- 30 Ocak 2015
- 17.528
- 13.059
- 29
Evet yaa cok guzeller kiz cocuklarini gordukce istiyorum ama sadece istiyorumİnsan gerçekten hevesleniyor bebeklerin masumluğu o kadar güzel ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa cok guzeller kiz cocuklarini gordukce istiyorum ama sadece istiyorumİnsan gerçekten hevesleniyor bebeklerin masumluğu o kadar güzel ki
Bazen istiyorum bazen istemiyorm aslinda canim bilmiyorm emin degilim daha yanlislikla felan.olsa kabulüm tek olduğum için cocugumunda tek olmasini istemiyorm ama suan istemiyorm bi taraftan yas farki az olsun istiyorum kafam cok karişikBence heveslensen iyi olacak, eğer ikinciyi istiyorsan çok da ertelememek lazım
Aaa sana inanamiyorum suan hamile misin sok oldumAA öyle mi tamam o zaman rahat rahat gelebilirim evine:)) bir gün Oraya yolumuz düşerse inş:) birbirimize çok çok değiliz aslında 2.5 saat filan mesafe var
Düşünmeye başlamışın demektir bence canımEvet yaa cok guzeller kiz cocuklarini gordukce istiyorum ama sadece istiyorum
Anammmm lokum masallah :))) sımdi ilknur dıyınce farkettım, :)
Aaa sana inanamiyorum suan hamile misin sok oldum
Masallah sana yaa cesaretine
Anammmm lokum masallah :))) sımdi ilknur dıyınce farkettım, :)
Amin canım :)) tam eşinle hayalınızdeki gıbı olacak ınsallahSağlıcakla doğr inş Canlar daha çok yeni kalp atışı vs onu bekliyorum darısı başınıza
Merhaba hosgeldın :) iyi cok sukur sen nasılsınmerhaba ben 2014 ekim geliniyim
nasılsınız:)
evlilik yıl dönüme 1 ay kaldi 5. senemi dolacak inşaallah:)
Esim istiyorum dese hemen kanabilirim oda geçen dedi istiyorum bazen ama arda cok hareketli durmuyo hic diyeDüşünmeye başlamışın demektir bence canım
Ay masallah sana canim saglikla gelsin insallahSağlıcakla doğr inş Canlar daha çok yeni kalp atışı vs onu bekliyorum darısı başınıza
Ya ceyda hayal ediyo kardeşim olsa yada bu bebek kardesım vs dıyo oyle olunca ıstıyo gıbı oluyorum ama beni gec esım sanki cok vakit gecırıyomus cok bakıyomus gıbı istemıyo eşim iyiki kadın degıl zaten
merhaba ben 2014 ekim geliniyim
nasılsınız:)
evlilik yıl dönüme 1 ay kaldi 5. senemi dolacak inşaallah:)
Haha ayni valla arda surekli hadi artik kardeş istiyorum diyo esim istemiyo aksam gordugu 2 3 saatYa ceyda hayal ediyo kardeşim olsa yada bu bebek kardesım vs dıyo oyle olunca ıstıyo gıbı oluyorum ama beni gec esım sanki cok vakit gecırıyomus cok bakıyomus gıbı istemıyo eşim iyiki kadın degıl zaten
Cok tuhaf ya :)) az öncr esıme konuyu actım ceyda 5 yasına gırdıgınde yanı 2 sene sonra abla olsun ıstıyorum ben dedim. Cevap ise ee okula goturemezsın o zaman bitti devamı yok ya bana kalsa tek cocukta guzel ama kızımın arkadası yok.. Parka gıdıyoruz arkadasa o kadar muhtac ki kardesı olsa kavga ederler belkı ama yanlızlık hıssı gıder dıyorum tabi yanlısta dusunuyo olabılırımHaha ayni valla arda surekli hadi artik kardeş istiyorum diyo esim istemiyo aksam gordugu 2 3 saat
Yaa bende hıc boyatmadım hangı renk yaptırdınSacimi boyattim kizlar ilk defa bayıldım o kadar yakıştı ki keske daha once boyasaymışım
Ben yalnizim tek.cocugum ve o kadar kötü bi his ki cok merak ediyorum nasil bi duygu olduğunu allah korusun yarin bi gun anneme babama bisey olsa kim benimle ayni aciyi paylaşabilir ne esim ne de akrabam hissettiklerimi hissedemez o yuzden istiyorum ama ne zamam emin degilim bu ayda cok değişik hissediyorum kendimi bide hamileysemCok tuhaf ya :)) az öncr esıme konuyu actım ceyda 5 yasına gırdıgınde yanı 2 sene sonra abla olsun ıstıyorum ben dedim. Cevap ise ee okula goturemezsın o zaman bitti devamı yok ya bana kalsa tek cocukta guzel ama kızımın arkadası yok.. Parka gıdıyoruz arkadasa o kadar muhtac ki kardesı olsa kavga ederler belkı ama yanlızlık hıssı gıder dıyorum tabi yanlısta dusunuyo olabılırım
Yaa bende hıc boyatmadım hangı renk yaptırdın
Aa neden oyle diyosnHelloğğ bende 2014 geliniydim bir zamanlar lanet olsun evlendiğim güne
Yedi başımıAa neden oyle diyosn