2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Caniim hadi hayirlisi sizde girmssiniz niyetine :)
Beklemelerdeyiz desene..

Edaam senide bekleriz aramiza he
Evet canım girdik bakalım hayırlısı, ay böyle belirti arayıp duruyorum yaa valla saf kafam daha 1 hafta var adetime test yaptım dün:) sonuç negatif tabi.. bende biliyordum böyle olacağını sürekli gitmeyim eczaneye diye birkaç tane aldım

Evet canım erkek arkadaşları, bir tanesi eşini annesinin yanına göndermiş, birisi de boşanmak üzere kısmen bekarlar yani... Takılacaklar pek bi hevesli... hevesini kırmak da istemiyorum neyse ki sizinle konuşuyorum biraz yatışıyorum valla
Ay İnşAllah canım hayırlısıyla çok bekletmez umarım bizi:)

Öyle oluyor valla, ben de adatime dört gün vardı da gidip kan testi yaptırmıştım ya :))) Aslında canım akışına bıraksan daha iyi, çünkü böyle sabırsızlanınca sonraki süreçlerde zaman geçirmesi daha zor oluyo :) Hayırlısı bakalım, çok sevindim adınıza :)

Yatış gülüm yatış :) Eşine güveniyorsun sonuçta, Allah şaşırtmasın, yanlış yola sapası varsa insanın sen yanıbasındayken de olur, o yüzden kötü düşünme.Erkeklere arada bir iyi gelir öyle arkadaşlarıyla takılmak.Mesela biz nasıl ki bayan muhabbeti arıyoruz, onların da hakkı.Ki her zaman olan bir şey de değil zaten bu :)

Ay canım testte çıkmaması gayet normal değil mi daha çünkü tam bir hafta var adetime, ama arada kasıklarıma ağrı giriyor, belim ağrıyor ve göğüslerimin uçları acıyor, ya adet belirtileriyle aynı olması çok yanıltıcı
Ben geldiğimde güzel haberi ver olur mu diyor yaa... ah canım kocacımmmm

Aynen öyle canım eşime güveniyorum tabi ama şeytan yanıltmasın... Evet evet heleki evlendikten sonra pek arkadaşlarıyla görüşemedi o konuda çok yakınıyordu, eee ben ne yapayım benimkiler de çok uzağımda neyse şimdi giderse yazın gitmez o zaman...

Heh evet iyi etmissin ama melteminde dedigi gibi akisina birak 1-2 ay bende cok takmistim, hep belirti ariyodum .. Aklima kasik agrisi gelse agrim olurdu,mide bulanmasi gelse bulanirdi :)
Hevesleniyor iste insan, vardir elber hayirli zamani :)

Heh evet iyi etmissin ama melteminde dedigi gibi akisina birak 1-2 ay bende cok takmistim, hep belirti ariyodum .. Aklima kasik agrisi gelse agrim olurdu,mide bulanmasi gelse bulanirdi :)
Hevesleniyor iste insan, vardir elber hayirli zamani :)
Valla yaaa insan ne tuhaf oluyor, canım sen yumurta takibini falan yaptın mı?

Tabi ki normal dah abir hafta önceden çıkmaz canım.Bence sen en azından adet günün gelsin o zaman yap test.O belirtilere de hiç takılma, düşün ben de hiç bir belirti olmadı.Şİmdi sen odaklandığın için yanıltıcı olabilir.Bir haftacık sabret, sonra yaparsın.İnşallah Rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder. Ama demin dediğin gibi yumurtlama günü takibi yaptın mı o çok etkili bak.Onu mutlaka takip edin :)

oyy canım ıyıkı gece uyurken olmamıs bısey soba kucuklugumden berı kullanmadım neden olur bıljıuyorum ama bı baktırın ıstersenız canım Allah korusun

hee o zaman orayada gıtmeye gerek yok subat bıtecek zaten..heh bak dedıgın gıbı ohh sarmalarda sarılır atılır buzluga annenler gelınce cıkarırsın aynen canım hıcc degmez bu aylarda

hahah ne guzel bak ama o kayınvalıde gazı hahahah oo sen bu aksam kosturacaksın canım temızlık yemek derken kolay gelsın valla sana toplu olmak cok onemlı ya ben ılk evlendıgım zamanlar mutfagım dagıldıkca dagılıyordu sonra yeter eda dedım sanıyesınde toplanacak buralarr sımdı masallah ınsana huzur verıyor cok zamanda almıyor boyle olunca ılk ayı hatırlamak ıstemıyorum

Aynen katılıyorum sana canım, bende geçen dolapları indirdim hep edanın yüzünden:)
oleyyyyyy

ıyıyım bende canım..ay neyı dusunmustun unuttum benn

Caniim hadi hayirlisi sizde girmssiniz niyetine :)
Beklemelerdeyiz desene..

