İnşAllah canım...Tmamdır canım.
Mesafe zordur.Geldiğinde normale dönersin canım. :)
4 yil olmus canim ya, eskiden sIk sIk giderdik ama yol bana fazlaca geliyor :)Hmmm uzaktaymış sizinkiler, ne zaman gittin en son?
Ah inşallah kuzum yaa :))
Aaa nasıl konuşuyorsunuz ki canım, burada normal gayet düzgün yazıyorsun, şive mi farklı oluyor acaba?
İnşAllah anneannenlere de gidersiniz ki arayı bu kadar uzatmayın şekerim:)
4 yil olmus canim ya, eskiden sIk sIk giderdik ama yol bana fazlaca geliyor :)
Bende onu farkettim canim yazarken tamam ama konusurken bir garip geldi..
Bazi kelimeler aklima gelmedi.. Mesela ayran isteyecektik, yourt dedik burda oyle deniyo .unutmusum ayrani , ayran beklerken bir tabak yogurt geldi , gulmemek icin nasil tuttum kendimi.
Selaaaam guzelleriiim
Ayy ilahii kız güldürdün beni de :)4 yil olmus canim ya, eskiden sIk sIk giderdik ama yol bana fazlaca geliyor :)
Bende onu farkettim canim yazarken tamam ama konusurken bir garip geldi..
Bazi kelimeler aklima gelmedi.. Mesela ayran isteyecektik, yourt dedik burda oyle deniyo .unutmusum ayrani , ayran beklerken bir tabak yogurt geldi , gulmemek icin nasil tuttum kendimi.
bulamaddım canım yaCanım başlığı da değiştirebiliyorsun sanırım tam emin değilim ama?
canım boya dıycektım ama karar vermıssın zaten :)Kızlar birşey soracağım size, ben mobilyada kahverengiyi pek sevmiyorum, eşimin bekarken kullandığı kahverengi dolabı var, onu nasıl beyaza çevirebilirim? Bu yapışkanlı kağıtlar iş görür mü acaba? Sanırım burada birisi mutfak dolaplarını yenilemişti, bir fikri olan var mı?
canım sabunlu ılık suyla sılıp duruluyordum gecende omo koydum ılık suya sonra duru suyla sıldım tekrar kır falan cıkmayınca sılmemısım gıbı gelıyo aman neyse kırlenmesınde cıkmasın gercı =)Kızlar siz koltukları nasıl siliyorsunuz? Hayatımda hiç koltuk silmedim desem yalan olmaz.
Kız Allah nasip ederse ,bakalım az kaldıYani yine bile iyi, evet gayet normal hem de maşallah.Oyyy , olabilir olabilir yarasın yavrucağa. :) Sizin cinsiyet neydi?
Oyy maşallah, evet sen sonuna yakşatın :)Kız Allah nasip ederse ,bakalım az kaldı
Hmmm tamamdır canım :) Yanii tabi kirlenmesin ama bizim sobadan fena oldu, adamakıllı silmek istiycek
canım sabunlu ılık suyla sılıp duruluyordum gecende omo koydum ılık suya sonra duru suyla sıldım tekrar kır falan cıkmayınca sılmemısım gıbı gelıyo aman neyse kırlenmesınde cıkmasın gercı =)
gunaydın kızlarrr :)Günaydın canlaaaar.Nasılsınız? Valla şu cemre bana nasıl iyi geldi bilemezsiniz20 şubatta havaya düşmüş ya, yahu bu kadar mı farkeder.Sanki bahar gelmiş gibi.Öyle güzel ve ılık ki hava.Maşallah diyeyim.İnsanın içini açıyor.Bir kez daha anladım ben bahar mevsimi insanıyım. :)
Dün akşam günlük tutmaya başladım kızlar.Sanki yavrucağımla konuşuyor gibi, ona yazıyorum. :) İlk öğrendiğim zaman bir kagıda hiislerimi yazmıştım.Şimdi onu bir deftere aktardım, ordan devam ediyorum.Hatta defter de düğünde misafirler yazsın diye almıştık ama vermeyi unutmuşstuk.Neye niyet neye kısmet. :) Ama nasıl hafifledim biliyor musunuz, bana yazmak çok yarıyor. Üniversiteye hazırlanırken günlük tutmaya başlamıştım.Arkadaş bir alfabe uydurmuş kafasından öyle yazıyordu, bana da söyledi ve ben de o şekilde yazmaya başladım.Dört yıl boyunca yazmıştım.İki kalın defter bitirmişim. :)) Sonra eşim hayatıma girdi, otomatik olarak yazmayı bıraktım.Çok ilginç. :)) Halbuki o kadar güzel zamanlarımız geçti, yazsaymışım ne iyiymiş ama işte. Sonra dün başladım tekrardan, yavrucağım büyüyene kadar ona günlük tutucam. :)) Ama tabi rahat okuyabilsin diye normal yazıyla yazıyorum. :))
Bakın şu da o yazımızdan. :))
Eki Görüntüle 1430925
İşte o yazıyla dört yıl yazmıştım :)))gunaydın kızlarrr :)
canımm evet bende baharı cok cok sevıyorumm :) ne guzel ben pek sevmıyorum gunluk tutmayı sanırım ne zaman tutmaya calıssam sıkıldım bıraktım :) bıde o resımden bısey anlamadım ben
