Ayy hoşgeldin canım,, kız senin gibi güzel anneciği nasıl atıyor kkselamlar canlarııımmm...
Bilgisayara sonunda kavuşabildim..
telden giremiyorum kk atıyor beni yaa...
Nasılsınız güzelleriiimm....
ayy benımde hayalımde hep 3 yavrucak varrınsallah bırgun gercek olur
Ayy canım benim İnşAllah görürüz kızz... Eminim ki o tarifi imkansız bir duygudur...Gözlerim yaşardı yine yahuuuu..
Ayy dayanamıyorum yaaa böyle hergün test yapasım varr, evde iki tane var ama daha adetim bile geçmedi zor tutuyorum kendimi azcık teselli verin bana yaaa
Canım zaten 3 ay önce stres yaptım 6 gün geçti ve döngüm değişti yani artık 35 günde bir oluyordum, şimdi de anlamadım nasıl birşey araştırıyorum falan hep hamileymişim gibi hissediyorum, ay çok zormuş bu işler.. Üstelik daha yeni yani.. Rabbim kimseye aratmasın İnşAllah... Kız hiç sakin değilim bende panik de var, görmelisin eşim fatma artık yeter diyor bak hevesleniyorsun sonra üzülürsün diyor ama boşa diyorçünkü ona artık bişey demesemde kendi kendime konuşuyorum işte
Aleyküm selam canııım, evet evet telden girince bende de oluyrodu öyle.İyi hadi bari bilgisayara geçmişsin. :) Çok şükür iyiyiz cancağzım, sen nasılsın? :)selamlar canlarııımmm...
Ayy canım benim valla şuan ekranın başında gülümsedim, teşekkür ederim düşüncelerin için yalnız bırakmadığın için.. Anladığım kadarıyla herkes aynı fikirde o yüzden daha sakin olmaya çalışacağım, Zaten her zaman diyorum ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diye... Hayırlı cumalar tekrardan ben kaçimmmm :)İnşallah canlar inşallah.. :))
Ah be canım, ne desem bilemedim ama böyle stres yaptıkça olacak olana da engel olursun.. Bak bende de niyetlendiğimde ilk ay cok fena takıldım olmadı, nasip kısmet tabi ama sonra akısına bırakmaya kara verdım hatta ıkı uc ayı gözden cıkarmıştım hemen olmaz diye beklemedim de yani , ama Rabbim nasip etti şükür.O yüzden yapma kuzum böyle, huyunu suyunu biliyorum ama birazcık hakim olmaya çalış kendine.O zaman gelecek hayırlı zamanını biliyor :) O yüzden birazcık sakin.
Evet yoktum canım...Ayy hoşgeldin canım,, kız senin gibi güzel anneciği nasıl atıyor kk
Biz çok şükür iyiyiz sen nasılsın? Bayadır yoktun ortada
İyiyim canım benimmm ...Aleyküm selam canııım, evet evet telden girince bende de oluyrodu öyle.İyi hadi bari bilgisayara geçmişsin. :) Çok şükür iyiyiz cancağzım, sen nasılsın? :)
selamlar canlarııımmm...
Amin canım inşAllah... Evet insan çok tuaf oluyormuş, hadi burayada yazmayım geçen yazdım üzüldüm falan dedim, süpriz olur dedim ama bak yine tutamadım..:) Heyecanlanıyor ister istemez yaaaa
Gelemiyordum kiiii...ooo canım hosgeldınn bızde kımse gelmıyor dıorduk :) ıyı canım sen nasılsınn
yaz canım yaz :) burası farklı bır dunya sankı :) ee tabıkı heh tamam olacak dıyorsun olmayıncada umudun gıdıyor
Evet yoktum canım...
Dediğim gibi işte..
Çok uyuz oldum...telefondan takip ettiğim konuları bulamadım , burayı bulamadım...
kk atıyor 30 sn. de bir...
dedim bir gün pc den gireyimmm...
İyiyiz bizde büyüyoruz teyzesii...
Ördüklerimi paylaşacaktım edama sözüm vardı..unutmadım E eda91
Göbüşümü de paylaşayım kuzularımla...
ama sanki senin taktığını mı gördüm beeen...
tamamen korunmayı bıraktınız mı canım benim ?
ayyy aynı anda bende dıger msjda kııııı dıye dıye yazmısımGelemiyordum kiiii...
çok özledim kiiii
İyiyiz çok şükür canım benimm...büyüyoruz
örgüleri çekeceğim paylaşacağım sana sözüm vardı unutmadım
hıhıevetttt paylasacaktın kııııı
bana demedın dımı kuzum fatma bıraktı
kalp kalbe karşı deerrrlleeeerrrrayyy aynı anda bende dıger msjda kııııı dıye dıye yazmısım
masallah masallah teyzesının guzelıne
evet evet musaıt oldugun vakıt beklenmektee
hıhı
fatmaya dedim
baktım takmış da ona sordum kuzucummm....
sen devam mı korunmaya
kalp kalbe karşı deerrrlleeeerrrr
bu da teyzelerinin güzeliii...
Doğrudur canım ben telden hiç girmedim bilemiyorum yani...Evet yoktum canım...
Dediğim gibi işte..
Çok uyuz oldum...telefondan takip ettiğim konuları bulamadım , burayı bulamadım...
kk atıyor 30 sn. de bir...
dedim bir gün pc den gireyimmm...
İyiyiz bizde büyüyoruz teyzesii...
Ördüklerimi paylaşacaktım edama sözüm vardı..unutmadım E eda91
Göbüşümü de paylaşayım kuzularımla...
ama sanki senin taktığını mı gördüm beeen...
tamamen korunmayı bıraktınız mı canım benim ?
Amaninnn ama bu çok dadluu yaa, dışardan bile... Kim bilir prenses nasıldırkalp kalbe karşı deerrrlleeeerrrr
Ah canıımm...Doğrudur canım ben telden hiç girmedim bilemiyorum yani...
Oyy maşAllah canım benim... Hmmm evet paylaşta canım bize de model olur ne güzel:)
Evet canım tamamen bıraktık:) Evet biraz takmış durumdayım boşu boşuna, hani geleceği varsa da "ayyy annem benim ne kadarda evhamlı, ben yapamam bu kadınla" deyip kaçacak galiba
Teşekkür ederiz teyzesiiii....Amaninnn ama bu çok dadluu yaa, dışardan bile... Kim bilir prenses nasıldır
yesin yesiiinnevet canım bız devam
oyyyy yesın onu teyzelrıı ne tatlı gorunuyo oylee
İyiyim canım benimmm ...
senin cinsiyet ne bakiiiimmm
İnan çok merak ediyoruum...
nasıl gidiyor hamileliğin canım benim :)
kalp kalbe karşı deerrrlleeeerrrr
Sana da hayırlı cumalar canım.Hadi bakalım, inşallah, başarabilmeni temenni ediyorum. :))Ayy canım benim valla şuan ekranın başında gülümsedim, teşekkür ederim düşüncelerin için yalnız bırakmadığın için.. Anladığım kadarıyla herkes aynı fikirde o yüzden daha sakin olmaya çalışacağım, Zaten her zaman diyorum ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diye... Hayırlı cumalar tekrardan ben kaçimmmm :)