2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hmmm olabilir canım, İnşAllah canım normal doğum herzaman en iyisi...
insan hep öyle diyor ... ama yine de her ikisine her daim hazırlamak lazım kendini :)
çünkü mühim olan bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi oluyor...
bazen sezeryan deniliyor bebek normal geliyor...
bazen de normal deniliyor mecburii sezeryana girmek zorunda kalıyorsun.. birazcık bebekle alakalı oluyor bu durum..
ne yapalım dünyaya sağlıkla gelsinler de :)

insan hep öyle diyor ... ama yine de her ikisine her daim hazırlamak lazım kendini :)
çünkü mühim olan bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi oluyor...
bazen sezeryan deniliyor bebek normal geliyor...
bazen de normal deniliyor mecburii sezeryana girmek zorunda kalıyorsun.. birazcık bebekle alakalı oluyor bu durum..
ne yapalım dünyaya sağlıkla gelsinler de :)
Evet canım çok haklısın hem bebekle hemde anneyle alakalı durum o an gelişen birşey sanırım.

post: 39625713, member: 483632"]dikkat et lütfen yapma bir daha...
sen akıllan diye yazıyorum bak üst komşum hep aynı hataya düşüyordu yüz felci geçirdi :KK43:((
elbette havalandır ama karşılıklı açmamaya çalış , açsan da sakın karşısında oturma...[/QUOTE]

oyy Allah korusun evet bı daha dıkkat edıceemm :KK51:cok hastayım suanda yatıyorum laptopta kucagımda :KK51:

gunayddın kızlarr =)

post: 39625713, member: 483632"]dikkat et lütfen yapma bir daha...
sen akıllan diye yazıyorum bak üst komşum hep aynı hataya düşüyordu yüz felci geçirdi :KK43:((
elbette havalandır ama karşılıklı açmamaya çalış , açsan da sakın karşısında oturma...

oyy Allah korusun evet bı daha dıkkat edıceemm :KK51:cok hastayım suanda yatıyorum laptopta kucagımda :KK51:

gunayddın kızlarr =)[/QUOTE]
Günaydın MaşAllah kuzum, hastayken bile hala iletişime devam :) Şaka bir yana aman dikkat et kendine

gunayddın kızlarr =)
Günaydın MaşAllah kuzum, hastayken bile hala iletişime devam :) Şaka bir yana aman dikkat et kendine[/QUOTE]

tabı yaa :KK48:hatta yattıgım ıcın daha cok gırebılıyorum :KK48:

Kizlaar ben geldim..
Netim yavasti 1 denedim 2 denedim biraktim.. Simdi deniyeyim dedim girdi cok sukur..
Nasilsiniz :) hava bugun yazdan kalma masallah, azvik D vitamini aliyorum bende

MutluBulut_ MutluBulut_ kuzum gecmis olsun..

Allah korusun felcmi olabiliyomus yaa..
Bende demin temizlik yapsrken 2 taraftanda acikti insallah dokunmaz.. Az belime dokundu sanirim.

Ayyhh canım hoşgeldin, aynen burası öyle hoş ki, MaşAllah kombiyi bile kapadım yani :)
Güzel havanın tadını çıkar sende...

Ayyhhh kızlar yaaa ben baya abarttım sanırım, biraz önce hakime hanımın yanına gitmiştim, Fatma var mı birşeyler çok kilo almışsın dedi :cry: Düşünün yani kadın beni hamile zannetti, ayy iyice göze batıyorum galiba kesin kilo vermem gerek.. Kırılmayım diye birde ama çok yakışmış diye de ekledi:cry: yetişin adostlar:KK43:

Aleyküm selam canııım.. :))
Hee bir dakka bizimkiler derken akrabalr İzmir de demi.Senin kendi annenler de Bulgarıstan da.
Sizin kendi aile içinde konuşmanız nasıl peki normal türkçe değil mi? E peki ayran yoğurtsa, yoğurda ne diyorsunuz? :)

