı bı baska tabıı :KK54:
olmadı sen gıyılmemıs kalmasın dıye gıydır gıydır cıkar :KK53:

vallahı oyle canım ben aman uzdum mu karsımdakını aman kırılmısmıdır acaba yanlısmı konustum ne dusunmustur vs bunu bıle takıyodum kafama salak gıbı ortada hıc bısey yokkken :KK12::KK48:

eveet aynen, ağlıyorum bile bak üzdüm bak bilmem ne ettim.. bizi düşünen var sanki..
salla gitsin:KK73:

Öyle yapmayı planlıyorum...
Her gün başka giydirip fotoğraflayacagim inşaAllah :D
Eşime dün diyorum ki oyuncak bebek gibi giydirecegim ben onuuu...
Sana da oyun çıktı diyor gülüyor bana :)))

eveet aynen, ağlıyorum bile bak üzdüm bak bilmem ne ettim.. bizi düşünen var sanki..
salla gitsin:KK73:
Ahh biz vallahi dogru diyosun kimse bizi dusunmuyo :)) sallladik gitti artikkk :))

Öyle yapmayı planlıyorum...
Her gün başka giydirip fotoğraflayacagim inşaAllah :KK70:
Eşime dün diyorum ki oyuncak bebek gibi giydirecegim ben onuuu...
Sana da oyun çıktı diyor gülüyor bana :)))

Vallahi oyle oyuncak bebek gibi zatenn :)) bide goruyorum her ay yanina kac ayliksa esyalariyla o rakami yapip foto cekiyolar ya bayiliyorum ileride bakmak ne kadar guzel olurr :))

kızlarr dayanamayıp söyleyeyim bariiii:nazar::oops:

ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allahıma binlerce kez şüküürr:nazar::nazar::anneadayı:

pazartesi kesin öğrendik:nazar::anneadayı:

SirriEyvan SirriEyvan

Ooooww inanamiyorum :KK71::KK71::KK71:
Canimmm tebrik ederim ya cok sevindim ayyy darisi benim de basima insaAllah:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kız surpriz mi oldu yoksa sen okul bitene kadar bebis yapmicaktin ya:KK73::KK73::KK73:

Ay bi de 6 haftalik olmuş:KK68::KK68::KK68:
Ya sen evlendin de neredeyse :KK58:1 yıl oldu da bebiş mi bekliyorsunnn:KK19::KK19::KK19:

Eneeemmm cinsiyeti ne olacak acaba:confused::confused::confused:

Kendime gelemedim ya:KK71:

Son düzenleme:
bunlar da şimdilik cicileri...
liste yaptık haftaya alışveriş var , kalan cicileri alacağız nasipse :KK19:

patikleri de ben ördüm bu arada , pembe olan yeleğin ön parçalarını dikmedim daha üstüne yarım gönderiyorum :KK48::KK48::KK48:
elbise gibi olan yeleğin de bir cebi eksik birde çiçeği :KK48:

Yaaa süper bunlar:KK68::KK68::KK68:

Bildigim kadariyla topikte 3 hamile var evlenir elenmez bebek yapasim geldi:rolleyes:

Dugunume 50 gün kaldi :confused:

Ooooww inanamiyorum :KK71::KK71::KK71:
Canimmm tebrik ederim ya cok sevindim ayyy darisi benim de basima insaAllah:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kız surpriz mi oldu yoksa sen okul bitene kadar bebis yapmicaktin ya:KK73::KK73::KK73:

Ay bi de 6 haftalik olmuş:KK68::KK68::KK68:
Ya sen evlendin de neredeyse :KK58:1 yıl oldu da bebiş mi bekliyorsunnn:KK19::KK19::KK19:

Eneeemmm cinsiyeti ne olacak acaba:confused::confused::confused:

Kendime gelemedim ya:KK71:

heh deli kızz:KK19::KK48:

yaa çok şükür bekletmedi bebişimizz:nazar::anneadayı::KK46:

son aylarda istiyoduk canım, okulu salladım :eek:
50 yaşlarında okuyanlar var bizim neyimiz eksik :anneadayı:

hadi evlende hayırlısıyla sende çalış :KK28:

