- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Öyle canım, oluyor bizde de bu tip şeyler...:)
Ahh canım yaaa, neyse ki iyi olmana sevindim, kesinlikle üşütme, dikkat etmelisin canım, eşimin arkadaşının karısıda hamileyken idrar yollarından sorunlar yaşadı baya, çok zor geçti bu nedenle hamileliği, zaten şuan çok hassassın, özellikle hastalıklara karşı çok müsaitsin... Olur böyle şeyler, bak ne güzel kayınvaliden varmış iyi ki...
Tekrar çok geçmiş olsun canım, valla bende de pek birşey yok, ayıptır söylemesi bugün biraz kanama gibi birşey oldu, acaba yerleşme kanaması mı dedim kendi kendime, çünkü adetime 4 gün var daha, ya da döngüm tekrar değişiyor galiba bilemedim, çok stresliyim, sabah 5'ten sonra uyuyamıyorum bir türlü, sürekli bunu düşünüyorum, kendime engel olamıyorum, elimden gelse hergün test yapcam o vaziyetteyim yani... Rabbim isteyipde olamayan herkese versin İnşAllah...Sağol canım. :) Evet bendeki tek sorun da başından beri üşüttüğümde ara ara oluyor.Ama işte evde iyi kolluyorum da bu ara işe gider gelirken illaki üşüyo ayaklar.Ama cidden ilacı sıcakmış, aklında bulunsun.Eve gittim, elektrikli sobayı yaktım ayaklarıma tuttum yarım saat geçti yaa :))
Eee sende ne var ne yok? :)
Günaydın canım, İnşAllah güzel bir gece olmuştur ikiniz içinde... MaşAllah sizecanım hıc bısey olmaz sıkma canını sadece bıraz dıkkat et yeter ama kımın ne dedıgını duyma sen yavruna can verıyorsun ne kadar kutsal :) kac kılo aldın suan ?
kızlar bugun gıremedımmduman91 kuzum bardagı buldum 4 tanede kahvaltılık gıbı kaselerden aldım dıkdortgen sekerlıgımle bırlıkte takım oldular cok sukur gecen haftakı kucuk vernellerden vardı 1 tanede ondan aldım 18 yıkamalıkmıs evdede var yeter bana uzun bır sure bı ara faıry de ındırıme gırsede bulasık makınesı ıcın alsam
pastamı yaptım cok seker oldu ıg ede koydummercımek koftesı,ton balıklı salatam ve patateslı borekte hazır bırde esım bım de satılan bır kurabıyeyı tatmıs dun bayılmıs onu ıstedı onuda aldım sanarsın bır suru kısı cagırdım gıbı halbukı ıkımız olucaz ve ben sadece ton balıklı salatayı yıcem bu arada bende leopar kurabıyeye bayılıyorummm yapmadım ama yapmayı dusunuyorum..ayrıca bugun bım de salgam suyuna baktım uzerınde acıldıktan sonra 1 hafta ıcınde tuketılmelıdır yazıyodu haberın olsun hepsı aynımıdır bılmıyorum ama ayy ben yıne heycanlıyım ya oturma odasını susluyorum gıdeyım devam edeyım sonra kendım hazırlanayımm ınsallah begenır esım
gunaydınnGünaydın canım, İnşAllah güzel bir gece olmuştur ikiniz içinde... MaşAllah sizeaman nazar değmesin.. Bizde dün bime gittik, bende beğeniyorum bademli kurabiyelerini acaba onu mu istedi ki? Güle güle kullan canım bardaklarını, kaselerini:) Ay canım valla ben fairyden başka bulaşık detarjanıyla yıkıyamıyorum, içinde ne varsa bilmiyorum ama diğerleri ellerimi mahvediyor soyuyor resmen derimi.. ama sen makine için istiyorsun, ben makinede pril jel kullanıyorum o da iyi oluyor kullanışlı tavsiye ederim.. :)
Canım hepsi bir arada dediğin tuzu ve parlatıcısını diyorsan, değil, hani ben yinede tuz ve parlatıcı koyuyorum makineye ama toz olmadığı için kalıp gibi şeyler olmuyor kimisinde oluyor çünkü.. O yüzden sıvı detarjanı daha çok seviyorum, çamaşır makinesi içinde sıvı alıcam ama daha yeni başladım pakete bitmesi en az 6 ayı bulur :)gunaydınnsagoll canım benımm bu kurabıye tahınlı susamlı azıcık 1 cay kasıgı kadar ısırdım ucundan cıdden guzeldı ustelık 500 gr 3.5 tl mı neydı sagol canımm benım ellerımde egzama oldugundan hepsı mahfedıyor ama bende onu kullanıyorum.aaaa dun a101 de gordum 8-9 tl bıseydı alsam mı dedım sonra vazgectım hepsı bır arada dımıı onunda daha mı ıyı oluyo vernelıde sızler sayesınde almıstım ben yumos kullanıyordum ohh ıs gıbı kokuyo gercı bu aralar koku kalmadı makınede yumosta guzel kokuyo ama vernel daha ıyı
Tekrar çok geçmiş olsun canım, valla bende de pek birşey yok, ayıptır söylemesi bugün biraz kanama gibi birşey oldu, acaba yerleşme kanaması mı dedim kendi kendime, çünkü adetime 4 gün var daha, ya da döngüm tekrar değişiyor galiba bilemedim, çok stresliyim, sabah 5'ten sonra uyuyamıyorum bir türlü, sürekli bunu düşünüyorum, kendime engel olamıyorum, elimden gelse hergün test yapcam o vaziyetteyim yani... Rabbim isteyipde olamayan herkese versin İnşAllah...
