2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

evet oyle olmus kutluyormusunuz bugunude ohh ne guzel ya ınsallah kavusur torununa burada yıne kar bı yagıyo beyazlara burunuyo 2 dk sonra gunes acıyo hepsı gıdıyo ben sımdı cıkıyorum canım alısverıse cıkmam lazım evde bısey kalmadı gecen haftada pazara cıkmadım opüyorum senı kocaman

Amin canım, tamam hadi görüşürüz kolay gelsin

cınsıyetı neydı canım

ben geldım dısarısı buz ne yagdı ne yagdı sadece 1 markete gıttım dıger gıdecegım yerlere gıtmeden dondum eve kardan kadın oldum resmen
hoşgeldin canım, burayada gönderdin kar valla, çok güzel yağıyor:) hehe kardan kadın o da iyiymiş geri kalanları da eşin alsın bari ona söyle canım... Ben hiç alışveriş, pazar yapmıyorum, markete beraber giderizde pazara kendisi gider getirir, o konuda çok rahatım MaşAllah

cınsıyetı neydı canım

ben geldım dısarısı buz ne yagdı ne yagdı sadece 1 markete gıttım dıger gıdecegım yerlere gıtmeden dondum eve kardan kadın oldum resmen

Allah nasip ederse kızım olucak canım cuma kontrolum var işte, çıktın mi pazarina

ohh ohh ne guzel benım karsımda arazı var orası bembeyaz oldu sayılır 1-2 seyı esıme soylıcem ama persembe tekrar cıkıcam a101 markete ıstedıgım bardak takımı gelıyo cok zamandır arıyorum ınsallah gelırde alabılırım erkenden gıdıcem ama pazar kurulmamıs olsada manav falan ugrarım..aynı gun ıcerısınde bu havada pazara cıkmam bı daha bana uzak kalıyo market pazar ohh ne guzel sanslısın valla ben kıyamıyorum bıde evdeyım ya calıssam durum degısırdı belkı ama

Allah nasip ederse kızım olucak canım cuma kontrolum var işte, çıktın mi pazarina
saglıkla kucagına al ınsallah canım ne guzel markete gıttım acıl olanları aldım eve dondum canım cok soguktu

Canım sende haklısın sana da yürüyüş olmuş olur hem, ben çalışıyorum ama sürekli masa başındayım, hakime ne kadar mesafede çalışıyorum kaç adım var onu sayıyorum, bugün saydımda 96 adımda anca gidebildim yanına :) benimde yürüyüşüm bu yani evde ne kadar hareket edersem edeyim iş yerinde hep oturduğum için göbüş yaptım yaniiii :)
Hadi İnşAllah kalır A101'in promosyon günleri perşembe günü sanırsam o zaman mı gideceksin?

Amin canım inş Ayy evet çok soğuk ya Sibirya sogugu geldi resmen ben korkudan cikmiyorum grip olucam yok dusucem diye en son karda soğuk yemistim aksama acillik olmuştum

aynen canım yuruyus oluyor hep evdeyım zaten oda guzelmıs olsun oda bı hareket hem oglenlerıde eve gelıyorsun oda var evet canım persembe gunu gelecek lav ın bardakları aynı serının sekerlıgını evlenmeden hemen once almıstım bardaga ıhtıyacım yok dıye almadım hala ıhtıyacım yok aslında ama ıcımde kaldı hep araduım

Amin canım inş Ayy evet çok soğuk ya Sibirya sogugu geldi resmen ben korkudan cikmiyorum grip olucam yok dusucem diye en son karda soğuk yemistim aksama acillik olmuştum
aman canım aman cıkma sen dıkkat et bosver Allah korusun

İyi geceler kızlaarr:) çok fena grip oldum sağolsunlar sonunda bulaştırdılar ve iki gündür hastanede yatıyorum psikolojik olarak heran doğurabilirim telaşındayım:):) ben herkesten uzak duruyorum son ayıma girdim bi aksilik olmasın diye tokalaşıyorum yine yapışıyorlar suratıma cefasını ben çekiyorum yediğim serumların haddi hesabı yok hamile hamile çok ağır geçiriyorum :'(

Ahh kıyamam canım benim çok geçmiş olsun , kendine dikkat et desek de sen zaten ediyormuşsun, etrafındaki insanların anlayışsızlığı... Öpünce sanki ne oluyor yaa anlamıyorum, bende pek hoşlanmıyorum ama işte ayıp olmasın diye ki sen birde hamilesin... Rabbim korusun canım sizi, o zaman sende güzel bir dille uyar, yani kimse alınganlık yapamaz bu konuda, tekrar geçmiş olsun

canım ya cok gecmıs olsun azıcık zamanın kalmıs ne guzel ınsallah bundan sonra hasta olmadan yaparsın dogumunu

Gunaydın kızlarrr kar ınanılmaz yagıyor cok guzel oldu her yer yasasınnnn

Canım bende çok beğeniyorum o bardakları ne kadarmış ki olmadı bende bakayım, kaşar peynirde ucuz diyorlar acaba nasıldır iyi midir, 1 kg 12.75 TL diyordu reklamlarda?

Canım bende çok beğeniyorum o bardakları ne kadarmış ki olmadı bende bakayım, kaşar peynirde ucuz diyorlar acaba nasıldır iyi midir, 1 kg 12.75 TL diyordu reklamlarda?

http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir_GelecekHafta.aspx?SolBannerID=323

canım bu gelıyor ben bu modelı ıstıyordum 15 tl ben annemlerın orada buldum gecenlerde nasıl sevındım cok aradım dıye adam 30 dedı cok fırsatcı ınsallah bunu alayım dıyorum bırde asagıdakı dıkdortgen tabaklardan alayım 4 yada 6 tane belkı kucuk kaselerın boyuna gore alabılırım onlardan bılemedım aslında lazımda degıl ama takım gıbı olsa mı dıye bırde su bardaklarında alıcam dıyordum ama aman dıyorum zaten ıhtıyac yok almıyım bıde onu vazgectım ınsallah bulurumda ayy bende ona bakayım aslında daha yenı almıstım paketı yenı actım ama son kullanma tarıhıne gore alınabılırde

bırde vernel almalıyım aslında 1 tl daha dusuk bızım burda dıye hatırlıyorum ama ıslak mendıl var bununda yaanında

ınce hesaplardayım

Canım bardaklar çok hoşmuş, benimde hiç ihtiyacım yok ne yalan söyleyim, 5-6 takım çay bardağı takımım var çok misafirim gelse bile baya yetiyor ama çok beğendim canım.. :) bende yeni almıştım ama bilemiyorum nasıldır dediğin gibi son kullanma tarihine bakmak lazım valla ne yaparsın ev hanımı olmak zor işte.. en ufak şeyi bile düşünüyorsun...

masallah canım benımde durum aynı ama ıste ahh su heves ceyız bıttı alacaklrım bıtmedı ben baktım ama bulamadım kasar peynırı aynen zor gercekten en acısıda sen ındırımlı dıye o kadar gıt al sonra baska markette daha ucuz bul aha ıste en kotusu

Aynen canım, bende reklamda duymuştum, şimdi baktımda bende bulamadım. Ay Vernel geçen hafta 2 liraymış inanamıyorum:) Ama boyutu küçük sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…