2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Anladım canııım...
siz az kalmışsınız baya...
ana caddede dolaşmışsınııız ne güzel afiyet bal şeker olsun tattığınız güzellikler de
bir dahakine bol bol geziiin benimle de çarpış yollarda

Diyorum esma burdami, buralardami yasiyo, a dur acaba bumu falan .
Uzakmiydin oralara.
Oyle esmam iyi oldu degisiklik.oldu cok sukur :)

duman91 canimcim gittimi esin oyle bisiler okudum ama..
SIkmamaya calis o tatli canini insallah hayirlisiyla atlatirsiniz bu haftayi

Hmmm demek ki, bakalım canım aynen inşallah bu haftasonuna merakımızı giderir miniğim. :))

Bizimki de o tekmeleri dört gözle bekliyo :) Geçen bir yerde okudum, bu haftalarda ışığa duyarlılık başlıyo, karnınıza bir fener tuttuğunuzda hareketlenecektir diye.Dedim bunu, aldı tuttu feneri , e haniii diyo Dedim ben bile hissedemiyorum henüz, sen nasıl hissedesin.Sabırsızım benimm. :))

Yaaa, peki herhangi bir merhem krem vicks gibi şeylerin kullanımı sakıncalı olur mu ki?
Gelir canım gelir, zaman çabuk geçiyor. :))

Kizlar selaam ..
Devamsizligim vaar biliyoruum ama geldimm :)
Edirne turu yaptik geldim, ozlemisim ucundanda olsa turkiye havasini aldim :)
SirriEyvan kuzum haber veremedim, cumada gitmistik seni aradim emmee yok :)

Aleyküm selam canıım :) Oooo ne güzel canım, inşallah daha içerilere doğru da gelmek nasip olur. :)

Aaa nasıl konuşuyorsunuz ki canım, burada normal gayet düzgün yazıyorsun, şive mi farklı oluyor acaba?
İnşAllah anneannenlere de gidersiniz ki arayı bu kadar uzatmayın şekerim:)

Merhaba canım benim, inşAllah geçer şu zaman, hafta sonu bir şekilde idare ettim, hafta içi de çalışıyorum zaten akşamlarda çabuk geçiyor sayılır.. öye işte sen ne yapıyorsun nasılsın?

Evet canım gitti eşim cumartesi sabahtan.. hafta içi daha çabuk geçer diye tahmin ediyorum.. Hayırlısı olsun canım Rabbim kaza bela vermesinde...

kızlar hamilelikte kilo verme ile ilgilenen bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı??

kızlar hamilelikte kilo verme ile ilgilenen bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı??
Ilk haftalarda kilo vermek normal canım ben 63le hamile kalmıştım 58 dusmustum 4. Ayda 63tum yine, suan 63tum sabit kaldım, kilo verdiğni düşünüp bebeğin beslenmediği düşünme canim

Ilk haftalarda kilo vermek normal canım ben 63le hamile kalmıştım 58 dusmustum 4. Ayda 63tum yine, suan 63tum sabit kaldım, kilo verdiğni düşünüp bebeğin beslenmediği düşünme canim
anladım tatlım :) ben kilo vermek isteyenlerdenim 60 ile hamıle kaldım 61 im şimdi sen nasıl kilo verdin??

Ah ah sorma canım kar gitti ama soğuğu da yanımıza kâr kaldı :))) 1- 1 buçuk ay daha sabır :)
sankı bugun kardan daha soguk geldı bana yada tum gun yıne camlar acık oldugu ıcındır bı hasta olucam gorucem gunumu sımdı actım daha kombıyı ısınır bırazdan ıcerısı ama parmaklarım dondu

Bu saate kadar niye açık kuzum camlar? Evde misin peki bir de, dışarı çıktığında mı açtın?

Bu saate kadar niye açık kuzum camlar? Evde misin peki bir de, dışarı çıktığında mı açtın?
malum haftalık temızlık gunum bugun tum camları acıyorum ev ıyıce hava alsın dıye ve oglen kapattım sonra yemek hazırladım yedım falan derken hareket halındeyken usumedın oturunca usumeye basladım annemde gencken benım gıbıymıs sonra cıkar agrıları dıyo ama ben yıne aynı seyı yapıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…