Aaa cidden mi hiç öyle birşey gelmedi aklıma, çünkü öyle birşey hissetirmedi bana, hep yorgun-argın oluyor. Mesela şimdi aradı, telefonu bırakıyorum spora iniyorum dedi, sonra havuza girer, sonra duşa girer yemek saati gelir, yemek yer, sonra 40 yaş üstü arkadaşlarıyla takılır oturur çay içerler, sonra bana iyi geceler demek için arar bu kadar...
Buna üzülüyor muyum, hemde çok üzülüyorum, hatta kırgınım bile. O yüzden hiçbirşey beklemiyorum ondan...
Yok canım gaza falan gelecek bir durum yok çünkü bende baya baya doluyum eşime karşı.. Bilmiyorum görmezden geliyorum artık, çok sıktım galiba onu... Etrafıma bakıyorum millet neler neler yapıyor, diyorum fatma sen hiçbirşey yapmıyorsun, çok sabrediyorsun alttan alıyorsun falan filan ama ne bileyim, bende bu ara erkeklere çok sinir oluyorum... İsyaaaaaaaaannnn diyoruzzz :) Yok Rabbim buna şükür...Oyle hissettim kuzum gerci dedigin gibi suptiz yapsa noolur yapmasa nolur..
Yerinde olsam sanirim bende yapmazdim supriz feln.. Okadar uzdukten sonra o dusunsun yani..
Azcik gaza getiriyorum.seni galiba ama tamda erkeklere sinir oldugum ana denk geldi, herseyide bizden beklemesinler.
Bizde insaniz,bizimre canimiz var,kalbimiz var.. Isyan edicem.artik he
Yok canım gaza falan gelecek bir durum yok çünkü bende baya baya doluyum eşime karşı.. Bilmiyorum görmezden geliyorum artık, çok sıktım galiba onu... Etrafıma bakıyorum millet neler neler yapıyor, diyorum fatma sen hiçbirşey yapmıyorsun, çok sabrediyorsun alttan alıyorsun falan filan ama ne bileyim, bende bu ara erkeklere çok sinir oluyorum... İsyaaaaaaaaannnn diyoruzzz :) Yok Rabbim buna şükür...
Amin canım amin ağzından bal damlıyor vallahi... Çok şükür RabbimTabii halimize sukur.. Rabbim baska dert vermesin ..
Ama sanirim alttan aldikca hersey ayni devam ediyor..
Orta yolu bulup cok sIkmasak evet iyi olur ama sanirim.bizlik.bisi degil..
Ne diyeyim Rabbim hepimizi korusun, dogru yoldan sasirtmasin insallah :)
Şuan için şükür bir sıkıntı yok canım ama ileri haftalarda nolur bilemem. Ama senin son haftalar normal yani.O durumdaysa bence de mutlaka bir takviye yapılsın canımCanim sende kansızlık ne alemde benimki yine sınırında dibinin dibinde ya moralim bozuldu bu gidişle kan nakli yaptiricam ya hap, iğne, pekmez ise yaramadı yarın doktorum a gostericem tekrar
Günaydın canlaaaar :))
duman91 Üzülecek bir şey yok kuzucum.Bak emin ol sen onun yerine gitmiş olsaydın, ordaki fırsatlardan, ortamdan senin ilgin de aynı olacaktı, sürekli aklında olabilirdi ama aramak görüşmek için erteleyebilirdin.Amaaa açıkçası ben senin yerinde olsam yapmazdım bir şey.Tamam iş de olsa kafa dağıtan gezen o, evde yolunu bekleyen ben.Ay biraz acımasızca olabilir ama içimden gelmezdi sanki.O da gezdiği yerlerden düşünebilir birşeyler.Tabi ki yine de sen bilirsin.Neyse yine de gözünaydın diyeyim , hafta bitti bak ne güzel.Vaktiğini iyi değerlendirmişsin.Kilonu da takma canım zaten niyetine girdin artık, kilo versen de alıcaksın vermesen de.Hatta ne kadar zayıf başlarsan o kadar çok kilo alınıyormuş, tabi o yapı olarak zayıf olan kişiler hariç.
tutkku Canımcım çok hoş telaffuzlar, ki bence utanılacak bir şey yok ki yahu :) Yöreye yere göre şive mi diyim ne diyim, farklılıklar gösterebilir ki siz bir de yurt dışında kalıyorsunuz yaniii :) Tamam canım doğru, demiştin annenin akrabalr burda diye.Kafa kalmıyo ki :)
@edaa91 Canımmm geçmiş olsun ama bence bundan sonra temizlik olayında bence de daha dikkatli ol emi.Allah korusun.
Büyüdü yaa büyümez mi , iyiyim canım çok şükür :)Heh evet canim :)
Sen nasilsin iyisin demi.. Gobis buyudumu birazcik :) masallah size
Kizlar buarada ben muhabbet kusu aldim.. Oda benim.gibi sessiz sakinn :) sevdiriyo kendini, elime falan aldim yavas yavas alistiriyorumdaaa daha otmedi hic, 1 hafta oldu. Daha kucucuk ondnmi.acep veya ortama alisamadi ..
