2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kızlar direkt daldım konuya...

nasılsınız ya...
valla şu an gözlerim dolu dolu...
çok sevindim öyle böyle değil...
sağlıkla gelir yavrumuz inşaAllaaah...

sizler nasılsınızzz :KK19:
ahh canım mutluluktannn :KK49:bunca sey paylasıldı evlenmeden once onca zaman sonra bırde bu haberı almakkk :KK76: ıyıyız bu haberden sonra dınclestım bende sankıı :KK55:ıhtıyac varmıs bu habere sen nasılsın bebıs nasıll

kuşum benim yaa...

çok güzel bir süreç bu..aynı belirtileri yaşamışız...
ah canım benim ne güzel evet bekletmedi minik sıpa...
burda da 6 haftalıkken dinletmiyorlar canım benim , 6+1 dik kalp atışını gördüğümüzde..
dinletiyorlarsa belki daha geç olur canım benim :)

o testlerini sakla e mi , uuf.. çok mutluyum yaaaa :KK73::KK73::KK73:

yaaa aynımı heh:KK48:
aman sağlıklı olsunda canım ben dınlemesemde olur smdı..
herhalde nasıpse bıdahakıne dınletır..

sakladım saklamammıı:KK48:
öyle özel şeyleri atamam hiç:anneadayı:

ağlama kıyamamm:KK19:
yaa neçabuk 6 olmuş bizde şaştık kaldık:nazar:

söyledik canım ama annem canımı sıktı az..
ılk lafı çok erken değlmi okulun var oldu.
hadi şaşkınlıktan dedi diycem ama ertesi akşam hiç aramadı, aksam aradı hiç sormadı bebekle ilgili bişi.. iymisin bile demedi.
taktım iyice bunu

ahh canım hıc takma kafana benım annemınde tepkısı bu olabılırde yanı..sen hıcc dusunme bunu olurmu bırak oda dusunsun arar yada konusur nasılsa sen ıcındekı mucızeyı dusunnn :KK15:

ahh canım mutluluktannn :KK49:bunca sey paylasıldı evlenmeden once onca zaman sonra bırde bu haberı almakkk :KK76: ıyıyız bu haberden sonra dınclestım bende sankıı :KK55:ıhtıyac varmıs bu habere sen nasılsın bebıs nasıll
gerçekten öyleymiş yaa...
ne günler geçirdik...

ah ah çok farklı geldi bu haber , çok mutlu oldum yaaa :)))

biz iyiyiz ,sonunda resmi çektim senin için :KK45:
ama henüz düğmeleri yok yeleklerin ona göre :KK23:

yaaa aynımı heh:KK48:
aman sağlıklı olsunda canım ben dınlemesemde olur smdı..
herhalde nasıpse bıdahakıne dınletır..

sakladım saklamammıı:KK48:
öyle özel şeyleri atamam hiç:anneadayı:
çok iyi yapmışsııın....

kuşum annenin öyle demesi normal..emin ol zamanla alışır..
benim arkadaşımın annesi de aynı tepkiyi vermişti, şimdi dört gözle torun bekliyor..
sıkma canını buna e mi tatlım beniiimm :KK16:

gerçekten öyleymiş yaa...
ne günler geçirdik...

ah ah çok farklı geldi bu haber , çok mutlu oldum yaaa :)))

biz iyiyiz ,sonunda resmi çektim senin için :KK45:
ama henüz düğmeleri yok yeleklerin ona göre :KK23:

oyyy yukle annesı yuklee dugmesız olsunn :KK48: tesekkur ederım cektıgın ıcın annesı az öncede Ladypurple Ladypurple nın yavrusunun cıcılerı gordum ohh ohh bugun bende costum sayenızde:KK48:

ahh canım hıc takma kafana benım annemınde tepkısı bu olabılırde yanı..sen hıcc dusunme bunu olurmu bırak oda dusunsun arar yada konusur nasılsa sen ıcındekı mucızeyı dusunnn :KK15:

çok iyi yapmışsııın....

kuşum annenin öyle demesi normal..emin ol zamanla alışır..
benim arkadaşımın annesi de aynı tepkiyi vermişti, şimdi dört gözle torun bekliyor..
sıkma canını buna e mi tatlım beniiimm :KK16:

aynen kızlar eşimde kızıyo kafaya takınca.. düşünmemeye çalışıyorum..
bekar değilimki bu tepkiyi alayım, çok şükür eşim yanımda, evleneli 1 yıl olacak nerdeyse, Rabbim bebiş nasip etmiş insan bi sevinir :)
neyse vardır elbet bir hayır bunda..

canlarım ben az dinleneyim.

