- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
diimi canım çok şükür eşlerin desteği çok iyi geliyor daha çabuk toparlıyor insan..
boooşveeer gelmişiz dünyaya onu bunu takıpta bişi olduğu yok sallla gitsin diyorum artık heh
gercekten oyle yaaa ne tatlı oluyorlar kız kıyafetlerı bı baska tabııAnladim tabii
Teşekkür ederiz tekrardan canim :)
Hiç tatli olmaz mi, tüm minnoslar ve kiyafetleri çok tatli maaşAllah :)
Hmm giyer diyorsun hadi bakalim
vallahı oyle canım ben aman uzdum mu karsımdakını aman kırılmısmıdır acaba yanlısmı konustum ne dusunmustur vs bunu bıle takıyodum kafama salak gıbı ortada hıc bısey yokkken
gercekten oyle yaaa ne tatlı oluyorlar kız kıyafetlerı bı baska tabıı
olmadı sen gıyılmemıs kalmasın dıye gıydır gıydır cıkar
Öyle yapmayı planlıyorum...vallahı oyle canım ben aman uzdum mu karsımdakını aman kırılmısmıdır acaba yanlısmı konustum ne dusunmustur vs bunu bıle takıyodum kafama salak gıbı ortada hıc bısey yokkken
gercekten oyle yaaa ne tatlı oluyorlar kız kıyafetlerı bı baska tabıı
olmadı sen gıyılmemıs kalmasın dıye gıydır gıydır cıkar
Ahh biz vallahi dogru diyosun kimse bizi dusunmuyo :)) sallladik gitti artikkk :))eveet aynen, ağlıyorum bile bak üzdüm bak bilmem ne ettim.. bizi düşünen var sanki..
salla gitsin
Öyle yapmayı planlıyorum...
Her gün başka giydirip fotoğraflayacagim inşaAllah
Eşime dün diyorum ki oyuncak bebek gibi giydirecegim ben onuuu...
Sana da oyun çıktı diyor gülüyor bana :)))
İnsaallah canim çok sevindim adına çok da duygulandim saglicakla kucağına al canım benimyaa canıım çok şükürr, ağlama ağlama
inşallah sizede nasip eder Rabbim
kızlarr dayanamayıp söyleyeyim bariiii
ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
Allahıma binlerce kez şüküürr
pazartesi kesin öğrendik
SirriEyvan
bunlar da şimdilik cicileri...
liste yaptık haftaya alışveriş var , kalan cicileri alacağız nasipse
patikleri de ben ördüm bu arada , pembe olan yeleğin ön parçalarını dikmedim daha üstüne yarım gönderiyorum
elbise gibi olan yeleğin de bir cebi eksik birde çiçeği
Ooooww inanamiyorum
Canimmm tebrik ederim ya cok sevindim ayyy darisi benim de basima insaAllah
Kız surpriz mi oldu yoksa sen okul bitene kadar bebis yapmicaktin ya
Ay bi de 6 haftalik olmuş
Ya sen evlendin de neredeyse1 yıl oldu da bebiş mi bekliyorsunnn
Eneeemmm cinsiyeti ne olacak acaba
Kendime gelemedim ya
Günaydın taze annecik:)günaydın güzelleriim
Günaydın taze annecik:)
Selamlar gelincikler napiyosunuz bakim
Bildigim kadariyla topikte 3 hamile var evlenir elenmez bebek yapasim geldi
Dugunume 50 gün kaldi
günaydın güzelleriim
Günaydın taze annecik:)
İyiyim canım dersteyim biraz sıkıldım size takilayim dedim evet yarin gece donuyorum vallahi çok iyi geldi burası bana:)
nasılsın canım nasıl gidiyo tatil diyeyim bari
yarınmı dönüş
Ay canım elimizde mi yikiyoruz sanki at gitsin yikansin bebis olsa her saat çalışır heraldekız 2014 gelınlerı cok hızlı cıktıduman91 ve ben kaldık neredeyse masallah 2 aydan az kalmıs evınız ne durumda