Ve su kuslarda ufakcik tuyler varmis kepek gibi anneannemde diyodu eskiden ayni odada uyumayin kusla diye..
Zarari varmidirki ya, nasipse havalar isininca balkona cikaririm ama uyurken zararliysa gunduz yaninda dururkende zarari vardir ozaman.. Aksam nette okudum ozaman disarda bussuru kus var onlardanda yutuyoruz bisiler yaziyodu.
Kafam allak bullak oldu..
Günaydın canım benim...Günaydın canlaaaar :))
duman91 Üzülecek bir şey yok kuzucum.Bak emin ol sen onun yerine gitmiş olsaydın, ordaki fırsatlardan, ortamdan senin ilgin de aynı olacaktı, sürekli aklında olabilirdi ama aramak görüşmek için erteleyebilirdin.Amaaa açıkçası ben senin yerinde olsam yapmazdım bir şey.Tamam iş de olsa kafa dağıtan gezen o, evde yolunu bekleyen ben.Ay biraz acımasızca olabilir ama içimden gelmezdi sanki.O da gezdiği yerlerden düşünebilir birşeyler.Tabi ki yine de sen bilirsin.Neyse yine de gözünaydın diyeyim , hafta bitti bak ne güzel.Vaktiğini iyi değerlendirmişsin.Kilonu da takma canım zaten niyetine girdin artık, kilo versen de alıcaksın vermesen de.Hatta ne kadar zayıf başlarsan o kadar çok kilo alınıyormuş, tabi o yapı olarak zayıf olan kişiler hariç.
tutkku Canımcım çok hoş telaffuzlar, ki bence utanılacak bir şey yok ki yahu :) Yöreye yere göre şive mi diyim ne diyim, farklılıklar gösterebilir ki siz bir de yurt dışında kalıyorsunuz yaniii :) Tamam canım doğru, demiştin annenin akrabalr burda diye.Kafa kalmıyo ki :)
@edaa91 Canımmm geçmiş olsun ama bence bundan sonra temizlik olayında bence de daha dikkatli ol emi.Allah korusun.
Büyüdü yaa büyümez mi , iyiyim canım çok şükür :)
Yaaa aldın sonunda hee, hadi bakalım güle güle büyüt.Yavru mu ki bayağı?
Ben öyle zararı olur diye duymadım canım keisn bir bilgim yok.Yaniii aynı odada yatmak belki iyi olmayabilir ama gün içinde aynı odada durmaktan birşey olmaz.Bir de balkonun çok rüzgarlı, ayaz olmuyor demi?
Günaydın canım benim...
Valla söylediklerin o kadar iyi geldi ki bana.. Dediğin gibi içimden hiçbirşey yapasım gelmiyor açıkcası, zaten yarın günüm var onunla da pek ilgilenemem... Arada kaynamış olur işte.. Ne bileyim sanki bana biraz soğuk davranıyor gibi hissettim bilemiyorum ben alıngan olabilirim şu halde... Mart ayını dört gözle bekliyorum buradan iki arkadaş gitti seminere martta da bizim mahkemelerden gönderecekler bakalım ben içinde var mıyım:)
Kilomu da bu hafta eşim yoktu hiç yemek yapmadım, akşamları meyveli yoğurt yedim geçiştirdim, öğlende dedemlere gittim o bile fark ettirdi hemen ya.. Ayy gerçekten mi, neyse ben yinede dikkat edeyim de ki ben biliyorum çok kilo alacağım, vücudum çok müsait çünkü, çok çabuk alır, çok çabuk veririmHayırlısı olsun o zaman ne diyeyim
Ahh canım daha iyiceyim.. Yani bana öyle geliyor farkındayım alıngan olduğumun...Nasilsin kuzum :)
Soguk davranmiyodur canim herseyde alinganlik. Yapiyosundur su an..
Nasipse gelecek bugun senin kirildiginida anlar, bilirsin erkeklere herseyi acik.acik soylemeden anlamazlar.. O seni keyfi yerinde saniyodur, gelince durumun farkina varir..
Esin o senin , ki yenide evli sayiliriniz bana gore 1 yil olmadan hrrkez daha yeni bence..
Soguk davranicak durum yoktur ortada sIkma canini
Ahh canım daha iyiceyim.. Yani bana öyle geliyor farkındayım alıngan olduğumun...
