- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Hmmm tamam canım ama her yeri açtıysan da illaki ceyran olmuştur.Annen gözünün önünde örnekse dikkat et madem.malum haftalık temızlık gunum bugun tum camları acıyorum ev ıyıce hava alsın dıye ve oglen kapattım sonra yemek hazırladım yedım falan derken hareket halındeyken usumedın oturunca usumeye basladımannemde gencken benım gıbıymıs sonra cıkar agrıları dıyo ama ben yıne aynı seyı yapıyorum ya
Yani yine bile iyi, evet gayet normal hem de maşallah.Oyyy , olabilir olabilir yarasın yavrucağa. :) Sizin cinsiyet neydi?Yok canim suan 67yim 1 aydır sabit kaldı ama doktor normal ilerliyoruz dedi bugün bebisi gördük 1930 gr olmuş 42 cm demekki bebeğe yarıyor yediklerim
Hmmm tamam canım ama her yeri açtıysan da illaki ceyran olmuştur.Annen gözünün önünde örnekse dikkat et madem.
Günaydın bu arada. :)
Amin canım amin inşallah.Ben yine bugün afakanlı başladım ama hayırlısı :)haklısın canım :) gunaydınnn cok guzel bır gun olur ınsallah
kızlar sızede gunaydınnn :)
Herkese günaydııın :)
Günaydın güzel gelinler merhaba sizee....:)haklısın canım :) gunaydınnn cok guzel bır gun olur ınsallah
kızlar sızede gunaydınnn :)
nolcu canım hayırdır ıs yerındemı sorun varAmin canım amin inşallah.Ben yine bugün afakanlı başladım ama hayırlısı :)
Günaydın güzel gelinler merhaba sizee....:)
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?nolcu canım hayırdır ıs yerındemı sorun var
sagol kuzumm nasılsın :)
Yok canım yaa bir sorun yok çok şükür de sebepsiz geliyorlar böyle iştenolcu canım hayırdır ıs yerındemı sorun var
Şuan takipte olanlar için sorun olmaz da, sonradan arayanlar bulamazlar canım.İsimden aratıyorlar ya sonuçtakızlarr kullanıcı adımı degıstırsem dıyorum evlenmeden once cok kısı ceyızlerıne bakıyoruz falan dıyodu sımdıde takıp edebılırler adımı degıstırsem bulurlarmı yınede acep
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?
Canım ama açtığın konular aynı duracak değişmeyecek o yüzden bulabilirler..
Yok canım yaa bir sorun yok çok şükür de sebepsiz geliyorlar böyle işte
Şuan takipte olanlar için sorun olmaz da, sonradan arayanlar bulamazlar canım.İsimden aratıyorlar ya sonuçta
Canım başlığı da değiştirebiliyorsun sanırım tam emin değilim ama?duman91 dogru soyluyor galıba hıc bunu dusunmemıstım googleye eda tarık yazınca ceyızlerımız cıkıyodu baslıgı eda tarık cunku
Evet canım yapışkanlı kağıtlar güzel oluyor ama tabi boyayabilme durumun olursa o daha garanti olur. :)Kızlar birşey soracağım size, ben mobilyada kahverengiyi pek sevmiyorum, eşimin bekarken kullandığı kahverengi dolabı var, onu nasıl beyaza çevirebilirim? Bu yapışkanlı kağıtlar iş görür mü acaba? Sanırım burada birisi mutfak dolaplarını yenilemişti, bir fikri olan var mı?
şimdi forumda buldum mutfak dolaplarını boyayan bir bayan vardı, uzun uzun anlatmış, havalar ısınsın eşim boyasın yaaa, hiç sevemedim o dolabıEvet canım yapışkanlı kağıtlar güzel oluyor ama tabi boyayabilme durumun olursa o daha garanti olur. :)
Hıhı aynen, pencereler acık kalması lazım o zaman.Balkon var mıydı?şimdi forumda buldum mutfak dolaplarını boyayan bir bayan vardı, uzun uzun anlatmış, havalar ısınsın eşim boyasın yaaa, hiç sevemedim o dolabı
Evet canım balkon var, olmadı balkonda boyasın yazın, kurusun falan ohh süper olur, belki miniğimin odasında olur ayyy heyacanlandım inşAllah yapar ya, gerçi o yapmazsa kayınpederim kesin yapar :)Hıhı aynen, pencereler acık kalması lazım o zaman.Balkon var mıydı?
Meraklısı kim varsa boyattır madem. :) Dolap modeli nasıl bilmiyorum ama beyaza boyarsan, üzerine de sticker yapıştırırsan bebişe bile dolap olur. :)Evet canım balkon var, olmadı balkonda boyasın yazın, kurusun falan ohh süper olur, belki miniğimin odasında olur ayyy heyacanlandım inşAllah yapar ya, gerçi o yapmazsa kayınpederim kesin yapar :)
Canım klasik bir dolap ama benim evimin heryeri beyaz, kahve ne bileyim çok sırıtır diye düşünüyorum birde bende bebişe düşünüyorum o yüzden beyaza boyayıp kullanmak daha iyi olacak sadece bir beşik gerekecek o kadar yani... Aynen dediğin gibi ben onu allarım pullarım ohhh MaşAllah.. valla ne çok şey öğreniyoruz biz buradan yaaaaMeraklısı kim varsa boyattır madem. :) Dolap modeli nasıl bilmiyorum ama beyaza boyarsan, üzerine de sticker yapıştırırsan bebişe bile dolap olur. :)
Öyle canım cidden.Eldeki imkanları değerlendirmek lazım, varsa zaten ne gerek var.İstediğin gibi değişikliğini yap kullan ne güzel. :) Ben de ilk etapta dolap almay düşünmüyorum , kendi yatak odamın şifonyerini kullanırım diyorum ama bakalım.Dediğin gibi bir beşik tamamdır. :)Canım klasik bir dolap ama benim evimin heryeri beyaz, kahve ne bileyim çok sırıtır diye düşünüyorum birde bende bebişe düşünüyorum o yüzden beyaza boyayıp kullanmak daha iyi olacak sadece bir beşik gerekecek o kadar yani... Aynen dediğin gibi ben onu allarım pullarım ohhh MaşAllah.. valla ne çok şey öğreniyoruz biz buradan yaaaa