2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hmmm uzaktaymış sizinkiler, ne zaman gittin en son?

Ah inşallah kuzum yaa :))
4 yil olmus canim ya, eskiden sIk sIk giderdik ama yol bana fazlaca geliyor :)

Aaa nasıl konuşuyorsunuz ki canım, burada normal gayet düzgün yazıyorsun, şive mi farklı oluyor acaba?
İnşAllah anneannenlere de gidersiniz ki arayı bu kadar uzatmayın şekerim:)

Bende onu farkettim canim yazarken tamam ama konusurken bir garip geldi..
Bazi kelimeler aklima gelmedi.. Mesela ayran isteyecektik, yourt dedik burda oyle deniyo .unutmusum ayrani , ayran beklerken bir tabak yogurt geldi , gulmemek icin nasil tuttum kendimi.

Selaaaam guzelleriiim

Aleyküm selam canııım.. :))
Hee bir dakka bizimkiler derken akrabalr İzmir de demi.Senin kendi annenler de Bulgarıstan da.
Sizin kendi aile içinde konuşmanız nasıl peki normal türkçe değil mi? E peki ayran yoğurtsa, yoğurda ne diyorsunuz? :)

Ayy ilahii kız güldürdün beni de :)

Canım başlığı da değiştirebiliyorsun sanırım tam emin değilim ama?
bulamaddım canım ya tutkku degıstırmıstı sankı bu topıgı nasıl yapmıstı

canım boya dıycektım ama karar vermıssın zaten :)

Kızlar siz koltukları nasıl siliyorsunuz? Hayatımda hiç koltuk silmedim desem yalan olmaz.
canım sabunlu ılık suyla sılıp duruluyordum gecende omo koydum ılık suya sonra duru suyla sıldım tekrar kır falan cıkmayınca sılmemısım gıbı gelıyo aman neyse kırlenmesınde cıkmasın gercı =)

Hmmm tamamdır canım :) Yanii tabi kirlenmesin ama bizim sobadan fena oldu, adamakıllı silmek istiycek

Günaydın canlaaaar.Nasılsınız? Valla şu cemre bana nasıl iyi geldi bilemezsiniz 20 şubatta havaya düşmüş ya, yahu bu kadar mı farkeder.Sanki bahar gelmiş gibi.Öyle güzel ve ılık ki hava.Maşallah diyeyim.İnsanın içini açıyor.Bir kez daha anladım ben bahar mevsimi insanıyım. :)
Dün akşam günlük tutmaya başladım kızlar.Sanki yavrucağımla konuşuyor gibi, ona yazıyorum. :) İlk öğrendiğim zaman bir kagıda hiislerimi yazmıştım.Şimdi onu bir deftere aktardım, ordan devam ediyorum.Hatta defter de düğünde misafirler yazsın diye almıştık ama vermeyi unutmuşstuk.Neye niyet neye kısmet. :) Ama nasıl hafifledim biliyor musunuz, bana yazmak çok yarıyor. Üniversiteye hazırlanırken günlük tutmaya başlamıştım.Arkadaş bir alfabe uydurmuş kafasından öyle yazıyordu, bana da söyledi ve ben de o şekilde yazmaya başladım.Dört yıl boyunca yazmıştım.İki kalın defter bitirmişim. :)) Sonra eşim hayatıma girdi, otomatik olarak yazmayı bıraktım.Çok ilginç. :)) Halbuki o kadar güzel zamanlarımız geçti, yazsaymışım ne iyiymiş ama işte. Sonra dün başladım tekrardan, yavrucağım büyüyene kadar ona günlük tutucam. :)) Ama tabi rahat okuyabilsin diye normal yazıyla yazıyorum. :))

Bakın şu da o yazımızdan. :))

gunaydın kızlarrr :)
canımm evet bende baharı cok cok sevıyorumm :) ne guzel ben pek sevmıyorum gunluk tutmayı sanırım ne zaman tutmaya calıssam sıkıldım bıraktım :) bıde o resımden bısey anlamadım ben

İşte o yazıyla dört yıl yazmıştım :)))
Ben bayagı bir rahatlıyorum.
Orada da sizi seviyorum canlar, iyi ki varsınız yazıyor :)))

Tünaydın canım, çok iyi yapmışsın vallahi, bende eşimi askerdeyken beklerken günlük tutmuştum, çok güzeldi halende duruyor.. Şimdi yeni bir deftere geçtim orada da evlendiğimizden beri olan güzel anılamızı yazıp resimlerle süsleyeceğim, takvim yaprakları, çekilen resimler vs... Umarım ömrümün sonuna kadar bitirebilirim o defteri, çok iyi oluyor......

Sonra geriye dönüp tekrar okuması güzel oluyor demi.Gerçi ben gayet hızlı yazıyordum ama yazıdklarımı okumakta zorlanıyorum şuan. :) Yeni okumaya başlayan minikler gibi heceleye heceleye ancak
Hı hı çok güzel olur canım.O da bir hatıra işte.Çocuklar okur ileride :)))

anaaaa kız ne guzelmıs bu kımse okuyamaz okusa anlayamaz

Aynen, hiç saklamaya ihtiyaç duymuyordum, kimse okuyamıyordu dediğin gibi. :)) Hatta bir keresinde babam denk gelmiş, sormuş kardeşime bu ne böyle sen okuyabiliyor musun, yok demiş :)) Denemiş çözememiş :)))

bende yanlıs resım koymus heralde dedım ılk gorunce :)

Aynen öyle canım, ama seninkisini herkesin anlamaması çok çok daha güzel, eşim ve sen okumasını bilsen yeter yani,, ya da dediğin gibi Türkçe yaz en iyisi :)

bende yanlıs resım koymus heralde dedım ılk gorunce :)
Yok canım yok :)) Gayet bir alfabe o :)))

Aynen öyle canım, ama seninkisini herkesin anlamaması çok çok daha güzel, eşim ve sen okumasını bilsen yeter yani,, ya da dediğin gibi Türkçe yaz en iyisi :)

Hı hııı :) o zamanlar okunmasını istemediğim için öyleydi.Ama şimdi ilerde miniğimin okumasını istiyorum o yüzden normal yazıdan devam :)

2 gundur esım cok hasta kızlar..ve sımdı gozlerım yanıyo halsızım sanırım bende hasta oluyorumm

Yok canım yok :)) Gayet bir alfabe o :)))

Hı hııı :) o zamanlar okunmasını istemediğim için öyleydi.Ama şimdi ilerde miniğimin okumasını istiyorum o yüzden normal yazıdan devam :)
:) Ayy çok güzel olcak canım birde böyle aynı kıyafetlerle ay ay resmini çek istersen o da benim çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…