Zaten ne yaparsan gelince yap, şimdi yapma, ki biliyorum senin birşey yapacağını hiç şaşırmam diyor, bide laf sokuyo işte... Daha sinir oluyorum o zaman... Bende ne yapcam ona malzeme vermicemmGayet sakin sakin davranıcam işteee, zaten gece gelecek ben uykulu olurum :)
Sen nasılsın? Kuşun hayırlı uğurlu olsun... Bol bol dertleşin :)
Birşeyler derken canım kötü şeyler, ben tatildeyken yapmada zehir etme diyor yani :) Ne yapıyorsan gelince yap diyo:)Ha bide biseyler yapmani bekliyo heh :)
Erkekleer,erkekleerr.. Nasilda rahatlar ya :)
Ben hala o sana gelince sirinlik yapar hissindeyim :)
Sagol canimcim aldik bakalim simdilik tek terafli dertlesiyoruz :)
Yok yok soğuk davranma değil o mesafeden, çok görüşemekten.Malesef biz bayanlar arada mesafe olunca çok şeyler kurabiliyoruz, ben kendimden biliyorum.O gelsin normale dönecek her şey.Aslında anaormal olan bir şey yok da uzaklık var sadece. :)Günaydın canım benim...
Valla söylediklerin o kadar iyi geldi ki bana.. Dediğin gibi içimden hiçbirşey yapasım gelmiyor açıkcası, zaten yarın günüm var onunla da pek ilgilenemem... Arada kaynamış olur işte.. Ne bileyim sanki bana biraz soğuk davranıyor gibi hissettim bilemiyorum ben alıngan olabilirim şu halde... Mart ayını dört gözle bekliyorum buradan iki arkadaş gitti seminere martta da bizim mahkemelerden gönderecekler bakalım ben içinde var mıyım:)
Kilomu da bu hafta eşim yoktu hiç yemek yapmadım, akşamları meyveli yoğurt yedim geçiştirdim, öğlende dedemlere gittim o bile fark ettirdi hemen ya.. Ayy gerçekten mi, neyse ben yinede dikkat edeyim de ki ben biliyorum çok kilo alacağım, vücudum çok müsait çünkü, çok çabuk alır, çok çabuk veririmHayırlısı olsun o zaman ne diyeyim
Sevindim canim benim iyi olunda :)
Aldim evet cok sukur, yanii hesaplamama gore 4-6 aylik.gibi, okadarda kucuk degil ama..
Balkonumu istedigim.zaman kapatabiliorum.. Aklima gelmedi ismi.simdi ne diyolar ona..
Az ruzgarda usutuyolarmis.
Allah korusun artik.ne diyeyim, seviyorum hayvanlari zararlarini dusunmek istemiyorum
Aynen çok güzel tabir ettin işte o haldeyim bende ki biliyorum onu görünce herşey geçecek ve unutucam :)Yok yok soğuk davranma değil o mesafeden, çok görüşemekten.Malesef biz bayanlar arada mesafe olunca çok şeyler kurabiliyoruz, ben kendimden biliyorum.O gelsin normale dönecek her şey.Aslında anaormal olan bir şey yok da uzaklık var sadece. :)
Cidden bazen şişkinlik olabiliyor, sürekli yeyince o atılmıyor ama biraz normalde yedigini azalttı mı midenin küçüldüğünü hissediyorsun, öyle olmuş demek. :) Dikkat et tabi ama kasma kendini zayıf kalıcam diye.Bu arada sen folik aside başladın mı canım? Ayrıcatutkku cum sen de???
Yerini yadıragmıştır belki yavrucak :)) Biraz alışsın sana açılır belki. :)
Hı hı, aynen canım üşütüyorlar.Hatta karsılıklı pencere ya da kapının acık oldugu, cereyenlı bir yere koyarsan ölür bile. Hee kapanabiliyorsa sorun yok çok aşırı rüzgarlı olmasın sadece yoksa acık hava daha ıyı tabi. (bnm de aklıma gelmedi ismi:)
Bence dee. :))Aynen çok güzel tabir ettin işte o haldeyim bende ki biliyorum onu görünce herşey geçecek ve unutucam :)
Evet canım folik asit kullanıyorum yaklaşık 20 gündür..
Ay canım doktor kim ben kim yaaa, valla hamile kalırsam nasıl doktora gidicem bilmiyorum, doktora gitmek benim için işkence resmen :)Bence dee. :))
Hehh tamam canım, sen peki doktora falan gitmiş miydin, bilgin var mıydı?
Hıhııı özeldeki bana da ona başlatmıştı doktor bir süre ondan kullandım.Sonra vitamin kombini olan başk bir ilaç verdi devlet hastanesindeki, onu kullanıyorum.Valla canımcım inan ben de hiç sevmem doktora gitmeyi ama.Hamilelikte resmen kontrolüm gelsin de gelişimini göreyim diye can atıyorsun.Bi gelsin miniğin her ay koşa koşa gideceksin onu görmeye :)Ay canım doktor kim ben kim yaaa, valla hamile kalırsam nasıl doktora gidicem bilmiyorum, doktora gitmek benim için işkence resmen :)
Hani burdan öğrendim duydum sonra da sağlık ocağındaki hemşirelere sordum canım, zaten reçeteyle satılmıyor, gittik aldık eşimle. Sanırım yan etkisi vs de yok, vitamin sadece çeşitleri varmış ama ben günde 1 tane olan folbiol aldım.