bende parlatıcıyı fazladan koyuyorumda makıne kurulumu ıcın gelen adam tuza gerek yok demıstı koymuyorum hıc ama hıc makıneyı temızlemedım bır temızleyıcı almalıyım bos temızlensınCanım hepsi bir arada dediğin tuzu ve parlatıcısını diyorsan, değil, hani ben yinede tuz ve parlatıcı koyuyorum makineye ama toz olmadığı için kalıp gibi şeyler olmuyor kimisinde oluyor çünkü.. O yüzden sıvı detarjanı daha çok seviyorum, çamaşır makinesi içinde sıvı alıcam ama daha yeni başladım pakete bitmesi en az 6 ayı bulur :)
Evet vernel güzel kokuyor, ben koyu renkliler için perwol kullanıyorum, renkliler için vernel güzel oluyor:)
canım hıc bısey olmaz sıkma canını sadece bıraz dıkkat et yeter ama kımın ne dedıgını duyma sen yavruna can verıyorsun ne kadar kutsal :) kac kılo aldın suan ?
kızlar bugun gıremedımmduman91 kuzum bardagı buldum 4 tanede kahvaltılık gıbı kaselerden aldım dıkdortgen sekerlıgımle bırlıkte takım oldular cok sukur gecen haftakı kucuk vernellerden vardı 1 tanede ondan aldım 18 yıkamalıkmıs evdede var yeter bana uzun bır sure bı ara faıry de ındırıme gırsede bulasık makınesı ıcın alsam
pastamı yaptım cok seker oldu ıg ede koydummercımek koftesı,ton balıklı salatam ve patateslı borekte hazır bırde esım bım de satılan bır kurabıyeyı tatmıs dun bayılmıs onu ıstedı onuda aldım sanarsın bır suru kısı cagırdım gıbı halbukı ıkımız olucaz ve ben sadece ton balıklı salatayı yıcem bu arada bende leopar kurabıyeye bayılıyorummm yapmadım ama yapmayı dusunuyorum..ayrıca bugun bım de salgam suyuna baktım uzerınde acıldıktan sonra 1 hafta ıcınde tuketılmelıdır yazıyodu haberın olsun hepsı aynımıdır bılmıyorum ama ayy ben yıne heycanlıyım ya oturma odasını susluyorum gıdeyım devam edeyım sonra kendım hazırlanayımm ınsallah begenır esım
gunaydın kızlarr umarım bugun kalabalık oluruz hadııı neredesınız
Günaydın şekeriiiiim..Ben yettim. :))
Nasılsın, iyi misin? Yaa ben de çok beğenmiştim, o kaselerden almak istiyordum ama uzak bize market, yarın merkeze inicem kalırsa artık alırım.
Bu arada şu son iki haftadır şükür yerimde sayıyorum, tartıda değişiklik yok.Ama 3 buçuk ay oldu.3-4 kilo arasında aldım.Ama şöyle ki ben evlendiğimde 48 dim.2 ayda 52 ye çıktım.Üzerine hamile kalıp 3-4 kilo alınca, evlendiğimden bu yana olan farkı görüyor malesef herkes.Ben hayatımda 50 üzerine çıkmamıştım. :)) Bu arada boy da 1.50. :)) Yaa aslında o kadar da çok takmıyorum da artık, bazen öyle bir kasvet geliyor ki üzerime her şey olumsuz görünüyo gözüme.Belli bir müddet sürüyo sonra geçiyor.Dün mesela öğleden sonra hiç birşeyim yoktu, hatta yavrucuğumdan özür diledim üzdüm seni diye :) Zaten çok düzenli bir ruh halim yoktur, şu hamilelik iyice dengesiz yaptı. :))
Dün eşinin doğum günüydü sanırım muhabbeti kaçırmadıysam , iki gündür biraz geri kaldım çünkü.Maşallah ne güzel hazırlık yapmışsın, nasıl geçti pekiii?? Bu arada ıg ne??? :))
Oooo aynıymış çok fark yokmuş da iş çıkışı yürümeyi hiç gözüm yemedi :))) Evet aynen diğer kızlar kayboldu iyice..heh hosgeldın canım kac gundur dumanla ıkımız varız neredeyse hee sende gelıyorsun gercı dıger kızlar kacakbenımde baya uzaktı yanı yarım saat kadar yurudum sanırım kardan dılayı bıde ınsallah kalmıs olur canım..
