Meraklısı kim varsa boyattır madem. :) Dolap modeli nasıl bilmiyorum ama beyaza boyarsan, üzerine de sticker yapıştırırsan bebişe bile dolap olur. :)
Canım arkadaşın forumundan aldım ama, işte bunun normal kıyafet dolabı şeklinde olanı aynı renk ve tarzda
Vay beee çok başarılı olmuş.İlk fotoları görünce dedim çok mat hoş durmayacak.En son cila da çekmişler pek güzel olmuş bence.Yok canım sprey boyayla boyamamışlar, su bazlı bir boyayla boyamışlar baya anlatmış markasını vs herşeyini bu da linki http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutfak-dolabi-boyama-maceramiz.755093/
Evet canım bende çok beğendim ne diyeyim, ayy eşim hemen kesin beyaza boya dersin diyo, biliyor çünkü huyumu :) umarım ikna edebilirim...Vay beee çok başarılı olmuş.İlk fotoları görünce dedim çok mat hoş durmayacak.En son cila da çekmişler pek güzel olmuş bence.
:))) OLur olur, yeni dolap almaktansa işine gelebilir bence :)Evet canım bende çok beğendim ne diyeyim, ayy eşim hemen kesin beyaza boya dersin diyo, biliyor çünkü huyumu :) umarım ikna edebilirim...
Olmadı babama söyleriz diyor,, ayy ben biliyorum kayın pederim yapar eşim yapamazsa bile :):))) OLur olur, yeni dolap almaktansa işine gelebilir bence :)
E o zaman hiç sorun değil . :)))Olmadı babama söyleriz diyor,, ayy ben biliyorum kayın pederim yapar eşim yapamazsa bile :)
Umarım yan çizmez:) pfff bu gün asabiyetim üstümde yaaaE o zaman hiç sorun değil . :)))
Niye ki kuzum? Hmm hastasın onun etkisi olabilir.Umarım yan çizmez:) pfff bu gün asabiyetim üstümde yaaa
Hem o hemde hala ve hala eşime kızgınım nedenseNiye ki kuzum? Hmm hastasın onun etkisi olabilir.
Canım bende kendi evimin hiç silmedim ama evlenmeden önce yıkama makinemiz yokken diyim, hani banyo lifleri var ya örgü, eski olanlarıyla siliyorduk, hafif ılık su hazırlıyorduk, içine yine koltuk yıkama detarjanları oluyor ya sıvı onlardan koyuyorduk, hee hiç bulamazsak bulaşık detarjanı iyi kir çıkartıyordu :)Kızlar siz koltukları nasıl siliyorsunuz? Hayatımda hiç koltuk silmedim desem yalan olmaz.
Ben o liflerden kullanamıyorum canım yaa, ıslak yüne karşı bir antipatim var :))) Önce deterjanlıyla sonra duru suyla siliyordunuz tekrar demi?Canım bende kendi evimin hiç silmedim ama evlenmeden önce yıkama makinemiz yokken diyim, hani banyo lifleri var ya örgü, eski olanlarıyla siliyorduk, hafif ılık su hazırlıyorduk, içine yine koltuk yıkama detarjanları oluyor ya sıvı onlardan koyuyorduk, hee hiç bulamazsak bulaşık detarjanı iyi kir çıkartıyordu :)
Gittiği için mi?Hem o hemde hala ve hala eşime kızgınım nedense
Evet canım, önce detarjanla sonra duru suyla.. Hmm o zaman acaba hani şu sarı bezler var ya o iş görür mü ki?Ben o liflerden kullanamıyorum canım yaa, ıslak yüne karşı bir antipatim var :))) Önce deterjanlıyla sonra duru suyla siliyordunuz tekrar demi?
Hadi tamam gitti birşey demiyorum, iş içindi falan, eee keşke seni de getirseymişim, çok pişmanım falan filan diyor... Sonra çekip çekip internete foto atmalar... Böyle yapanlara gıcık olurdu güyaaaaaaaaaa.....Gittiği için mi?
Neyse bulurum bir bez, özellikle nasıl bir deterjan kullanıyoruz onun için sormuştum canım.Evet canım, önce detarjanla sonra duru suyla.. Hmm o zaman acaba hani şu sarı bezler var ya o iş görür mü ki?
Bak şimdi, uzakta olana denecek sözler mi bunlar. İş başa gelince farklı oluyor demek :)Hadi tamam gitti birşey demiyorum, iş içindi falan, eee keşke seni de getirseymişim, çok pişmanım falan filan diyor... Sonra çekip çekip internete foto atmalar... Böyle yapanlara gıcık olurdu güyaaaaaaaaaa.....
Hmm anladım canım dediğim gibi koslanın oluyordu halı yıkama detarjanları onlarla yıkıyorduk biz, ama şimdi annem loc diye birşey almış bana onunla siliyorum arada halının üstüne birşey falan damlarsa..Neyse bulurum bir bez, özellikle nasıl bir deterjan kullanıyoruz onun için sormuştum canım.
Bak şimdi, uzakta olana denecek sözler mi bunlar. İş başa gelince farklı oluyor demek :)
Tmamdır canım.Hmm anladım canım dediğim gibi koslanın oluyordu halı yıkama detarjanları onlarla yıkıyorduk biz, ama şimdi annem loc diye birşey almış bana onunla siliyorum arada halının üstüne birşey falan damlarsa..
Ayy ayy hiç sorma, telde bile konuşasım gelmiyor gıcık oluyorum....