Esmam karnımın alt kısmında böyle yanma hissi, garip bir ağrı oluyo bazen normaldir demi..
hani nasıl tarif etsem sabaha kadar idrarını tutup sabah gittiğinde içinde bi boşluk gibi olur ya öyle bişi..
takıyorum bunu biraz ama normaldir diyip geçiyorum

bunlar da şimdilik cicileri...
liste yaptık haftaya alışveriş var , kalan cicileri alacağız nasipse :KK19:

patikleri de ben ördüm bu arada , pembe olan yeleğin ön parçalarını dikmedim daha üstüne yarım gönderiyorum :KK48::KK48::KK48:
elbise gibi olan yeleğin de bir cebi eksik birde çiçeği :KK48:

Eklentiler

• IMAG4252.jpg
    IMAG4252.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 66
  • IMAG4253.jpg
    IMAG4253.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 57
  • IMAG4254.jpg
    IMAG4254.jpg
    118,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMAG4255.jpg
    IMAG4255.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMAG4256.jpg
    IMAG4256.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMAG4257.jpg
    IMAG4257.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 65
  • IMAG4258.jpg
    IMAG4258.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMAG4259.jpg
    IMAG4259.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMAG4260.jpg
    IMAG4260.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 59
  • IMAG4261.jpg
    IMAG4261.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 53
bekar değilimki bu tepkiyi alayım, çok şükür eşim yanımda, evleneli 1 yıl olacak nerdeyse, Rabbim bebiş nasip etmiş insan bi sevinir :)

Esmam karnımın alt kısmında böyle yanma hissi, garip bir ağrı oluyo bazen normaldir demi..
hani nasıl tarif etsem sabaha kadar idrarını tutup sabah gittiğinde içinde bi boşluk gibi olur ya öyle bişi..
gayet normal canım...
bunlar rahim genişliyor diye oluyor , kanaman , lekelenmen olmadığı müddetçe telaş edip kafana takma tamamm mı :)

bebişin sağlıkla büyüsün içeride inşaAllah... hiç bir şeyi kafaya takma zamanı değil kuzum :)
keyfini çıkar hamileliğiiin :KK37:

aaa ben onları görmedim ön sayfada mı ki onlar :KK68:

dur şimdi yüklicem :KK48::KK48::KK48:
evet canım bırkac sayfa gerıde 2 pembıs cıcı =)

kesınle dusunme canım bende herseyımı kafaya cok takıyorum ama yavas yavas asıyorum sanırım bunu hatta baya astım cok sukur kafaya takarak olan bıze oluyor hem annen zaten sonradan torunumda torunum der :)
Tamam canım dınlenın sız öpüldunuz :)

gayet normal canım...
bunlar rahim genişliyor diye oluyor , kanaman , lekelenmen olmadığı müddetçe telaş edip kafana takma tamamm mı :)

bebişin sağlıkla büyüsün içeride inşaAllah... hiç bir şeyi kafaya takma zamanı değil kuzum :)
keyfini çıkar hamileliğiiin :KK37:

cicileriniz aşırı ciciii maşallah :nazar:
minnak minnak nede yakışır ona onlar:nazar::KK46:

rahatlattın gerçekten canım beni ya:KK51:
evet hiç bişeyi takmama zamanı, tadını çıkarmak gerek sağlık olsun zaman gelir geçer inşallah:nazar:

Aynen öyle canım hoşuma gitmeye başlıyor artık kilolarım :)) Yaa işin ilinç tarafı evet 4 buçuk diyo orda, ayrıca devlet hastanesine gidiyorum orda da öyle ama özele gittim iki hafta önce cinsiyet için o zaman dedi daha 14 hafta yeni dolu .Tam anlamadım kaç haftalık.Ayrıca diyolar sen son adet tarihine göre hesapla haftanı.Bilemedim. :) Şİmdilik sorana dört ay diyorum. :)

Cinsiyet öğrendiğimiz gün bir heves gittik iki zıbın aldık. Bak göstereyim canım :KK46::KK46::KK48:
ama bunlar çok tatlıymış yaaa...
maaşAllaaah...
kızımız tatlı tatlı giysin bunları inşaAllah annesiiiii :KK19:

bunlar da şimdilik cicileri...
liste yaptık haftaya alışveriş var , kalan cicileri alacağız nasipse :KK19:

patikleri de ben ördüm bu arada , pembe olan yeleğin ön parçalarını dikmedim daha üstüne yarım gönderiyorum :KK48::KK48::KK48:
elbise gibi olan yeleğin de bir cebi eksik birde çiçeği :KK48:

oyyyyyyy bunların hepsını sen mı verdın yoksaa ne guzel olmuslarrrr :nazar::21: Ne tatlıı cıcılerıı var mınıgın oyleeee masallah yaa :KK68::KK68: hepsı hepsı tam yemelıkkkk :KK28: Dogsunda gule gule gıysın ınsallah patıklerı bıle varr :KK76::nazar::nazar:

