2 kere gittim canim bi kontorle 3. Gun bide 8. Gun dikis aldirmaya dikisi aldi iste ama bugun dilime bsey degip duruyodu bi bakiyim dedim orda dikis ipi var daha az bisey
Iyidir canim seni sormali :)selam kızlarr
Amin canim insallahGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Koptu kopacak canim erimis iyice bugn aricaktim hastaneyi unuttm yarin aricamIp kalmis herhalde canim, tekrar bi git bence. Kendi erimeyenlerdense alinmasi gerek cunki
Iyidir canim seni sormali :)
Gel arada ya herkes dagildi :)
Amin canim insallah
Sen nasilsim
Çok şükür iyiyim canım..sen de iyisindir inşallahIp kalmis herhalde canim, tekrar bi git bence. Kendi erimeyenlerdense alinmasi gerek cunki
Amin canim insallah
Sen nasilsim
Rahat yemek yiyebiliyosun artık demi canımKoptu kopacak canim erimis iyice bugn aricaktim hastaneyi unuttm yarin aricam
Yiyorm canim ama o tarafla hic yemedim daha.Rahat yemek yiyebiliyosun artık demi canım
Selam canim nerelerdesin
işsiz güçsüz kaldım evdeyim yaklaşık 2 olacak.. hastalıklarla uğraştık canım ya uğrayamadım da buraya.. siz napıosunuz nasılsınız? kimler gitti? eda ya geçen kızlara selam söylersin dedim o da pek girmiyormuş buraya bebişi büyüdü onun da sıkıntıları artmıştır :)
Sahi instagramda gormustum bi ara isten mi ayrildin.
Olsun sende doya doya oglusunla ilgilenirsin canim
Ben, Lokum,ilknur ve seker kaldik baska gelen giden yok :)
Gel gel arada evdeymissin hem bak, buranin tadi baska :)
Baban nasil oldu bu arada, yazamadim ama cok gecmis olsun, insallah iyidir artik
ilknurrr22 ben hala yemek yedigimde oraya kaciyor canim, 2 3 ay olacak cektireli. Zaten tamamen kapamadi baya zaman aliyomus
seker000 iyi bende cnaim ayni.. ne yemek.yapsam diye dertleniyorum :)
Kv hastameden gelince yemekler bana ait olur ddaha simdiden onuda dusunuyorum ne pisiricem 3 erkege diye. Hadi kv corba tarzi yer ama iste erkekleri doyurmak zor :)
Hoşgeldin canım nasılsınselam kızlarr
Haklısın canım korkmakta inşallah daha iyi olurYiyorm canim ama o tarafla hic yemedim daha.
Ordaa daha boşluk var arasina kacar diye korkuyorum
Ne yemek yapsam derdi hergün bitmiyor kiSahi instagramda gormustum bi ara isten mi ayrildin.
Olsun sende doya doya oglusunla ilgilenirsin canim
Ben, Lokum,ilknur ve seker kaldik baska gelen giden yok :)
Gel gel arada evdeymissin hem bak, buranin tadi baska :)
Baban nasil oldu bu arada, yazamadim ama cok gecmis olsun, insallah iyidir artik
ilknurrr22 ben hala yemek yedigimde oraya kaciyor canim, 2 3 ay olacak cektireli. Zaten tamamen kapamadi baya zaman aliyomus
seker000 iyi bende cnaim ayni.. ne yemek.yapsam diye dertleniyorum :)
Kv hastameden gelince yemekler bana ait olur ddaha simdiden onuda dusunuyorum ne pisiricem 3 erkege diye. Hadi kv corba tarzi yer ama iste erkekleri doyurmak zor :)
iyiyim canım sen nasılsın?Hoşgeldin canım nasılsın
Iyi canim evdeyiz bizde Ardanin pesinde dolaniyorum iyi olmus oglunla vakit gecirrisn bosverişsiz güçsüz kaldım evdeyim yaklaşık 2 olacak.. hastalıklarla uğraştık canım ya uğrayamadım da buraya.. siz napıosunuz nasılsınız? kimler gitti? eda ya geçen kızlara selam söylersin dedim o da pek girmiyormuş buraya bebişi büyüdü onun da sıkıntıları artmıştır :)
Insallah canim sen cektirmedn demi dahaHaklısın canım korkmakta inşallah daha iyi olur
Allah yardımcın oldun canımgülsima napıyor kardeşiyle.. bizimki geçen komşunun oğlunu gördü (24 günlük ) direk gitti bebek bebek diye parmağını gözüne sokacaktı yalnız bırakamıyosun demi hiç
Kizlar kv acil.ameliyat dediler gecen hafta. Bugun gittiler demin bitmis ameliyat cok sukur. Insallah kolay uyanir
Tumore donusmeye baslamis cunki. Herseyini almislar. Rabbim beterinden korusun
En kisa zamanda bende gidicem.kontrole 1,5 yili gecti gitmedim
Yok canım çektirmedimInsallah canim sen cektirmedn demi daha
Çok şükür ben de iyiyimiyiyim canım sen nasılsın?
Agrimiyosa cektirmee boşver doktor oyle dedi banada oburleri icinYok canım çektirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?