2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kuzum soyleseydın ıcındekılerı keske aslında bu ıyımı kotumu bılmıyorum ama ben ıcımde hıc bısey bırakmıyorum dayanamıyorumda zaten hemen derdım ben gıtme ben tek kalmama iptal et diye ama annene gıdersen senın ıcınde ıyı olur ozluyordun zaten..yazın ınsallah bırlıkte bır tatıl planı yaparsınız bosver bu mevsımde gıtme bız antalyaya mayısta balayına gıttık denıze gıremedık kapalı havuzdaydık hep bır kac defa acık havuza gırdık hatta son gun yagmur yagdı bıraz..suanda daha kotudur bence 750 tl ye degmez bu yuzden az para degıl

Günaydın canlarım..Uffff dün gece nasıl sinir oldum anlatamam.İŞten geldim sobayı yaktım, saat dokuz akadar bir şey yok.Dokuzdan sonra bir tütmeye baslamasın mı.Hava çok rüzgarlıydı, duman içeri basıp basıp durdu.Soba salonda, baca yatak odasında, borular yatak odasından geçiyor yani.Hem sobadan bastı, hem yatak odasında borunun giriş yerinden bastı, hem yatak odası hem salon duman altı :/ Saat onbire kadar ugrastım.Butun kapıları pencereleri actım.Dumanına mı sinir olayım soguktan donduguma mı..Başım ağrıdı dumandan.Sonra eşim geldi on bir bucuk muydu neydi duruldu.Duman cıktı her yerı kapadım,elektirkliyi de yaktım.Aceleyle gelmiş eşim de , geldi bakındı bır sey yok, hikaye anlatmış gibi oldum, bir de gülüyo pis pis.Oyyy ne geceydi Allah ım.Bir de bir sürü iş yapmıştım işten gelince, saat dokuzdu bitti ,ne güzel şimdi yatar uyurum diyodum, on ikiyi geçti uyumam, yine dinlenemedim.

Kuzuuuum günaydın.Bneim anladıgım kadarıyla topluca gıdılecek bır eğitim değil bu.Onu görevlendirdilerse gitmek zorunda, iptal etse de dediği gibi daha sonra mutlaka gitmesi gerekecek, ertelenmiş olacak sadece.O yüzden üzme canını emi.Aslında o dediği bana da mantıklı geldi , hazır fırsat varken bence de annenlere gitsen sen de güzel olmaz mı :)

Yani şöyle söyleyebildim, senden ayrı kalmak istemiyorum, nasıl dayanıcam diyebildim sadece...
Canım haklısın aslında, annemleri özledim ama martta onlar gelecekler zaten, o yüzden biraz daha sabredeyim diyorum, eşim yokken baya bi temizlik falan yaparım, yaprak getirmiştim sarma sararım:) burada dedemler var ama orda kalmak istemiyorum sabah işe gidiyorum sonuçta kimseye yük olmak da istemem, ama onlar eşimin gideceğini duysalar rahat bırakmazlar beni.
Kapalıyım hani denize falan girmem ben, kapalı havuz olabilirdi.. Biz birde balayına gitmedik hep bu maddiyattan dolayı... Ama hava durumları hiç iyi değil otelden dışarı da çıkamam gezemem sıkılırım galiba deyip kendimi teselli edeyim

Ahh canım kıyamam yaa... Şimdi pecenin ve boruların temizlenmesi gerekiyor baya dolmuştur içi. Birde rüzgar vardı diyorsn çok normal... Sobanın da bu gibi sıkıntıları var işte... Canım durumunuz el veriyorsa ayda bir temizlikçi al bence... Ben bile düşünüyorum artık o kadar üşengeç oldum ki... Eşim gitsin odaların şeklini bile değiştircem :)

Eda can vallahi şu titizliğini bana da bulaştırdın ya ne diyim sana.Sana imrene imrene sayende derli toplu bir bayan oldum çıktım Hafta içi temizlik kim ben kim , dün bir girişmişim eve haftardır toparlayamadıgım evimi topladım :))) Bugün de gidip süpürüp silcem tamamdır :))

Ama itiraf edeyim azcıcık kayınvalideciğimin gazı da yok değil.Bu akşam bize gelecek, cumaya kadar kalacak.Onun da etkisi yok değil tabii :))))

Günaydın canım, yani her şehirden birkaç kişi çağırmışlar toplam 250 kişilik bir seminer. Eşim ilçede çalıştığı için tek o var, yani onun yerine gidebilecek başka kimse yok, o yüzden şimdi olmasa bile sonra yine gitmek zorunda kalacak... Bende o zaman sana daha çok ihtiyacımız olacak şimdi git dedim bebişimizle...
Annemlerde dediğim gibi martta gelecekler zaten, o yüzden gitmeyim diyorum.. Takılırım evimde ne yapayım:)

Aynen katılıyorum sana canım, bende geçen dolapları indirdim hep edanın yüzünden:)

Gunaydin kizlaaar :)

MutluBulut_ kuzucumm hala dusuncedeyim yarina kadar dusundum dusundum, dusunmedim bilmem..
Kar burayada hafif yagmis.
Sen nasilsin :)

duman91 canimciim konusmussun, esininde dedigi gibi simdi gitmezse tekrar gitmek zorunda kalacaksa en iyisi kis aylari gitsin.. Yaza denk gelirse bilirsin kiskancligimizi..
Sendw annenlere gidersin iste, veya goturur belki esin, icine sinmez . Cok para evet ama yalniz kalmanda dogru degil

Edaam yazdim yazmazmiyim telefondan gidiyprum netom kapandi, iyiki kopyalamisim yazdiklarimi ..

