Neeeeeeeee :))) Aneeeeeem..Kuzuuuuum ya var ya şuan moralim çok feci bozuktu, ağlamaklı haldeydim geri kaçtı yahuuu..Oyy , seninki de çok beklemedi hee..Tebrik ederim canım benim, yoksa @CennetiMelegiM in haberi var mıydı? :)))
Ne kadarlık peki??? :)
Vaaaaay maşallah büyümüş seninki, iyi sabırsızlık yapmamış zamanını beklemişsin :))) Peki ne zaman öğrendiniz kuzum? :)
O hesaplamalar karışıyor malesef canım, ileri zamanda tam belli olur diycem ama bende ıkı ayrı hastane farklı hafta söylüyo :))
Amın caanım ınsallahhhedaaam çook sağol.. inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucaklarımıza
hala inanamıyorumkii, melteminde dediği gibi bu ben değilim sankii..
sorma 1 ayı atlatmışız bile
6 haftalık dedi doktor ama pc da hesaplamama göre 5 buçuk haftalık olması gerek..
bu hesaplamak çok karıştırdı kafamı ya,hani nasılda saysam 6 haftalık olmuyo herhalde 1-2 hafta fazladan yazılıyo..sonra erken doğuma karşı hani
Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
hiç fenalaşmazken öğrendikten beri midem bi bulanıyo anlatamam, akşam çıkardım ilk defa, yorgunluk ise ay anlatamam çok uykum var, yorgunum.. hani grip olmadan önce nasıl takadiin kesilir aynı, aman sağ hoş olsunlarda inşallah dayanıcaz artık hayırlısıyla
Sayfayı acınca direk senin bu yazdıgını gördüm,okumadan anında dank etti hamile diye :)))) Çok sevindim, çoğalıyoruz ne güzel. :)))
az kalmıss annesı kalp atısını duymaya :)evet senınde haftalar baya fark atmış doğru hesap çok zor hakkaten..
ilk göğüslerim ağrıyodu zaten çok ve damarlar belirginleşti, sonracumrtesı öğlen test yaptım günüm geçmişti 5 gün falan, hafif çıktı 2.cizgi,
pazar sabahı yaptım iyice netti artık.
dediğim gibi kar felan çoktu dedim yo gidemicez doktora yarın.. çok şükür geldi elektrıkler gittik, 2 hafta sonra tekrar çağırdı.. meğer burda kalp atısları 6 haftalıkken dinlenmiyomuş daha geç, neden öyle bilmem. saçma geldı bana, belkı kendı dınlemiştir ama bilmem.
Amın caanım ınsallahhh
ne zaman ogrendınnn
Masallahh masallah canımmm arada bırkac gun fark var yanı oylemı ıyı masallah 2 aya yaklasmıs neredeyse yavrucakk
Amınnnnn
belırtılerın nelerdıııolsun dedıgın gıbı saglıklı olsunda ınsallahh
vallahıı oylee bız kaldıkoyyy ne sırın yaa bır suru teyze olucaz
Heheheheh.Kilolarım yüzünden ağlayacaktım amaayaaa yeriz biz siziiii
sizi mutlu ettiysek biz dahada mutlu oldukkii
yok canım haberi yok kimsenin temiz kalpliymiş demekki
bi ara düşündüm benim çevremden birimi acaba nerden bildi diye
6haftalık dedi canım ama bence 5 dir..
az kalmıss annesı kalp atısını duymaya :)
Neyseki 6 haftalıkken öğrenmissin canım ne güzel, beni hatırlasan ilk öğrendigimde 1-2 haftalık birşeydi :)) ne zor gectı vakit, senin beklemen daha kolay olur cnm kalp atışı için.Hadi bakalım Rabbim sağlık versin ikinize de innnşallah. :)evet senınde haftalar baya fark atmış doğru hesap çok zor hakkaten..
ilk göğüslerim ağrıyodu zaten çok ve damarlar belirginleşti, sonracumrtesı öğlen test yaptım günüm geçmişti 5 gün falan, hafif çıktı 2.cizgi,
dediğim gibi kar felan çoktu dedim yo gidemicez doktora yarın.. çok şükür geldi elektrıkler gittik, 2 hafta sonra tekrar çağırdı.. meğer burda kalp atısları 6 haftalıkken dinlenmiyomuş daha geç, neden öyle bilmem. saçma geldı bana, belkı kendı dınlemiştir ama bilmem.
Heheheheh.Kilolarım yüzünden ağlayacaktım amaaYine arkadaş çok kilo alıyosun dikkat et fena olacaksın dedi, adamı seviyorum ama gıcıklıgına yapıyo sanki yaa, hamile insanın böyle morali bozulur mu demi ama, hamileyiz sonucta, alıyoruz napalım...
