- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Öyle canım amin :)) hazırlıklar ne alemdeDoktora göre benimde 25 Ekim canım ilk başta öyle yaptım öyle kaldı tabi vaktinde sağlıcakla gelsinler de önemli olan o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım amin :)) hazırlıklar ne alemdeDoktora göre benimde 25 Ekim canım ilk başta öyle yaptım öyle kaldı tabi vaktinde sağlıcakla gelsinler de önemli olan o
Şuan iyi gidiyor canım çok şükür buzlukları doldurduk kız kardeşimde hamile hatta son haftaları diyebilirim o yüzden bir ona yaptık geçen hafta bu hafta sonu bana yapacağız Kıyafetleri falan aldım gibi eksik biter mi tabi deterjanla şampuanı yeni aldım internet kolayıma geliyor hafta sonu kıyafetleri yıkar yerleştiririz dedik hayırlısıyla kardeşim doğum yapınca Eylül ayımız iptal olur çünkü annemde gelemezÖyle canım amin :)) hazırlıklar ne alemde
Oy ne guzel beraber buyurler :) keske bir kız kardesım olaydı dedım bır kez daha bak :)) dogru annen eylulde onda ekımde sende olur kadın artık onun neyi olacak :) senin dügün sonrasıda gelen gıden coktu dımıŞuan iyi gidiyor canım çok şükür buzlukları doldurduk kız kardeşimde hamile hatta son haftaları diyebilirim o yüzden bir ona yaptık geçen hafta bu hafta sonu bana yapacağız Kıyafetleri falan aldım gibi eksik biter mi tabi deterjanla şampuanı yeni aldım internet kolayıma geliyor hafta sonu kıyafetleri yıkar yerleştiririz dedik hayırlısıyla kardeşim doğum yapınca Eylül ayımız iptal olur çünkü annemde gelemez
İnşallah nasip olur canım Erkek onunda Aynen çok gelen giden oldu aynısını yaşamam herhaldeOy ne guzel beraber buyurler :) keske bir kız kardesım olaydı dedım bır kez daha bak :)) dogru annen eylulde onda ekımde sende olur kadın artık onun neyi olacak :) senin dügün sonrasıda gelen gıden coktu dımı
Daha çok gelebilirlerİnşallah nasip olur canım Erkek onunda Aynen çok gelen giden oldu aynısını yaşamam herhalde
Bilemedim şimdi ya İnşallah kuzum güzel denk geldi sadece nasispe olan biraz anneme olacak ikimizde çalışmayı düşünüyoruzDaha çok gelebilirler
Oy ne guzel ıkı kanka olacaklar :)
Oo orası cıdden kötuymus kac aylık olduklatında baslayacaksınız canımBilemedim şimdi ya İnşallah kuzum güzel denk geldi sadece nasispe olan biraz anneme olacak ikimizde çalışmayı düşünüyoruz
İnşallah nasipse yine yaşlarına yaklaşmış olacaklar canımOo orası cıdden kötuymus kac aylık olduklatında baslayacaksınız canım
:) Allah kolaylık versın anneanne ıkız buyutecek r3smenİnşallah nasipse yine yaşlarına yaklaşmış olacaklar canım
Biraz öyle olacak gibi tabi nasip zaman ne gösterir bilinmez bakalım şuan ki düşüncemiz öyle:) Allah kolaylık versın anneanne ıkız buyutecek r3smen
Ev kredisi devam ediyor dimi sizin için yine dr kac srnr olfu sız evlenrlı 4 mü kolaylanmıstır bırazBiraz öyle olacak gibi tabi nasip zaman ne gösterir bilinmez bakalım şuan ki düşüncemiz öyle
4 oldu canım çok şükür kolayladık belki biraz çalışmadan idare ederim diye de düşünebiliyorum bazen ama bakalım iş yeri tazminatımı mı verecek yoksa izinlerini kullan gel mi diyecek beklemedeyim benim yerime burada fatura kesecek biri de yok açıkcası müdür tek başına idare edemez gibi geliyor ya geçici bulacak ya da beni çıkaracaklarEv kredisi devam ediyor dimi sizin için yine dr kac srnr olfu sız evlenrlı 4 mü kolaylanmıstır bıraz
Gönlünden nasıl gecıyorsa öyle olsun ınsallah kuzum :) evet 1 senede uzun bir zaman tabi. 3 yaşına girecek biz hrp dipdibeyız calıstıgımı dusunemıyorum gecen cumartesi eşim evdeyfı yagmurluyfu havada bende yıneeee diyetısyene gıdoyordum dedım kızım babanla dur bir agla bir boyun buk apartman kapısından sesine geri döndüm :) sanırım şu zamana kadar 2 krz kuaför 1 kezde pazara onsuz gıttım4 oldu canım çok şükür kolayladık belki biraz çalışmadan idare ederim diye de düşünebiliyorum bazen ama bakalım iş yeri tazminatımı mı verecek yoksa izinlerini kullan gel mi diyecek beklemedeyim benim yerime burada fatura kesecek biri de yok açıkcası müdür tek başına idare edemez gibi geliyor ya geçici bulacak ya da beni çıkaracaklar
Maalesef anneye yapışık oluyorlar nasıl büyütürsen büyüt en ihtiyacı olduğu zamanlar onları da anlıyoruz işte biraz fedakarlık istiyorGönlünden nasıl gecıyorsa öyle olsun ınsallah kuzum :) evet 1 senede uzun bir zaman tabi. 3 yaşına girecek biz hrp dipdibeyız calıstıgımı dusunemıyorum gecen cumartesi eşim evdeyfı yagmurluyfu havada bende yıneeee diyetısyene gıdoyordum dedım kızım babanla dur bir agla bir boyun buk apartman kapısından sesine geri döndüm :) sanırım şu zamana kadar 2 krz kuaför 1 kezde pazara onsuz gıttım
Evet canım ya srnınde ona ıhtıyacın oluyor zaten :)Maalesef anneye yapışık oluyorlar nasıl büyütürsen büyüt en ihtiyacı olduğu zamanlar onları da anlıyoruz işte biraz fedakarlık istiyor
Ayrı kalamıyorsun değil mi güzel duygular Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallahEvet canım ya srnınde ona ıhtıyacın oluyor zaten :)
Amin canım dünyanın en güzrl duygusu getcektenAyrı kalamıyorsun değil mi güzel duygular Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah
Bende ayni canim ev is güç tatile gittik geldik bayramda geldiğimden beri butun isler gozumde büyüyoİyiyim çok şükür canım biraz sıcaklarla boğuşuyorum o kadar sende ne var ne yok
Bilmiyorum ki canim sorun olur mu kayit yaptırdıktan sonra nasil olsa aof bürosuna gitcem kitap almaya o zaman sorarim degistirirm olmadiSınavd soy adından sorun olur mu canım
Oyyy sen hamileymişssinde 10 haftan mı kaldııııııı
Kız mı erkek mii yaaa :)
Benimde öyle canım yavaş yavaş yapıyorum içimden gelmese de Tatilden geldik 3 gün boyunca eşimle çalıştık evde ama mutfağı dolapları buzdolabını hallettik içim biraz daha rahat etti annemleri bekliyorum onlar hafta sonu gelirlerse buzluk için geri kalanlarını halledeceğim yiyecekler içinBende ayni canim ev is güç tatile gittik geldik bayramda geldiğimden beri butun isler gozumde büyüyo