Ladypurple canim evet ruzgarliyken dikkat edin cok tuter.. Bizimde oyle illa ya balkon ya diger odada camlar araliktir..
O dumanda insani iyiice etkiliyor uyku,bas agrisi basliyo..
Dedigin gibi keske yakmasaydim daha sicak olurdu diye dusunuyp insan

Evet bizim baca biraz sorunlu, ayda bir kurum doluyor giriş yerinde.Kesin birikti yine, onu temizlemek gerekiyor.Şu sıralar malesef el vermiyor canım.Zaten şimdi alsam sobanın sebebine yine kıyı köşe temizlik istiycek.O yüzden şu iki ay da geçsin bahar gelsin, bahar temizliğine alırım artık, biraz daha rahatlamş oluruz.Yaa öyle bir şey ki, soba duman basıyor ya sürekli, akşam bi baktım masanın üstü full is olmuş acaip toz.Perdeler, halılar falan yıkanmak istiycek.O yüzden biraz daha sabredeyim.
Olabilir tabi ki canım çalışan bayanın hakkı bence bir yardımcı, ayda bir de olsa.Oooo eşini gönderip bekar hayatı planlarına başlamışsın bileee :)))

Yaa büyük ufolardan olsa hiç yakmıycam sobayı bu havalarda ama elektriklimiz küçük, öyle çok sısıtmıyor, yakıp başında oturcan ancak.Ama bu akşam artık bakıcam rüzgar cıkıyor, birşey atmıycam sobaya sönsün, küçük müçük elektirkliyle idare ederim napayım.

Aynen öyle kış vakti en azından kendin de olsan evde vakit geçirmeyi bilirsin, yazın daha zor.Ohh ne güzel karara varılmış.İÇine sindirmişsin de. :)
Bebiş ne zaman geliyo muuuş?? :))))

Aynen katılıyorum sana canım, bende geçen dolapları indirdim hep edanın yüzünden:)
Hiç sorma canım :)))

Evet canim bizimde kucuk bazen sobayi yakmiyoruz onla idare edioruz tabi ben dedifin gibi sariliyorum resmen ona, askimiz buyuk :)

Saka bi yana evet soba az zahmetli ama sicakliginada diyecegim yook :)

Gerçi sende haklısın bahar temizliğine almak çok daha mantıklı, ya geçen eda perdelerini yıkamış bende kendi perdelerime baktım yok yani salonu yıkatmam hiç kirli değil kimse durmadı ki, kaloriferde yanmıyor ki is olsun diyeyim... ama öbür odaların yıkatıcam, hele bi bahar gelsin bakalım..
Ay canım nasıl plan yapmayım, şimdi aramış beni burdan İstanbul'a gidecekmiş, istanbul'dan Antalya'ya geçecekmiş, orda arkadaşlarıyla görüşcekmiş bak yine afakanlar bastı beni....

Valla sinmesede sindiriyorlar işte... Ayy çok dertliyim ben yaaaa farkettim de amma abarttım.. Sürekli eşleri şehir dışında toplantılarda olanlar ne yapıyorlar acaba...
Hayırlısı canımda artık niyetine girdik çok şükür beklemedeyim :)

Evet canim bizimde kucuk bazen sobayi yakmiyoruz onla idare edioruz tabi ben dedifin gibi sariliyorum resmen ona, askimiz buyuk :)

Saka bi yana evet soba az zahmetli ama sicakliginada diyecegim yook :)

Orası öyle tabii, yaa şu tütme olayı olmasa, yakması uğaşması falan bu konuda şikayetim yok :)

Caniim hadi hayirlisi sizde girmssiniz niyetine :)
Beklemelerdeyiz desene..

Edaam senide bekleriz aramiza he

Heeee senin salon kapalı sahi demi, o zaman tabi gerek yok kirlenmez ki..Yaparız yaparız ısınsın havalar. :)

Cık cık cık deli kız, basmasın basmasın, erkek arkadasları değil mi sonuçta. :)

Aynen öyle canım.Mesela bizimki de ayda bir nöbet yapıyor bir hafta.Tamam şehir dışında değil ama, her gece on bir gibi geliyor.Sonra yatıyoruz zaten, bütün gün yalnız kalmış gibi oluyorum.Seninki sadece akşamları gelmemiş olacak bir hafta boyunca, o da tek seferliğne mahsus.O yüzden dertlenme hiç, gayet te sinsin içine..
Vaaaay, hadi bakalım, bizim miniğe arkadaş gelsin bakalım Allah ın izniyle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…