2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Yani ben ona kızıyorum, ona üzülüyorum hani bensiz olmazdı bak oluyormuş işte hemde güle oynaya...
Gün meselesi de şöyle, hep annesigile gideceğimiz zamana denk geliyormuş da falan filan, ki kayınvalidemlere kış geldi diye 2-3 haftada bir gidiyoruz, zaten günün olacağı zaman belli ona göre ayarla kendini değil mi, neyse ki bu konuyu atlattık, kendisi gidecek daha çok işime gelir benimde...
Neyse akşam eve gidince konuşursunuz enine boyuna, oturdugun yerde sıkma canını şimdi sen.

iyiym bende kuzum buna şükür..
akşamdan beri sağ böbrek taraflarında sızlamam var neyin nesidir bilmem , üşüttüm herhalde

Ayakalara dikakt canım.Sen de sobalı evdesin, buz gibidir yerler.Çetiksiz, terliksiz gezme.
tutkum haklı bak usutme ayaklarını gercı dıyen ceyranda hasta olcak bu havada saatlerce camlar acık temızlık yapıyo ama olsun

Ayakalara dikakt canım.Sen de sobalı evdesin, buz gibidir yerler.Çetiksiz, terliksiz gezme.

evet canım bekarken terlik giyemiyodum şimdi terliksiz duramıyorum..
dikkat ediyorum ama bilmem, 1*2 sene önce böbrek taşı var dendi ama tık yok ozamandan beri, o mu yolda aceba. öyle çok ağrımda yok gerçi

tutkum haklı bak usutme ayaklarını gercı dıyen ceyranda hasta olcak bu havada saatlerce camlar acık temızlık yapıyo ama olsun
ıyı canım sagol sen nasılsınn

kız temizlikmi yine:KK28:
üşütürsün he dikkat et kuzum,şakaya gelmiyo işte:KK51:

kızlar akşam muhabbet kuşuna heves ettik, demin gittik alsakmı diye bakarız dedik, bir yanım al bir yanım alma diyo.
annemlerdeyken bakmışlığım var ama şimdi bilemedim alsakmı.
bir yandan diyorum evde yalnızım, bana arkadaş olur, bir yandan temizliği,kokusu düşündürdü beni:KK51:

Neyse akşam eve gidince konuşursunuz enine boyuna, oturdugun yerde sıkma canını şimdi sen.

Bişey demicem canım yaa(kendime engel olabilirsem) gerçi suratıma yansıcak biliyorum ama, boşver ben yine yine susayım, çünkü gitmemezlik yapsa da artık şu saatten sonra bi anlamı yok tad vermez yani, gitsin daha iyi...

kızlar akşam muhabbet kuşuna heves ettik, demin gittik alsakmı diye bakarız dedik, bir yanım al bir yanım alma diyo.
bir yandan diyorum evde yalnızım, bana arkadaş olur, bir yandan temizliği,kokusu düşündürdü beni:KK51:

Onu melteme sor sen en iyi o bilir :)
Bizimde vardı sonra hiç konuşmadı, küstü içim çok acımıştı bu nedenle birdaha kuş falan almadık, onu da başkasına vermiştik... Temizliğine gelince çok kirletiyorlar etrafı...:KK43:

Onu melteme sor sen en iyi o bilir :)
Bizimde vardı sonra hiç konuşmadı, küstü içim çok acımıştı bu nedenle birdaha kuş falan almadık, onu da başkasına vermiştik... Temizliğine gelince çok kirletiyorlar etrafı...:KK43:

heh evet bende cevab beklıyorum ondan:KK22:

evet her hayvan gibi ilgi bekler o da, tabi bizim koşturmalarımızdan onlarda yalnızlıktan küsüyolar.
hadi yazları balkonda olur sorun değilde, nasip kısmet hayırlısı diyorum artık

Sık sık bir yerlere yatıya falan giden biri misiniz, öyle bir durumda emanet edecegın bırı var mı canım.Biliyorsun ki evcil hayvan sorumluluk.Sesi iyi hoş, ama evet pisliği olmuyo değil :) Kendine güveniyorsan olur tabi niye olmasın.

Sık sık bir yerlere yatıya falan giden biri misiniz, öyle bir durumda emanet edecegın bırı var mı canım.Biliyorsun ki evcil hayvan sorumluluk.Sesi iyi hoş, ama evet pisliği olmuyo değil :) Kendine güveniyorsan olur tabi niye olmasın.

evlendığimizden beri 1 kez annemlere yatıya gittik canım, yani evimizdeyiz hep..
annemlerin kafesi duruyosa nasipse alırız, şimdi kafes almayalım boşa dedik, durmuyosa hayırlısı böyleymiş diyip şimdilik vazgeçerim

evet canım bekarken terlik giyemiyodum şimdi terliksiz duramıyorum..
dikkat ediyorum ama bilmem, 1*2 sene önce böbrek taşı var dendi ama tık yok ozamandan beri, o mu yolda aceba. öyle çok ağrımda yok gerçi

kız temizlikmi yine:KK28:
üşütürsün he dikkat et kuzum,şakaya gelmiyo işte:KK51:

hee kuzum haftalık temızlık :KK48: valla hıc dıkkat etmıyorum ıyı barı sen terlık gıymeye alısmıssın gercı bende oyle hep gıyıyorum..
kus ıyı olur aslında ama dedıgın gıbı pıslıgıde cok olur ben alamam mesela korkuyorum cunku:eek:

hosgeldın ozlemcım olsun gec olsun guc olmasın :KK48:nasılsın bugun

ıyıyım bende canım cok sukur az once 2-3 dk yogun bır kar yagdı sonra durdu burada :KK64:orada havalar ne durumda
Burdada gece yağmış canım çatıların üstünde var biraz o kadar, dünde yağmurluydu, sanmıyorum artık kar gelsin önceki kadar ama Rabbim bilir tabi...

Burdada gece yağmış canım çatıların üstünde var biraz o kadar, dünde yağmurluydu, sanmıyorum artık kar gelsin önceki kadar ama Rabbim bilir tabi...

az once yagınca bende kesın tutar dedım ama kısacık surdu :) naptın esınle konustun mu dun

az once yagınca bende kesın tutar dedım ama kısacık surdu :) naptın esınle konustun mu dun
Konuştum canım, suratım asık asık gezince, tüm akşam ağlayınca artık konuşmak zorunda kaldık:KK43:
İstersen götüreyim seni dedi, önümüzdeki hafta sonu gün sırası bende, bir kısmını o parayla veririz dedi, ama 750 TL çok gibi geldi bana, olmadı zaten ankaraya gidicem ben, ordan annenlere git sende istersen dedi, gitmek zorundayım, dairede tek ben varım bu işle ilgili başka kimse yok, şimdi olmazsa başka zaman yine çağıracaklar dedi. İstersen kaymakamla görüşeyim iptal ettireyim falan dedi... İÇimden o kadar çok şey geçti ki, sadece sen üzülme, merak etme beni diyebildim... :cry:

X