Selamlar gelincikler napiyosunuz bakim:21:

Bildigim kadariyla topikte 3 hamile var evlenir elenmez bebek yapasim geldi:rolleyes:

Dugunume 50 gün kaldi :confused:

kız 2014 gelınlerı cok hızlı cıktı duman91 duman91 ve ben kaldık neredeyse :D masallah 2 aydan az kalmıs :D evınız ne durumda

günaydın güzelleriim:KK28:

Günaydın taze annecik:)

gunaydın canlarımmm musmutlu bır gun olsun ınsallahhh :) ayy kızlar sızındemı benımle aynı durum bılmıyorum camasır yıka yıka bıtmıyor yaa :( dun yıkadım bugun yıkıyorum yarında yıkıcam hatta pazartesıde var yok nevresım yok beyaz derken bıtmıyo bırde bebıs olsa demekkı hıc durmak yok bana :D

kız 2014 gelınlerı cok hızlı cıktı duman91 duman91 ve ben kaldık neredeyse :KK70: masallah 2 aydan az kalmıs :KK70: evınız ne durumda

gunaydın canlarımmm musmutlu bır gun olsun ınsallahhh :) ayy kızlar sızındemı benımle aynı durum bılmıyorum camasır yıka yıka bıtmıyor yaa :KK43: dun yıkadım bugun yıkıyorum yarında yıkıcam hatta pazartesıde var yok nevresım yok beyaz derken bıtmıyo bırde bebıs olsa demekkı hıc durmak yok bana :KK70:
Ay canım elimizde mi yikiyoruz sanki at gitsin yikansin bebis olsa her saat çalışır heralde

kız 2014 gelınlerı cok hızlı cıktı duman91 duman91 ve ben kaldık neredeyse :KK70: masallah 2 aydan az kalmıs :KK70: evınız ne durumda

gunaydın canlarımmm musmutlu bır gun olsun ınsallahhh :) ayy kızlar sızındemı benımle aynı durum bılmıyorum camasır yıka yıka bıtmıyor yaa :KK43: dun yıkadım bugun yıkıyorum yarında yıkıcam hatta pazartesıde var yok nevresım yok beyaz derken bıtmıyo bırde bebıs olsa demekkı hıc durmak yok bana :KK70:

sormaa, bizimde hemen birikiyo büssürü çamaşır..
şuan koku felanda kaldıramıyorum bilmem nasıl yaparım..
balkonda zaten kurumuyor mecburen sobanın yanında kurutuyorum odayı havalandırayım derkenbuz gibi oluyor..
dumanın dediği gibi çok şükür elde bari yıkamıyoruz ya:KK51:

İyiyim canım dersteyim biraz sıkıldım size takilayim dedim evet yarin gece donuyorum vallahi çok iyi geldi burası bana:)

hee iyi etmişsin, ders bahane tatil şahane diyosun he:KK48:
iyi gelmezmi hiç deniz havası oh miss:KK28:

Günaydın canlaaaaarr . :)))

ağlama kıyamamm:KK19:
yaa neçabuk 6 olmuş bizde şaştık kaldık:nazar:

söyledik canım ama annem canımı sıktı az..
ılk lafı çok erken değlmi okulun var oldu.
hadi şaşkınlıktan dedi diycem ama ertesi akşam hiç aramadı, aksam aradı hiç sormadı bebekle ilgili bişi.. iymisin bile demedi.
taktım iyice bunu

Sen annene hiiiiç kafanı takma canım, benimkini de biliyorsun, tepki birebir aynıydı :)) Ama şimdi heveslenmeyi bir görsen.Geçen hafta ordaydı yaa gelip gelip karnımı seviyo kuzumun kuzusuuu diye :KK48:

yaaa aynımı heh:KK48:
aman sağlıklı olsunda canım ben dınlemesemde olur smdı..
herhalde nasıpse bıdahakıne dınletır..