cicileriniz aşırı ciciii maşallah :nazar:
minnak minnak nede yakışır ona onlar:nazar::KK46:

rahatlattın gerçekten canım beni ya:KK51:
evet hiç bişeyi takmama zamanı, tadını çıkarmak gerek sağlık olsun zaman gelir geçer inşallah:nazar:
çook teşekkür ederiz teyzesiiii,
asıl alışveriş haftaya nasipse :KK48:

rahatla kuzum benim rahatla e mi :))

yirim o pirinç tanesini ben :KK19::KK68:

evet canım bırkac sayfa gerıde 2 pembıs cıcı =)

kesınle dusunme canım bende herseyımı kafaya cok takıyorum ama yavas yavas asıyorum sanırım bunu hatta baya astım cok sukur kafaya takarak olan bıze oluyor hem annen zaten sonradan torunumda torunum der :)
Tamam canım dınlenın sız öpüldunuz :)

evet canım zamanla o takmalar takıntıya dönüşüyo resmen..
hamişlikte atlattım atlattım.. hemende sahiplendim onu ya ne garip ona bişi olmasın diye çırpınıyosun resmen

oyyyyyyy bunların hepsını sen mı verdın yoksaa ne guzel olmuslarrrr :nazar::21: Ne tatlıı cıcılerıı var mınıgın oyleeee masallah yaa :KK68::KK68: hepsı hepsı tam yemelıkkkk :KK28: Dogsunda gule gule gıysın ınsallah patıklerı bıle varr :KK76::nazar::nazar:
çok teşekkür ederiiizzz eda teyzesiiii :KK19:

bunlar benim ördüklerim evet...
bide kayınvalidemin ördükleri var :KK48::KK48::KK48:
benim kız ne ara giyecek onca şeyi göreceiz bakalım:oops:

amin amiiiinn... evet patiklerine bitiyorum...minnak ayaklarında ne güzel durur inşaAllaahh :cry::KK37:

evet canım zamanla o takmalar takıntıya dönüşüyo resmen..
hamişlikte atlattım atlattım.. hemende sahiplendim onu ya ne garip ona bişi olmasın diye çırpınıyosun resmen

canım snaırım benımde o derecedeydı evlendıkten bı sure sonra yavas yavas azalmaya basladı esım sureklı bırkac aydır masallahın var hep boyle ol ınsallah dıyo cunku onada zehır oluyo hayat aksı taktırde.evetttt farkettım demınden berı oyyy tutkum nasılda alısmıs dıyorum ıcımden :)

çok teşekkür ederiiizzz eda teyzesiiii :KK19:

bunlar benim ördüklerim evet...
bide kayınvalidemin ördükleri var :KK48::KK48::KK48:
benim kız ne ara giyecek onca şeyi göreceiz bakalım:oops:

amin amiiiinn... evet patiklerine bitiyorum...minnak ayaklarında ne güzel durur inşaAllaahh :cry::KK37:

ayyy teyzesı yanlıs yazmıs ama annesı anlamıs sen mı ördun dıyecektım bende :KK70: masallah ellerıne saglık canım..ohh ohh cesıt cesıt gıyer artık :KK53: dımı ya mını mını az once bı bayan ınstagramda paylasmıs bebegının corplarını oyle mınnak oyle tatlıı :KK28: oda yıka yıka bıtmıyor demıs kızı ıcın camasırları buda demek oluyokı butun yeleklerı gıyer o :KK53:

canım snaırım benımde o derecedeydı evlendıkten bı sure sonra yavas yavas azalmaya basladı esım sureklı bırkac aydır masallahın var hep boyle ol ınsallah dıyo cunku onada zehır oluyo hayat aksı taktırde.evetttt farkettım demınden berı oyyy tutkum nasılda alısmıs dıyorum ıcımden :)

ayyy teyzesı yanlıs yazmıs ama annesı anlamıs sen mı ördun dıyecektım bende :KK70: masallah ellerıne saglık canım..ohh ohh cesıt cesıt gıyer artık :KK53: dımı ya mını mını az once bı bayan ınstagramda paylasmıs bebegının corplarını oyle mınnak oyle tatlıı :KK28: oda yıka yıka bıtmıyor demıs kızı ıcın camasırları buda demek oluyokı butun yeleklerı gıyer o :KK53:

diimi canım çok şükür eşlerin desteği çok iyi geliyor daha çabuk toparlıyor insan..

boooşveeer gelmişiz dünyaya onu bunu takıpta bişi olduğu yok sallla gitsin diyorum artık heh:KK48:

Anladim tabii :D
Teşekkür ederiz tekrardan canim :)

Hiç tatli olmaz mi, tüm minnoslar ve kiyafetleri çok tatli maaşAllah :)

Hmm giyer diyorsun hadi bakalim :KK48:

Back