Edaam senide bekleriz aramiza he

ayyy bı ben mı kaldımmm
duman91 sızde basladınız hee ınsallah cok bekletmez mınıgınız sızııı
ya ben dun oturdum youtubeden bebeklerın ılk yıkama vıdeolarını ızledım kızlar ama varya cok sınır oldum bı ızleyın ne ınsanlar var bebege ne ezıyet cektırmısler gulmele etmeler bıde o kadar kızdımkı..cocugun ustunden suyu koyuyo ayy sıcakmıs bu dıyo bı tanesıde cocuk bas bas bagııyo guluyolar ustune..bı kadın elındekı 3 yuzukle kuvete sokuyo cocugu sankı bez bebek yıkar gıbı yıkıyo. 1 tane nazık yıkayan vardı sadece bıde koymuslar yanı ıcım cız ettı bırsey ogrendım bebekler ılk zamanlar kıyafetsız kalınca kendılerını guvende hıssedemedıklerı ıcın aglıyorlarmısss cahıl ben bılmıyordum
bunları ızleyınce dun aksam yıne esıme anlattım o gayet meraksız hı hı dedı ıstıyorum ama once dıyetın bıtsın sonra ınsallah dedık ya dedı..bazen cok heveslı oluyo oglumuzun annesı falan dıyo bazen tam tersı sankı
her aksam durmadan ıstagramdakı bebeklerı gosterıyorum bunun etkısıyle bakmaktan bıraz sıkılmısta olabılır gercı

Son düzenleme:
Evet canım onuda neden yaptım biliyor musun, belki eşim hamile olduğumu öğrenirse gitmez diye.. Ah ben varya ne planlar yapmışım, ne kadar fenaymışım da haberim yokmuş Kesinlikle her sabah aynaya bakıyor, kendimi dinliyorum resmen... Eşimede çaktırmamaya çalışıyorum hadi o da benim gibi heveslenmesin diye...
Evet canım ben yumurtlama günümün takibini yaptım, bakalım ne kadar etkili olacak:) Hayırlısı olsun Rabbimmm

Amin İnşAllah canım, bekliyoruz bakalım... Sen yinede öyle düşünme diyetin bitsin eşinin dediği gibi daha sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin ne güzel, gerçi bende kilo aldım aslında kiloları verseydim daha iyiydi ama olsun, herkes bu halimi çok beğeniyor, geçen kayınvalidemin yemekte canı çekmiş yanaklarımı
Evet bende en çok bebeği yıkamaktan korkuyorum ama onlara özel küvetler var çok rahat gibi duruyor, benim eşim yıkar kesin..:)
Bana da eşim sürekli arkadaşlarının çocuklarını bebeklerini anlatırdı, şu şöyle diyor, bunun kızı çok tatlı falan...
Senin eşinde zamanla o hayallere seninle birlikte katılacaktır ama diyetin bitince.. o yüzden ne yapıyorsun daha bir hırslanıyorsun

cok almamıssan sorun yok canım bosver ay kayınvalıden ne tatlı oylee demek kı cok kılon yok yakısıyo sana canım cok cok zayıflıkta ıyı degıl zaten bosver
ben dun oyle gaza geldımkı yanımda oyle bebek yıkasalar cekılın sız ne anlarsınız dıyecek gucte hıssettım kendımı ama ısın asılına bakarsan yenı dogan bebeklerı kucagıma alamam ben eltımın 3 gunlukken bebegnı kucagıma verdıler acayıp korktum kalbım hızlı hızlı atıyo alsınlar dıye yakvardım donmus gıbı hıc oynamadım bu cesaret nıye geldıyse yanı ama ınsanın yavrusu farklı olur tabıı
esım sureklı yıgenlerınden bahsedıyo soyle tatlı boyle tatlı dıye ama o kadar onun dısındakı bebeklerı anlattıgı yok masallah bak dıyet bıtınce onun demesını beklıcem cunku ben nasıl coook ıstıyorsam oda coook ıstesın ıstıyorum aslında ıkımızınde aklında bu yılın son ayları var sanırım tabı ınsallah ıstedıgımız zaman olurda