Evet gerçekten temiz kalpliymiş :))
Hmmm olsun bır haftadan o kdar sorun olmaz kuzum.. :)
Neyseki 6 haftalıkken öğrenmissin canım ne güzel, beni hatırlasan ilk öğrendigimde 1-2 haftalık birşeydi :)) ne zor gectı vakit, senin beklemen daha kolay olur cnm kalp atışı için.Hadi bakalım Rabbim sağlık versin ikinize de innnşallah. :)
evettthosgeldın canım nasıl oralarda havalar
Canım burada hava çok güzel bugün biraz rüzgar var o kadar herşey güzel yani birazdan hamama gitcemevettthosgeldın canım nasıl oralarda havalar
AyayyAynen öyle canım hoşuma gitmeye başlıyor artık kilolarım :)) Yaa işin ilinç tarafı evet 4 buçuk diyo orda, ayrıca devlet hastanesine gidiyorum orda da öyle ama özele gittim iki hafta önce cinsiyet için o zaman dedi daha 14 hafta yeni dolu .Tam anlamadım kaç haftalık.Ayrıca diyolar sen son adet tarihine göre hesapla haftanı.Bilemedim. :) Şİmdilik sorana dört ay diyorum. :)
Cinsiyet öğrendiğimiz gün bir heves gittik iki zıbın aldık. Bak göstereyim canım
Ayyy çok sevindim canım ya kız aglicam nerdeysekızlarr dayanamayıp söyleyeyim bariiii
ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
Allahıma binlerce kez şüküürr
pazartesi kesin öğrendik
SirriEyvan
İnanmıyorum..kızlarr dayanamayıp söyleyeyim bariiii
ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
Allahıma binlerce kez şüküürr
pazartesi kesin öğrendik
SirriEyvan
Ay bu
Ayayy
Ayyy çok sevindim canım ya kız aglicam nerdeyse
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyedaaam çook sağol.. inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucaklarımıza
hala inanamıyorumkii, melteminde dediği gibi bu ben değilim sankii..
sorma 1 ayı atlatmışız bile
6 haftalık dedi doktor ama pc da hesaplamama göre 5 buçuk haftalık olması gerek..
bu hesaplamak çok karıştırdı kafamı ya,hani nasılda saysam 6 haftalık olmuyo herhalde 1-2 hafta fazladan yazılıyo..sonra erken doğuma karşı hani
Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
hiç fenalaşmazken öğrendikten beri midem bi bulanıyo anlatamam, akşam çıkardım ilk defa, yorgunluk ise ay anlatamam çok uykum var, yorgunum.. hani grip olmadan önce nasıl takadiin kesilir aynı, aman sağ hoş olsunlarda inşallah dayanıcaz artık hayırlısıyla
ne guzel canım yaaa aılelere soylendımıılk belirtileeer edam aslında hıssedıyo ınsan ya nebileyim..
sonra gecikmeye basladı, adet ağrısı gıbı bıseler oldu.. göğüslerim ağrıyodu cok, genelde adetıme yakın ağrı azalırdı .. damarlarıda farkedince hı dedim kesin ar bişiler
hamıle ınsana bunu sureklı demek zaten sacma helekı bır erkegın bır bayanla bu muhabbete gırmesıne daha cok sınır oluyorum terbıyesızlık benceHeheheheh.Kilolarım yüzünden ağlayacaktım amaaYine arkadaş çok kilo alıyosun dikkat et fena olacaksın dedi, adamı seviyorum ama gıcıklıgına yapıyo sanki yaa, hamile insanın böyle morali bozulur mu demi ama, hamileyiz sonucta, alıyoruz napalım...
Evet gerçekten temiz kalpliymiş :))
Hmmm olsun bır haftadan o kdar sorun olmaz kuzum.. :)
ne guzel canım yaa ohh keyfıne bak vallaaaCanım burada hava çok güzel bugün biraz rüzgar var o kadar herşey güzel yani birazdan hamama gitcem
İnanmıyorum..
yemin ederim vücudum titredi , şu an tüylerim ürperdi...
gerçekten çok mutluyum inan ki canım yaaaaaaaaa....
Allahııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl oldu anlat şu süreciiiii
kuşum benim yaa...esmamm
çok şükür bekletmedi bebişimiz
bende hala şoktayım inanamıyorum
seviyorum kız senii
iyiki varsınız kızlar yaa
yukarda anlattım esmam dur koypalayayım heh
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy
hemen de 6 haftalık olmuş
ay ay ay tutkucum ayyyyy
çok mutluyum vallahi ağlıyorum
ne guzel canım yaaa aılelere soylendımı
hamıle ınsana bunu sureklı demek zaten sacma helekı bır erkegın bır bayanla bu muhabbete gırmesıne daha cok sınır oluyorum terbıyesızlık bence
ne guzel canım yaa ohh keyfıne bak vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?