- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
aa evet :) hangi yıl evlendin 2014 mü 2015 mi:)canım seninle 2020 Şubat anneleri topiğindeniz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa evet :) hangi yıl evlendin 2014 mü 2015 mi:)canım seninle 2020 Şubat anneleri topiğindeniz:)
Ya ben en cok kızımın ılgısı bolunecrk uzulur vs dıye ıstemıyordum. 3 yasında yeni yeni bu düşüncem geciyor ama yinede erkrn gelıyorYani aslında şuan tam ideal ama ikisi bir arada çıkardı işte, şimdi sar baştan herşeyi :)
2014'te evlendim canımaa evet :) hangi yıl evlendin 2014 mü 2015 mi:)
Canım eğer ikinciyi zaten istiyorsan çok da uzatmamak lazım aralarını, tabi senin kendini hazır hissetmende önemli. hakkında hayırlısı olsun ama bence sen bi düşün :)Ya ben en cok kızımın ılgısı bolunecrk uzulur vs dıye ıstemıyordum. 3 yasında yeni yeni bu düşüncem geciyor ama yinede erkrn gelıyor
Allah hayırlı zamanda versın cnm ama bızımkı hala zor uyurken bana zor :)Canım eğer ikinciyi zaten istiyorsan çok da uzatmamak lazım aralarını, tabi senin kendini hazır hissetmende önemli. hakkında hayırlısı olsun ama bence sen bi düşün :)
Amin canım amin :)Allah hayırlı zamanda versın cnm ama bızımkı hala zor uyurken bana zor :)
Anaokulun a falan gıdıyor mu senınkıAmin canım amin :)
yok canım göndermedim, 2,5 yaşında bi gitmişti çok zorlandı, hastalandı vs. seneye kreşe göndercem, daha sonra ana okuluna başlıyacak nasipse. seninki ne kadar oldu şimdi?Anaokulun a falan gıdıyor mu senınkı
Hep aynı dıyorlar ya hasta oluyorlar dıye bızıkıde 1 ay sonra 3 oluyor :)yok canım göndermedim, 2,5 yaşında bi gitmişti çok zorlandı, hastalandı vs. seneye kreşe göndercem, daha sonra ana okuluna başlıyacak nasipse. seninki ne kadar oldu şimdi?
ohh maşallah o da büyümüş yaa. sen gönderiyor musun kreşe?Hep aynı dıyorlar ya hasta oluyorlar dıye bızıkıde 1 ay sonra 3 oluyor :)
2014'te evlendim canım
Büyüdü gercekten her gecen gun tavırları degısıyor. Yok canım eger planım degısmezse sadece okul öncesi 1 yıl vermeyı dusunuyorumohh maşallah o da büyümüş yaa. sen gönderiyor musun kreşe?
Evet 2. olacak İnşAllah :)İlk bebişmi seninde :) şimdi diğer konuşmaları okudum 2. sanırım :)
Aynen benimde planım o şekilde.. Çok daha iyisi benceBüyüdü gercekten her gecen gun tavırları degısıyor. Yok canım eger planım degısmezse sadece okul öncesi 1 yıl vermeyı dusunuyorum
Evet canım :) bızımkı zaten seni bırakamam diyoAynen benimde planım o şekilde.. Çok daha iyisi bence
Yerim ben onu ya maşallahEvet canım :) bızımkı zaten seni bırakamam diyo
Nasılsın lokumcum
Nasılsın lokumcum
Hadi ya bende gırmıyor artık dıye dusunmustum ınsallah hallederİyiyim canım ne olsun sen nasılsın Tutku’nun da bir problem varmış kk açılmıyormuş telefonunda ya giremiyor epeydir özledik :)