- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tünaydın canım :)Gunaydım kızlar
Oyy sen ıkıncıye öı hmılesınn :))Tünaydın canım :)
evet canım darısı isteyen herkese :) arayı çok uzatmamak lazımmış, şimdilerde pişmanım önceden yapsaydım diye, sen ne yapıyorsun? senin fındık nasıl?Oyy sen ıkıncıye öı hmılesınn :))
Ne kadar olacak araları? Saglıkla kucahına al inşallah canım. İyiyiz bizde cok sukurevet canım darısı isteyen herkese :) arayı çok uzatmamak lazımmış, şimdilerde pişmanım önceden yapsaydım diye, sen ne yapıyorsun? senin fındık nasıl?
Yaa deme oyle heveslendirme benievet canım darısı isteyen herkese :) arayı çok uzatmamak lazımmış, şimdilerde pişmanım önceden yapsaydım diye, sen ne yapıyorsun? senin fındık nasıl?
İnsan gerçekten hevesleniyor bebeklerin masumluğu o kadar güzel kiEvet cok.guzel bisey görumcemin kizini gordukce bi hevesleniyorm ikinciye ama.o kadar
Aa hadi ya hayir olsun insallah acamazlar canim cocuk kilidi var hepsinde uyu rahatca
Bence heveslensen iyi olacak, eğer ikinciyi istiyorsan çok da ertelememek lazımYaa deme oyle heveslendirme beni
Araları 4 yaş olacak canım, 2 yaş olmasını isterdim şahsen, böylede iyi fena değil, bakalım doğunca yaşayıp tecrübe edeceğiz, Amin inşallah..Ne kadar olacak araları? Saglıkla kucahına al inşallah canım. İyiyiz bizde cok sukur
Cok zor olmazmıydı oylede.Araları 4 yaş olacak canım, 2 yaş olmasını isterdim şahsen, böylede iyi fena değil, bakalım doğunca yaşayıp tecrübe edeceğiz, Amin inşallah..
Merhaba yekta :) nasılsınSelam hatunlar bende 2015 geliniyim :)
Merhaba yekta :) nasılsın
Bende iyiyim sagol. Sen daha önceler yazıyormuydun sanki kullanıcı adından oylr anımsadım amaiyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Bende iyiyim sagol. Sen daha önceler yazıyormuydun sanki kullanıcı adından oylr anımsadım ama
Olabilir :)tyazmış olabilirm hatırlamıyorum çoğu niki anımsıyorum :) ya da farklı topiklerde de görmüşümdür düğün hazırlıkları vs :))
Amin cnm sağol Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip eylesinOlabilir :)
Bebegını Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
canım seninle 2020 Şubat anneleri topiğindeniz:)tyazmış olabilirm hatırlamıyorum çoğu niki anımsıyorum :) ya da farklı topiklerde de görmüşümdür düğün hazırlıkları vs :))
Yani aslında şuan tam ideal ama ikisi bir arada çıkardı işte, şimdi sar baştan herşeyi :)Cok zor olmazmıydı oylede.
Suan tam ıyı olmus aslında