Annemin tum akrabalari turkiyede canim, annem kalmis birtek burda.
Konusmamiz evet turkce ama mesela geliyor,gidiyor yerine gelyo,gityo gibi konusuyoruz.
Yani birkac kelimede degisik..
Yogurdada goyurt diyoruz. Ayy cok utandim simdikkk :)
Yazarken konustugum gbi yazmak zor geliyo bana.. Git anla bu isten bisii :)
Yani genelde temiz turkce konusmuyoruz sanirim, uc bes degisiklikler var :) oyle duymusuz,oylede ddevam ediyor iste :)
Esmam duymustur nasil konusuyolar, gerci onun gittigi yerde fazla turk yok ama bilmem

Ayyhhh kızlar yaaa ben baya abarttım sanırım, biraz önce hakime hanımın yanına gitmiştim, Fatma var mı birşeyler çok kilo almışsın dedi :cry: Düşünün yani kadın beni hamile zannetti, ayy iyice göze batıyorum galiba kesin kilo vermem gerek.. Kırılmayım diye birde ama çok yakışmış diye de ekledi:cry: yetişin adostlar:KK43:

Bende o durumdayim, aslinda zayifim ama gobek var tam hamis gibiyimm..
Az yemekten elimizimi ceksek acepp.. Hicte orali degilim ya neysee

Bende o durumdayim, aslinda zayifim ama gobek var tam hamis gibiyimm..
Az yemekten elimizimi ceksek acepp.. Hicte orali degilim ya neysee
Canım eşim yok ya bu hafta, hiç yemek yapmadım desem yeridir yani... Öğle araları dedemlerde yedim o yüzden akşam pek birşey yemedim, sonra bol bol göbek attım, spor yaptım, o bile işe yaradı.:)

Canım eşim yok ya bu hafta, hiç yemek yapmadım desem yeridir yani... Öğle araları dedemlerde yedim o yüzden akşam pek birşey yemedim, sonra bol bol göbek attım, spor yaptım, o bile işe yaradı.:)

Evet yalnizken yemek yapmak bile uzuun is :)
Diimi azcik spor, hareket daha fit hissettiriyo.

Nasipse az kaldi esinde gelecek :)

Evet yalnizken yemek yapmak bile uzuun is :)
Diimi azcik spor, hareket daha fit hissettiriyo.

Nasipse az kaldi esinde gelecek :)
Kesinlikle evet canım spor hayattır :)
Ayyy evet canım az kaldı, yarın son gün Allah'ın izniyle bitiyor ve kesin biliyorum ki benden birşeyler bekliyoru, acaba süpriz bişey yapsam mı bilemiyorum yaaa...

Kesinlikle evet canım spor hayattır :)
Ayyy evet canım az kaldı, yarın son gün Allah'ın izniyle bitiyor ve kesin biliyorum ki benden birşeyler bekliyoru, acaba süpriz bişey yapsam mı bilemiyorum yaaa...

Bence o sana supriz yapar.. Oyle hissettim.
Vardir herseyde hayir canim.. Bence daha bir deger bilir artik :)

Bence o sana supriz yapar.. Oyle hissettim.
Vardir herseyde hayir canim.. Bence daha bir deger bilir artik :)
Aaa cidden mi hiç öyle birşey gelmedi aklıma, çünkü öyle birşey hissetirmedi bana, hep yorgun-argın oluyor. Mesela şimdi aradı, telefonu bırakıyorum spora iniyorum dedi, sonra havuza girer, sonra duşa girer yemek saati gelir, yemek yer, sonra 40 yaş üstü arkadaşlarıyla takılır oturur çay içerler, sonra bana iyi geceler demek için arar bu kadar...
Buna üzülüyor muyum, hemde çok üzülüyorum, hatta kırgınım bile. O yüzden hiçbirşey beklemiyorum ondan...

X