Ahh kıyamam kuzum sana, onlar evli değil mi yada çocukları yok mu? Hani çok kilo alma diye diyorlardır, alıngan olman çok normal ama bazen hepimizin vardır bu gibi durumları...
Bende burda işe yeni başladığım dönemde birgün ölmüş adama mirastan pay vermişim kararı yazarken, birde eski belediye başkanının dosyasıymış geldi, bu ne rezillik hiç mi dikkat etmiyorsunuz, başka hakime nasıl sunarım bunu insana güler falan filan dedi, birde parayla açılıyordu bu dosya bende yanlış yazınca haliyle tekrar para yatırmak zorunda kaldı, ücretini ben karşılarım falan dedim ama o anda yanımda o kadar para yoktu, yerin dibine girmiştim utancımdan, birdaha işe gelmeyi asla istememiştim, o kadar kötüydüm ki.... hani seni çok iyi anlayabiliyorum bir an önce gitmek istemeni, sonra kalem arkadaşım(erkek) olur böyle şeyler, gözümüzden kaçmış birlikte ücretini veririz falan dedi, birde adam nasıl gülüyor, yok para mühim değil falan dedi... o an gırtlakyacağım geldi..
Bizler narin insanlarız anacım, öyle hemen üzülebiliyoruz, sen sabır dile, gül geç boşver, ay ne olcak kilo alsam sanki de, eşim böyle de seviyor beğeniyor de... Ne güzel diğer hamileler gibi bulanıp bir sürü rezillik çekmiyorum de... Hani güzel yanlarını söyle.. Boşver güzelim takma kafana, sen gel takıl burayaaa
Hem erkeklerde duysun ne olcak sanki, utanacak bir durum yok canım, evli barklı kadınsın, yanlış birşey yapmadın sonuçta ki utanasın...