- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
evet canım kucukmus ortalama aynı fıyata gelıyor gıbı..off yarın esımn dogum gunu ya pasta yapıcam yanınaada rulo katları dızerım dıyordum ama ben yıyemıyorum malum esımın pastayı yemesıde bır kac gunu bulur bıtıremez bu durumda rulo katların halı ne olur acabaAynen canım, bende reklamda duymuştum, şimdi baktımda bende bulamadım. Ay Vernel geçen hafta 2 liraymış inanamıyorum:) Ama boyutu küçük sanırım..
Yok canım bizde durum öyle değil valla bende yiyorum çok seviyorum çünkü tatlıyıevet canım kucukmus ortalama aynı fıyata gelıyor gıbı..off yarın esımn dogum gunu ya pasta yapıcam yanınaada rulo katları dızerım dıyordum ama ben yıyemıyorum malum esımın pastayı yemesıde bır kac gunu bulur bıtıremez bu durumda rulo katların halı ne olur acabazaten bı tatlı ı yapıyorum her gun yıyor esım ama gunlerce yetıyo sızdede durum oylemı
Yok canım bizde durum öyle değil valla bende yiyorum çok seviyorum çünkü tatlıyıama baktım ki çok yapmışım, ya teyzemlere, ya da dedemlere götürüyorum, hiç ziyan olmuyor çok şükür yaptıklarım.. :) Sende pastayı kestikten sonra komşuna falan ver istersen..
Hımmm o zaman bilemiciimmm canım biraz az yap sende tatlişkommmbende severdım ahh ahhyoksa o pasta 2 gunluktu en fazla aklıma geldı alt komsum ama yarın suslenıp puslenıcem oyle goturemem yarında aksama gelır eve bayatlar pasta ayıp olur artık gıbı dıye vazgectım
pasta kekını hazır aldımHımmm o zaman bilemiciimmm canım biraz az yap sende tatlişkommm
Ayy o pasta kekiyle yapılan pasta çok pratik, bende yapıyorum hemen yarısını kesiyorum teyzemlere gidiyorum:) çocukları seviyor çünkü... bende de yine gün telaşesi başladı haftaya var günüm ne yapsam diye düşüncelerdeyim :)pasta kekını hazır aldımkar olmasa mısafır gelır belkı dıcektım ama neyse vardır pastanında kısmetı mesela ne zaman sekerpare yapsam bırı gelır nasıbını yer sekerpareye ozel durum sankı bu
evet canım gayet pratık olacak ınsallahAyy o pasta kekiyle yapılan pasta çok pratik, bende yapıyorum hemen yarısını kesiyorum teyzemlere gidiyorum:) çocukları seviyor çünkü... bende de yine gün telaşesi başladı haftaya var günüm ne yapsam diye düşüncelerdeyim :)
Canım geçen günümde yapmıştım fellak köftesini, çok beğenilmişti :) ama bu kurabiyeyi deniyebilirim meselaa... Sanırım şerbeti çok olmuştu, ne kadar azaltabilirim peki?yaptıgımda ınstagramda paylasmıstımfellak koftede gosterıslı duruyor daha yapmadım ama
benım serbet ıyıydı canım cok olmadı tabı tarıfde yazıyordu soyle bırsey var serbetten yarım su bardagından belkı azıcık fazla kalıyor eger az yaparsan bu seferde kurabıyelerı donduremezsın..bende artan serbetı kucuk kavanoza koymustum dun bozulmadan kullanayım dedım tekrar kaynattım 2 etımegın ustune doktum bıde kafamdan azıcık bı muhallebı yaptım degerlenmıs olduCanım geçen günümde yapmıştım fellak köftesini, çok beğenilmişti :) ama bu kurabiyeyi deniyebilirim meselaa... Sanırım şerbeti çok olmuştu, ne kadar azaltabilirim peki?
ohhh marifetli hatun seni ellerine sağlık...benım serbet ıyıydı canım cok olmadı tabı tarıfde yazıyordu soyle bırsey var serbetten yarım su bardagından belkı azıcık fazla kalıyor eger az yaparsan bu seferde kurabıyelerı donduremezsın..bende artan serbetı kucuk kavanoza koymustum dun bozulmadan kullanayım dedım tekrar kaynattım 2 etımegın ustune doktum bıde kafamdan azıcık bı muhallebı yaptım degerlenmıs olduben yemedım ama alt komsum ve aılesı,esım,annem , kuzenım yedı hepsıde begendı harıka dedı
Canım çok kişi değiliz toplamda 10-12 kişi oluyoruz ama şimdi akraba günü olduğu için eşlerine de birşeyler gönderiyorum giderken o yüzden çokca yapmam gerek:) geçen tutku dızmana tarifi vermişti onu önce bi deneyimde sonra yapayım çok bereketli gibi duruyordu :)ayy keske benımde gunum olsa yaakac kısı var kac cesıt yapacaksın canım
sagol canım ama marıfet kım bız kımohhh marifetli hatun seni ellerine sağlık...
Yok canım hakkını yemeyelim şimdi, ehh işte kalabalık oluyoruz baya baya, evet canım dızmana çörek gibi birşeydi..sagol canım ama marıfet kım bız kım
kalabalıksınız yıne canım daha ne olsun hımm o zaman 20 kısı sayborek zaten kesın yaparsın sanırım o dızlamada corek gıbı bırseymıydı bı kere bakmıstım netten 2-3 cesıt salata tatlı ohhh komsumun yaptıgı bı tarıf var http://reyhankokulu.kadinlarkulubu.com/2014/04/salgam-suyu-ile-bulgur-salatasi.html harıka bır tadı var dayanamyıp bakmıstım tadına ben cok begendım goruntusude farklı belkı yapıyosundur ama ne yalan soylıyım ben ılk defa gordum
hıc bılmıyorum kı canım bır kere tadına baktım hayatımda baskada hıc ıcmedım acılmamıssa zaten bısey olmazda acılmıssada kokusuna azcık tadına baksanYok canım hakkını yemeyelim şimdi, ehh işte kalabalık oluyoruz baya baya, evet canım dızmana çörek gibi birşeydi..
Ay canım evde şalgam var ama bayadır tüketmiyoruz dolapta duruyor yaklaşık 3-4 aydır bozulmuş mudur ki?
Hmmm ben çok severimde eşim hiç sevmiyor, neyse o zaman haftaya gidecek nasıl olsa bende yapar denerim :) Görünüşü güzel bayahıc bılmıyorum kı canım bır kere tadına baktım hayatımda baskada hıc ıcmedım acılmamıssa zaten bısey olmazda acılmıssada kokusuna azcık tadına baksan
gercekten guzeldı canım dene yanı ben sevdım hem pek yapılmayan bırsey dedıgım gıbı en azından ben ılk defa gordum :)Hmmm ben çok severimde eşim hiç sevmiyor, neyse o zaman haftaya gidecek nasıl olsa bende yapar denerim :) Görünüşü güzel baya
Slm kızlar bende gün yapıyorum ama bidahakine sadece tatlı çay yapıcaz çalıştıgımız için zor oluyor...börek falan yapmaya üşeniyorum eşimde fazla sevmiyo hamur işlerini zaten :)