Evet canım ben zayıf olunca yanaklarım çöküyor, yaşlı duruyorum, zaten kilolarım hemen yüzümden gider, hiç basenden gitmez Maşallah
Bende başkasının bebeğini tutamam ama kendi bebeğin olunca daha farklı olur dediğin gibi, ayyy yerim ben onu yaaa, iş yerimde bi kartpostal var bebek resmi o kadar tatlı birşey ki sürekli ona bakıyorum...
Annemde Yusuf Suresini oku sürekli diyor bebeğin güzel yüzlü olsun diye...
Canım o zaman sen o aylara yoğunlaş, çünkü bizde ocak-şubat gibi diyorduk...

aynı benımde oyle oluyor canım benım heryerden esıt gıdıyor ama yuzdende haalıyle gıdıyor tabı su anda 26,5 kılo verdım masallah banahalıyle yuzumde kuculuyor
oyyy bak bak dur aksama kadar hayal kurrr
ınsallah canım once saglıklı sonra guzel bır bebegın olurr
dedıgınız ayda basladınız yanı hadı bakalım hepımız ıcın hayırlısıyla olsun ınsallah hemen olursa bız daha baslarken sen neredeyse dogurmus olursun

MaşAllah canım benim valla ne kadar iyi kilo vermişsin, daha çok var mı verilecek kilo? Çok da zayıf olma canım boyun kaç cm? Mesela ben 164 boyundayım, 58-60 arası gidip geliyorum tam bir balık eti yanaklarım:)
Rabbim hayırlı evlat versin İnşAllah, son zamanlarda valla neler neler oluyor, insan çok korkuyor. Allah'ım korusun çoluğumuzu,çocuğumuzu, kardeşlerimizi..
Ay evet canım biraz planlı oldu ama Rabbim herşeyin en iyisini bilir tabi.. Evet şimdi hamile olsam bile ekim sonunda doğum görünüyor bir sorun olmazsa

ıyı canım senın kılon ıdeal :) tam karar vermesemde 10 kılo kadar daha var canım ortalama bu ay 3 gıttı 3 haftalık surecte hep boyle olsa keske o zaman en gec mayıs hazıranda bıter ama bakalım hayırlısı :)
aynen oyle canım gıttıkce kotuye gıdıyoruz cok zor buyutmek yetıstırmek korumak..
ınsallah canım cok beklemeyın ınsallahh

Oh oh MaşAllah canım benim azmine hayran kaldım resmen...
İnşAllah canım çok beklemeyiz, kendi annem bile daha biraz daha bekleyin 1 sene dolsun falan diyordu ama artık o bile istiyor hevesleniyor..:)

Oh oh MaşAllah canım benim azmine hayran kaldım resmen...
İnşAllah canım çok beklemeyiz, kendi annem bile daha biraz daha bekleyin 1 sene dolsun falan diyordu ama artık o bile istiyor hevesleniyor..:)

ayyy bende annem hep erken erken dıyordu son zamanlarda artık hıcbırsey demıyor ne zamanı ne erken :) hayırlı zamanda olsun ınsallah..sızın kac ay olmmustu sımdı? ılk torunu olacak tabı bıde :)

ayyy bende annem hep erken erken dıyordu son zamanlarda artık hıcbırsey demıyor ne zamanı ne erken :) hayırlı zamanda olsun ınsallah..sızın kac ay olmmustu sımdı? ılk torunu olacak tabı bıde :)
Aynen canım arkadaşlarından falan görüyor torunlarıyla gezmelere gidiyorlar hevesleniyor o da ister istemez..:)
canım bizim tam bugün resmi evlilik yıldönümümüz, resmi nikahla düğün arasında 5 ay var, ama gerçek anlamda 6,5 aylık evliyiz.. biraz karışık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…