gunaydın canlarımmm musmutlu bır gun olsun ınsallahhh :) ayy kızlar sızındemı benımle aynı durum bılmıyorum camasır yıka yıka bıtmıyor yaadun yıkadım bugun yıkıyorum yarında yıkıcam hatta pazartesıde var yok nevresım yok beyaz derken bıtmıyo bırde bebıs olsa demekkı hıc durmak yok bana
kız 2014 gelınlerı cok hızlı cıktıduman91 ve ben kaldık neredeyse masallah 2 aydan az kalmıs evınız ne durumda
gunaydın canlarımmm musmutlu bır gun olsun ınsallahhh :) ayy kızlar sızındemı benımle aynı durum bılmıyorum camasır yıka yıka bıtmıyor yaadun yıkadım bugun yıkıyorum yarında yıkıcam hatta pazartesıde var yok nevresım yok beyaz derken bıtmıyo bırde bebıs olsa demekkı hıc durmak yok bana
İyiyim canım dersteyim biraz sıkıldım size takilayim dedim evet yarin gece donuyorum vallahi çok iyi geldi burası bana:)
ağlama kıyamamm
yaa neçabuk 6 olmuş bizde şaştık kaldık
söyledik canım ama annem canımı sıktı az..
ılk lafı çok erken değlmi okulun var oldu.
hadi şaşkınlıktan dedi diycem ama ertesi akşam hiç aramadı, aksam aradı hiç sormadı bebekle ilgili bişi.. iymisin bile demedi.
taktım iyice bunu
yaaa aynımı heh
aman sağlıklı olsunda canım ben dınlemesemde olur smdı..
herhalde nasıpse bıdahakıne dınletır..
sakladım saklamammıı
öyle özel şeyleri atamam hiç
bunlar da şimdilik cicileri...
liste yaptık haftaya alışveriş var , kalan cicileri alacağız nasipse
patikleri de ben ördüm bu arada , pembe olan yeleğin ön parçalarını dikmedim daha üstüne yarım gönderiyorum
elbise gibi olan yeleğin de bir cebi eksik birde çiçeği
Amin canım inşallah..Eşimden de ötürü pek kokoş olacak bizim kızan :))ama bunlar çok tatlıymış yaaa...
maaşAllaaah...
kızımız tatlı tatlı giysin bunları inşaAllah annesiiiii
Selam canım.. Çok şükür takılıyoruz işte burlarda , sen napıyosun, nasılsın? Benim gecen bir haftalık aramdan ötürü birebir konusma fırsatımız olmadı galiba hiç. :) Senin 2015 gelini olacaksın inşallah, dimi? Yalnış kalmadıysa aklımda.Selamlar gelincikler napiyosunuz bakim
Aynen canım benim kociskomu da özledim amasormaa, bizimde hemen birikiyo büssürü çamaşır..
şuan koku felanda kaldıramıyorum bilmem nasıl yaparım..
balkonda zaten kurumuyor mecburen sobanın yanında kurutuyorum odayı havalandırayım derkenbuz gibi oluyor..
dumanın dediği gibi çok şükür elde bari yıkamıyoruz ya
hee iyi etmişsin, ders bahane tatil şahane diyosun he
iyi gelmezmi hiç deniz havası oh miss
Eeeeveeet öyle oldu cidden, maşallah bizekız 2014 gelınlerı cok hızlı cıktıduman91 ve ben kaldık neredeyse masallah 2 aydan az kalmıs evınız ne durumda
OLsun canım olsun, çok iyi oldu bence de senin için. :) Ama işin kötüsü eşinle üst üste gelmesi kötü oldu. İyi hasretlık cektiniz bu ara yani :))Aynen canım benim kociskomu da özledim amaçok iyi geldi oh yaaaaaaaaa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?