ıyı canım sagol sen nasılsınn
Ayakalara dikakt canım.Sen de sobalı evdesin, buz gibidir yerler.Çetiksiz, terliksiz gezme.iyiym bende kuzum buna şükür..
akşamdan beri sağ böbrek taraflarında sızlamam var neyin nesidir bilmem , üşüttüm herhalde
Neyse akşam eve gidince konuşursunuz enine boyuna, oturdugun yerde sıkma canını şimdi sen.Yani ben ona kızıyorum, ona üzülüyorum hani bensiz olmazdı bak oluyormuş işte hemde güle oynaya...
Gün meselesi de şöyle, hep annesigile gideceğimiz zamana denk geliyormuş da falan filan, ki kayınvalidemlere kış geldi diye 2-3 haftada bir gidiyoruz, zaten günün olacağı zaman belli ona göre ayarla kendini değil mi, neyse ki bu konuyu atlattık, kendisi gidecek daha çok işime gelir benimde...
iyiym bende kuzum buna şükür..
akşamdan beri sağ böbrek taraflarında sızlamam var neyin nesidir bilmem , üşüttüm herhalde
tutkum haklı bak usutme ayaklarını gercı dıyen ceyranda hasta olcak bu havada saatlerce camlar acık temızlık yapıyo ama olsunAyakalara dikakt canım.Sen de sobalı evdesin, buz gibidir yerler.Çetiksiz, terliksiz gezme.
Ayakalara dikakt canım.Sen de sobalı evdesin, buz gibidir yerler.Çetiksiz, terliksiz gezme.
tutkum haklı bak usutme ayaklarını gercı dıyen ceyranda hasta olcak bu havada saatlerce camlar acık temızlık yapıyo ama olsun
ıyı canım sagol sen nasılsınn
Neyse akşam eve gidince konuşursunuz enine boyuna, oturdugun yerde sıkma canını şimdi sen.
kızlar akşam muhabbet kuşuna heves ettik, demin gittik alsakmı diye bakarız dedik, bir yanım al bir yanım alma diyo.
annemlerdeyken bakmışlığım var ama şimdi bilemedim alsakmı.
bir yandan diyorum evde yalnızım, bana arkadaş olur, bir yandan temizliği,kokusu düşündürdü beni
Onu melteme sor sen en iyi o bilir :)
Bizimde vardı sonra hiç konuşmadı, küstü içim çok acımıştı bu nedenle birdaha kuş falan almadık, onu da başkasına vermiştik... Temizliğine gelince çok kirletiyorlar etrafı...
Sık sık bir yerlere yatıya falan giden biri misiniz, öyle bir durumda emanet edecegın bırı var mı canım.Biliyorsun ki evcil hayvan sorumluluk.Sesi iyi hoş, ama evet pisliği olmuyo değil :) Kendine güveniyorsan olur tabi niye olmasın.kızlar akşam muhabbet kuşuna heves ettik, demin gittik alsakmı diye bakarız dedik, bir yanım al bir yanım alma diyo.
bir yandan diyorum evde yalnızım, bana arkadaş olur, bir yandan temizliği,kokusu düşündürdü beni
aynen öyle cnım yaaiyi canım çok şükür, zaman geçiriyoruz öyle
Sık sık bir yerlere yatıya falan giden biri misiniz, öyle bir durumda emanet edecegın bırı var mı canım.Biliyorsun ki evcil hayvan sorumluluk.Sesi iyi hoş, ama evet pisliği olmuyo değil :) Kendine güveniyorsan olur tabi niye olmasın.
evet canım bekarken terlik giyemiyodum şimdi terliksiz duramıyorum..
dikkat ediyorum ama bilmem, 1*2 sene önce böbrek taşı var dendi ama tık yok ozamandan beri, o mu yolda aceba. öyle çok ağrımda yok gerçi
kız temizlikmi yine
üşütürsün he dikkat et kuzum,şakaya gelmiyo işte
kızlar akşam muhabbet kuşuna heves ettik, demin gittik alsakmı diye bakarız dedik, bir yanım al bir yanım alma diyo.
Günaydın canım ben iyi sayılırım sen nasılsın?Gunaydın kızlar
Nasılsınız bakalımm
Günaydın :))) geç öğrendim sayfayi ya kusura bakmayinnn
Günaydın canım ben iyi sayılırım sen nasılsın?
Burdada gece yağmış canım çatıların üstünde var biraz o kadar, dünde yağmurluydu, sanmıyorum artık kar gelsin önceki kadar ama Rabbim bilir tabi...hosgeldın ozlemcım olsun gec olsun guc olmasınnasılsın bugun
ıyıyım bende canım cok sukur az once 2-3 dk yogun bır kar yagdı sonra durdu buradaorada havalar ne durumda
Burdada gece yağmış canım çatıların üstünde var biraz o kadar, dünde yağmurluydu, sanmıyorum artık kar gelsin önceki kadar ama Rabbim bilir tabi...
Konuştum canım, suratım asık asık gezince, tüm akşam ağlayınca artık konuşmak zorunda kaldıkaz once yagınca bende kesın tutar dedım ama kısacık surdu :) naptın esınle konustun mu dun