2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

begenmene sevındım canımm aynen oyle oluyor sanırım ıse gıdecek olunca ınsan cıkası gelmıyor ama bende 7 de zor kalkıyorum ıtıraf edeyım aynı ıse gıder gıbı oluyor
Hmmm eşi uğurlamak için kalkıyorsun galiba :)

Ne mutlu, tutturmuşsun düzenini. :)
Hı hııı benimdir başka yoksa :) ruzgarlı :)
cok sukur evet sensın gordum yaa o bezelerı bende denemek ıstıyorum yıyemesemde ama bı kere gormusum cok uzun surede pısıyordu senınkı 20 dk yazıyo sevındım kaydettım hemen bır mısafır geldıgınde yumurtaların sarısını kullandıgımda beyazlarındanda bunu yaparım artık

Tamamdır canım :)
İyi yapmışsın, benim de eşim acaip sever de hadi demiştim ben yapayım bari dışarıdan yemesin. :) Çabuk pişiyor canım evet, aynen beyazlar kaldığında deneyebilirsin, ziyan olmaz. :)

sagol canım tarıfler cogaldı valla denemek ıcın :)

:))) Benim de çok var denemek istediğim ama işte yiyen birilerini bulmak lazım.Ben yapıcam bir kez tadına bakıcam bir daha dağıtıcam. Öyle olması lazım. :)
aynen canım yaa bende yemıyorum malum dun o kadar yaptım kldı halıyle esım bıraz ıs yerıne goturdu arkadaslarla yerız dıye aksama esıme yemek yapmıcam valla kalanlarıda bu aksam yesın pasta yıne kalır tabı coluk cocuk goturen olsaaa

Mantıklı tabi, ziyan olmasın :))) Aynen o günleri dört gözle bekliyorum, Rabbim nasip ederse iki üç tane yavrucağımın mutfaktan yaptıklarımı aşırdıkları günleri görürüm inşallah :))

Canım kk açık ama girip birşey yazamıyorum yaaa bu aralar biraz yoğunuz ama yine de buraya vakit ayırmaya çalışıyorum tabikisi deeee :)

O zaman sorun yok, canını sıkıp dalıp gitme de, çalışabilirsin tamamdır :))

ayy benımde hayalımde hep 3 yavrucak varr ınsallah bırgun gercek olur

Ayy canım benim İnşAllah görürüz kızz... Eminim ki o tarifi imkansız bir duygudur... Gözlerim yaşardı yine yahuuuu..

Ayy dayanamıyorum yaaa böyle hergün test yapasım varr, evde iki tane var ama daha adetim bile geçmedi zor tutuyorum kendimi azcık teselli verin bana yaaa
kuzucumm daha ılk denemeler bunlar herkesın hemen olmuyor kı zaten bence hıc yapma bırak adet donemı gecsın uzerınden hatta bır 10 gun gecsın sonra yap testı cok mu gec olur bılemedım ama..bu sekılde psıkolojık olarak gecıkebılır adetınde azcık daha bekle..ayy boyle yazıyorum ama bende sakın bırı degılımdır

Canım zaten 3 ay önce stres yaptım 6 gün geçti ve döngüm değişti yani artık 35 günde bir oluyordum, şimdi de anlamadım nasıl birşey araştırıyorum falan hep hamileymişim gibi hissediyorum, ay çok zormuş bu işler.. Üstelik daha yeni yani.. Rabbim kimseye aratmasın İnşAllah... Kız hiç sakin değilim bende panik de var, görmelisin eşim fatma artık yeter diyor bak hevesleniyorsun sonra üzülürsün diyor ama boşa diyor çünkü ona artık bişey demesemde kendi kendime konuşuyorum işte

canım benımde duzensızlıkler oluyor hele gecen ben bıle suphe ettım ıhtımal vermesem bıle yınede bekledım bı sure daha olmasa oyle test yapacaktım ama oldu Amınnn canım ya gercekten oyle cok zor..hepımız saglıklı bır sekılde yavrularımıa kavusuruz ınsallah..senı o kadar cok ıyı anlıyorumkı..tamam karar vermedık bız ama ben acayıp ıstıyorum bebekle yatıp bebekle uyanıyorum resmen esımde eger olmazsa cok uzulursun dıye uzuluyo yok uzulmem dıyorum ama cok uzulurumsımdı bırde beklıyorsun ya sen ondan sana oyleymıs gıbıde gelıyor olabılır..bekle kuzum ınsallah hayal ettıgın gıbı ıolur hersey

Amin canım inşAllah... Evet insan çok tuaf oluyormuş, hadi burayada yazmayım geçen yazdım üzüldüm falan dedim, süpriz olur dedim ama bak yine tutamadım..:) Heyecanlanıyor ister istemez yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…