Tünaydın canım, çok iyi yapmışsın vallahi, bende eşimi askerdeyken beklerken günlük tutmuştum, çok güzeldi halende duruyor.. Şimdi yeni bir deftere geçtim orada da evlendiğimizden beri olan güzel anılamızı yazıp resimlerle süsleyeceğim, takvim yaprakları, çekilen resimler vs... Umarım ömrümün sonuna kadar bitirebilirim o defteri, çok iyi oluyor......Günaydın canlaaaar.Nasılsınız? Valla şu cemre bana nasıl iyi geldi bilemezsiniz20 şubatta havaya düşmüş ya, yahu bu kadar mı farkeder.Sanki bahar gelmiş gibi.Öyle güzel ve ılık ki hava.Maşallah diyeyim.İnsanın içini açıyor.Bir kez daha anladım ben bahar mevsimi insanıyım. :)
Dün akşam günlük tutmaya başladım kızlar.Sanki yavrucağımla konuşuyor gibi, ona yazıyorum. :) İlk öğrendiğim zaman bir kagıda hiislerimi yazmıştım.Şimdi onu bir deftere aktardım, ordan devam ediyorum.Hatta defter de düğünde misafirler yazsın diye almıştık ama vermeyi unutmuşstuk.Neye niyet neye kısmet. :) Ama nasıl hafifledim biliyor musunuz, bana yazmak çok yarıyor. Üniversiteye hazırlanırken günlük tutmaya başlamıştım.Arkadaş bir alfabe uydurmuş kafasından öyle yazıyordu, bana da söyledi ve ben de o şekilde yazmaya başladım.Dört yıl boyunca yazmıştım.İki kalın defter bitirmişim. :)) Sonra eşim hayatıma girdi, otomatik olarak yazmayı bıraktım.Çok ilginç. :)) Halbuki o kadar güzel zamanlarımız geçti, yazsaymışım ne iyiymiş ama işte. Sonra dün başladım tekrardan, yavrucağım büyüyene kadar ona günlük tutucam. :)) Ama tabi rahat okuyabilsin diye normal yazıyla yazıyorum. :))
Bakın şu da o yazımızdan. :))
Eki Görüntüle 1430925
anaaaaİşte o yazıyla dört yıl yazmıştım :)))
Ben bayagı bir rahatlıyorum.
Orada da sizi seviyorum canlar, iyi ki varsınız yazıyor :)))
Sonra geriye dönüp tekrar okuması güzel oluyor demi.Gerçi ben gayet hızlı yazıyordum ama yazıdklarımı okumakta zorlanıyorum şuan. :) Yeni okumaya başlayan minikler gibi heceleye heceleye ancakTünaydın canım, çok iyi yapmışsın vallahi, bende eşimi askerdeyken beklerken günlük tutmuştum, çok güzeldi halende duruyor.. Şimdi yeni bir deftere geçtim orada da evlendiğimizden beri olan güzel anılamızı yazıp resimlerle süsleyeceğim, takvim yaprakları, çekilen resimler vs... Umarım ömrümün sonuna kadar bitirebilirim o defteri, çok iyi oluyor......
anaaaakız ne guzelmıs bu kımse okuyamaz okusa anlayamaz
Sonra geriye dönüp tekrar okuması güzel oluyor demi.Gerçi ben gayet hızlı yazıyordum ama yazıdklarımı okumakta zorlanıyorum şuan. :) Yeni okumaya başlayan minikler gibi heceleye heceleye ancak
Hı hı çok güzel olur canım.O da bir hatıra işte.Çocuklar okur ileride :)))
Aynen, hiç saklamaya ihtiyaç duymuyordum, kimse okuyamıyordu dediğin gibi. :)) Hatta bir keresinde babam denk gelmiş, sormuş kardeşime bu ne böyle sen okuyabiliyor musun, yok demiş :)) Denemiş çözememiş :)))
Aynen öyle canım, ama seninkisini herkesin anlamaması çok çok daha güzel, eşim ve sen okumasını bilsen yeter yani,, ya da dediğin gibi Türkçe yaz en iyisi :)Sonra geriye dönüp tekrar okuması güzel oluyor demi.Gerçi ben gayet hızlı yazıyordum ama yazıdklarımı okumakta zorlanıyorum şuan. :) Yeni okumaya başlayan minikler gibi heceleye heceleye ancak
Hı hı çok güzel olur canım.O da bir hatıra işte.Çocuklar okur ileride :)))
Aynen, hiç saklamaya ihtiyaç duymuyordum, kimse okuyamıyordu dediğin gibi. :)) Hatta bir keresinde babam denk gelmiş, sormuş kardeşime bu ne böyle sen okuyabiliyor musun, yok demiş :)) Denemiş çözememiş :)))
bende yanlıs resım koymus heralde dedım ılk gorunce :)
Aynen öyle canım, ama seninkisini herkesin anlamaması çok çok daha güzel, eşim ve sen okumasını bilsen yeter yani,, ya da dediğin gibi Türkçe yaz en iyisi :)
:) Ayy çok güzel olcak canım birde böyle aynı kıyafetlerle ay ay resmini çek istersen o da benim çok hoşuma gidiyorYok canım yok :)) Gayet bir alfabe o :)))
Hı hııı :) o zamanlar okunmasını istemediğim için öyleydi.Ama şimdi ilerde miniğimin okumasını istiyorum o yüzden normal yazıdan devam :)