sakladım saklamammıı:KK48:
öyle özel şeyleri atamam hiç:anneadayı:

Canııım bak o ultrason fotolarından da verecekler ya tarihlerine göre de günlük gibi bir şey tut, ben başladım.Sen de şimdiden ilk hissettiğin duygularla başlayıp devamını getirebilirsin. :)

bunlar da şimdilik cicileri...
liste yaptık haftaya alışveriş var , kalan cicileri alacağız nasipse :KK19:

patikleri de ben ördüm bu arada , pembe olan yeleğin ön parçalarını dikmedim daha üstüne yarım gönderiyorum :KK48::KK48::KK48:
elbise gibi olan yeleğin de bir cebi eksik birde çiçeği :KK48:

Oyyyy minik prensesin tatlı cicileri he.Canım benim Rabbim sağlıkla sıhatle giymeyi nasip etsin inşallah..Hepsi çok güzel.Maşallah. :)

ama bunlar çok tatlıymış yaaa...
maaşAllaaah...
kızımız tatlı tatlı giysin bunları inşaAllah annesiiiii :KK19:
Amin canım inşallah..Eşimden de ötürü pek kokoş olacak bizim kızan :))

Yaaa canım sen daha tecrübelisin.Sen de yaşadın mı aynını.Yaa dün ben o kadar kötüydüm ki.Resmen ağlama krizlerine girdim.Bir türlü susamıyorum.Eşim bişeyler söylüyo, sakinleşiyorum, sonra yeniden..Sabah kalktım çok feci şiş gözler, zor toparlandım..Biraz aksilikler üst üste sanırım bu ara.Ama öyle çok takılacak meseleler de değil, ama gören sanır ki bu kızın dünyaıs başına yıkıldı.Takıldığım meseleden çok, kendi içimde onu niye büyütüyorum altından kalkamıyorum diye kızıp ağlıyorum.Of ne fenaydı. :/

Selamlar gelincikler napiyosunuz bakim:21:
Selam canım.. Çok şükür takılıyoruz işte burlarda , sen napıyosun, nasılsın? Benim gecen bir haftalık aramdan ötürü birebir konusma fırsatımız olmadı galiba hiç. :) Senin 2015 gelini olacaksın inşallah, dimi? Yalnış kalmadıysa aklımda.
Bu arada dört hamiş olduk biz tutkku tutkku cuğumla beraber. :))

sormaa, bizimde hemen birikiyo büssürü çamaşır..
şuan koku felanda kaldıramıyorum bilmem nasıl yaparım..
balkonda zaten kurumuyor mecburen sobanın yanında kurutuyorum odayı havalandırayım derkenbuz gibi oluyor..
dumanın dediği gibi çok şükür elde bari yıkamıyoruz ya:KK51:

hee iyi etmişsin, ders bahane tatil şahane diyosun he:KK48:
iyi gelmezmi hiç deniz havası oh miss:KK28:
Aynen canım benim kociskomu da özledim ama:( çok iyi geldi oh yaaaaaaaaa:))))

Eeeeveeet öyle oldu cidden, maşallah bize :KK48:
Kışın aynen öyle oluyor canım.Yazın benim arka balkon çok rüzgarlı, astı mı bir iki saate kuruyor.Kışın tabi dışarı asılmıyor, içerilerde soba başında da kuruyana kadar ortalıkta camasılık falan , zor iş. Dediğin gbi ben de günlerdir camasırla ugrasıyorum.Dün topladım, katlayamadım daha.Yine yıkandı kuruyor camasırlıkta.Bugun bir de merkeze gecşcem kayınvalideme, dönüştü yine bir makine daha yıkasam , Aman Allah ım , iyi iş bekliyor beni :))

Aynen canım benim kociskomu da özledim ama:KK43: çok iyi geldi oh yaaaaaaaaa:))))
OLsun canım olsun, çok iyi oldu bence de senin için. :) Ama işin kötüsü eşinle üst üste gelmesi kötü oldu. İyi hasretlık cektiniz bu ara yani :))

Back