ıyı barı canım 15 kılo ıle bıle doguma gıtsen o bıle ıyı bence 30 kılo alanlar vartabı yaa uzme yavrunu
evet canım cok sukur guzel gectı tabı beklıyormus kesın bısey yapar benım karım dıyeevı balonlar susledım bıde tavandan ıp sarkıtıp kallplı mandallarla resımlerımızı astım mumlar falan ınstagram canım
Oooo aynıymış çok fark yokmuş da iş çıkışı yürümeyi hiç gözüm yemedi :))) Evet aynen diğer kızlar kayboldu iyice..
İ,Şte bakalım şu bir iki haftadır hiç almamış olmam sevindiriyor.Daha da dikkat etmeye çalışıyorum ama can isteyince ne kadar dikkate edilirse işte.Aynen ben de 15-16 yı gözden çıkardım en fazla, innşallah geçmez onu.
Hmm, sürpriz yapma potansiyelin varsa beklerler.Bizimki de ekimdi doğumgünüm, yapmıştı birşeyler, hadi bakalım nisana rövanşını bekliyorum demişti, beklenti var yani
Neyse güzel olmuş, ice mutlu yaşlar geçirin inşallah birlikte.Bize yok mu fotosu :)))
Bu arada maşallah erken kalkıyorsun sen ne güzel :)
Günaydın tatlım, hayır henüz olmadım arada çok az kanama gibi birşey oluyor anlamadım bende.... Ya ben böyle işte çok takıntılıyım hiç sevmiyorum bu huyumuCanımm günaydın.Hayırdır inşallah.Bugun de oldu mu herhangi bir şey? Ah be canım bu kadar niye odaklanıyorsun?
ınsallah gecmez canım
yaa esıme cok sık suprız yapmam bu evlenelı 3 yada 4 olmustur ama onem verdıgımı bılır bıde yakın zamanda annemede yapıncabenımde nısanda bende beklentı ıcındeyım valla ne yalan soylıyım ınstagrama koydum sofram var ama senın canın ceker evet canım he sabah 7 de ayaktayım
Ah ah, ama biliyorsun ki bu şekilde stres altındasın, her türlü etkilenme olabilir.O yüzden rahatlaman lazım canım.Günaydın tatlım, hayır henüz olmadım arada çok az kanama gibi birşey oluyor anlamadım bende.... Ya ben böyle işte çok takıntılıyım hiç sevmiyorum bu huyumu
https://instagram.com/edatarik11/ resımlerı yuklemeye calıstım ama bu sefer olmadı sıtemı degıstı bende mı sorun ya bu acılır mı bılmem ama madem bakıyorsun al sanaHmm hadi bakalım ondan ne sürprizler gelecek :)
Var ya günde kaç defa yemek sayfalarına bakıyorum kim bilir :)))
Maşallah yaa iyi alıştırmışsın kendini :)
Canım bilmez miyim... Ahh yaaa herşeyin farkındayım ama kendime engel olamıyorum ne yapayım...Ah ah, ama biliyorsun ki bu şekilde stres altındasın, her türlü etkilenme olabilir.O yüzden rahatlaman lazım canım.
Bayıldım, bayıldım çok muntazam, çok şirin olmuş. :) Gerçi sürekli evde oldu mu insan nasılsa istediğim kadar uyurum, istediğim zaman uyanırım diyebildiği için erken kalkma potansiyeli daha fazla olabilir. :))https://instagram.com/edatarik11/ resımlerı yuklemeye calıstım ama bu sefer olmadı sıtemı degıstı bende mı sorun ya bu acılır mı bılmem ama madem bakıyorsun al sanahe ya evlenmeden once hayatta aklıma gelmezdı bunu basarabılecgım ıstıyordum ama ben kım erken kalkmak kım dıyordum
Canım bilmez miyim... Ahh yaaa herşeyin farkındayım ama kendime engel olamıyorum ne yapayım...
begenmene sevındım canımmBayıldım, bayıldım çok muntazam, çok şirin olmuş. :) Gerçi sürekli evde oldu mu insan nasılsa istediğim kadar uyurum, istediğim zaman uyanırım diyebildiği için erken kalkma potansiyeli daha fazla olabilir. :))
Neyse hadi bakalım, hayırlısıyla geçsin de şu 3-4 gün