2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kuzularım nasılsınız bakayım

Ladypurple o ne güzel fikirmiş kuzum yaa...
Ben neler neler yaptım gizlemek için günlüklerimi... bir ara kaset dolduruyordum çocukken babamın aklına bulmak gelmez diye
En son günlüğüm kocişimeydi.. çok özlüyordum o zamanlar ilk defa ayrı şehirlere düşmüştük..

bebişe tutmayı düşündüm ama tutmadım... ilkleri not ediyorum.. :)
fakat doğunca tutsam süper bir hatıra olacak...

duman91 canım süper düşünmüşsün boyama işlemini...
kendin boyayabilirsin eğer önceden tecrüben varsa canım...
zıpmarayla zımparalayıp çok güzel boyanıyor...
şahsen ben zamanında yapardım... sehpa boyamıştım kaç tane...

tutkku sizin o benzeyen ama o olmayan kelimeleriniz çok komik zaten ,
ama tabii ben pomakça öğreniyorum , çok daha farklı sizin şiveden :)
olsun bol bol yoğurt yemişsinizdir :)))

MutluBulut_ kıııııız kendini felç edersin Allah korusun ya...
cereyenda kalmak çok sakıncalı ((
yapma öyle şeyler...

Merhaba canım hoşgeldin, benim hiç tecrübem yok, mahvederim falan dolabı sonra eşim söylenir durur, en iyisi kendisi yapsın ya da kayın pederim yapar... Benim için önemli olan onu ikna etmekti ki bunu başardım:) Evet çok güzel olur canım seninde bir günlük tutman.... :)

İkna ettiysen problem yok tatlımm
Evet evet doğum hikayemle başlarım :)))
inşAllah kolay olur bakalım...

İkna ettiysen problem yok tatlımm
Evet evet doğum hikayemle başlarım :)))
inşAllah kolay olur bakalım...
Hoşuma gider canım böyle şeyler. :) Hehehehe kaset doldurmak da iyiymiş hee. :))

Yine bile geç kalmış değilsin ki kuzum, ilk öğrnediğin zamanki, ve şu bekleme sürecindeki heyecanları yazarken de başlayabilirsin. :)

Haklısın kuzucum...
güzel bir defter alayım önce...:)

benim de hoşuma gider ama o harfleri oluşturmak zor iş ,siz ne güzel oluşturmuşsunuz

tatlı minnoş sert sert tepikliyor annesini maaşAllah :)
annesinin de beli ağrıyor..ama bugün daha hafif , magnezyum kullanmaya başladım da..bakalım inşaAllah daha iyi olur
Oyy oyy MaşAllah canım benim, o tekmeler sağlıklı olduğunun bir göstergesi sonuçta:)
Bel ağrısı evet ilerleyen aylarda daha fazla olur heralde, Allah yardımcınız olsun valla, can taşıyorsunuz sonuçta

Haklısın kuzucum...
güzel bir defter alayım önce...:)

benim de hoşuma gider ama o harfleri oluşturmak zor iş ,siz ne güzel oluşturmuşsunuz
Ben hazıra konmuş oldum ama öğrenene kadar da uğraştım bayagı, yeniden yazmayı öğrenir gibi, ama mantıgı yatınca kafaya hızlandım :)) Tabi şimdi normal yazıyla yazıcam. :) Hadi bakalım, inşallah.. :)

Yaaaa bu kar hiç yaramamış size demek, geçmiş olsun canım. :/ Grip, soğuk algınlığı heralde?
evet canım ya sagoll

Ahh çok geçmiş olsun canım, eşinden de sana geçmiştir muhtemelen
evet canım ya sagol onada ıs arkadasından gecmıs heralde 2 gun arayla bulasıyo gıbı
Değil mi ben bile düşünüyorum kendi kendime, bebek odalarına falan bakıyorum ki ben hamile bile değilim, senin herşey hakkın düşün kuzucum düşün :)
ayy bende bende sonumuz vahım

Allah korusun canım haklısın bak belkıde onun etkısıde benı hasta etmıstır ayy buraya yazdıgımdan berı daha kotu oldumm

Oyy oyy MaşAllah canım benim, o tekmeler sağlıklı olduğunun bir göstergesi sonuçta:)
Bel ağrısı evet ilerleyen aylarda daha fazla olur heralde, Allah yardımcınız olsun valla, can taşıyorsunuz sonuçta
Amin canım... amin...
benimkisi kendimden kaynaklı..
bel kaslarımda sorun vardı ,bebiş olunca fena halde nüksetti , doktor bel fıtığın mı var dedi anlatınca
o durumdayım maalesef.. evi bile süpürmek hayal oldu benim için , çok şükür eşim yapıyor hepsini

şimdi bu magnezyum ve kalsiyumla azalır inşaAllah umudundayım..ama doktor geçmeyebilir sabret dedi...bakalım canım

öyle olmuştur kuzuum...
tabii ya bebiş kolaylıkla okusun...
bu da komik oldu bebiş okuyamaz da büyüyünce okusun :)))

Hımm anladım canım, peki bel fıtığı normal doğumu etkiler mi onun için herhangi birşey söyledi mi? Tekrar çok geçmiş olsun

dikkat et lütfen yapma bir daha...
sen akıllan diye yazıyorum bak üst komşum hep aynı hataya düşüyordu yüz felci geçirdi ((
elbette havalandır ama karşılıklı açmamaya çalış , açsan da sakın karşısında oturma...

Hımm anladım canım, peki bel fıtığı normal doğumu etkiler mi onun için herhangi birşey söyledi mi? Tekrar çok geçmiş olsun
hayır etkilemez , bendeki bel fıtığı değil belki de ondan demedi ...
ama o derece benziyor ağrılar... normal doğum diyor doktor şimdilik canım...
Allah razı olsun canım benim...

hayır etkilemez , bendeki bel fıtığı değil belki de ondan demedi ...
ama o derece benziyor ağrılar... normal doğum diyor doktor şimdilik canım...
Allah razı olsun canım benim...
Hmmm olabilir canım, İnşAllah canım normal doğum herzaman en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…