Kizlar kv ye kanser demek istemisler :/
Onunda panik atagi oldugu icin dr yaninda tumor var demis, ama ameliyattan sonra kp rime soylemis iste kanser diye. Temizlendi ama tedavisi devam edecek ilerlemesin diye.
2 yildir asiri kanamali geciyormus adetleri ama menepoz vs diye gecistirmis, burdaki dr larda dogru duzgun bisi soylemiyor . Keske ertelemeyip daha iyi dr lara gitselermis.
Ben cidden tirstin nasipse 6 ayda bir kontrole gidicem
ewet canım babam hastaneye yatınca çınara da bakan olmadı mecbur izin alınca göze battı çıkardılar işte iyi de oldu tazminatı aldım yoksa tazminatsız işsiz kalacaktım :) babamda eskiye nazaran çok şükür iyi evde en azından tedaviye devam ediyoruz.
gerçekten kimse kalmamış buranın tadı bir başka ya özlüyorum valla havadisler var mı baya geride kaldım
Olsun canim iyi olmus bence boylesi hayirliymis.
Zaten tam ilgiye ihtiyaclari oldugu zamanlar artik
Yemi havadis yok ya ayni devam :) 2.lere daha cesaret edemedik, bakalim Gizemin pesinden kim gidecek :)
Ne yemek yapsam derdi hergün bitmiyor ki
çok şükür pişirip yiyebileceğimiz yemeğimiz var
şimdiye yapmışsındır da ben patates yemeği pilav yaptım bugün daha yapmadıysan fikir olsun
K.valdr hastaneden çıkınca sizde mi kalıcak yoksa sadece yemeğe mi gelirler
Aynen canim cok sukur , zaten sanirim.bu bolluktan simariyor ne yapacagimizi bilemiyoruz
Dun geldiler hastaneden canim, zor yuruyor evden cikamiyor haliyle. Ben goturuyorum. Oglen kp geldi verdim corbayi.
Simdi ayaz uyansin giderim. Ama cok arada kaldim gercekten, sabahtan beri gelmedi derlermi.diye varya yine.ne bicim dusuncelere kapildim
Ayaz zaten yarim.saat once anca uyudu, kendim grip olacak gibiyim. Evi desen b.k goturuyor. Yurt disindan babam geliyor birde oraya bekleyecekler habire gel diye.
Saglik olsun bir sure boyle olacak ama yazarken bile yoruldum.
Aaa geçmiş olsun canım kim ilgileniyor kv ile peki?
Kp gitmemis.bugun ise yine canim, zaten hastanede yaninda kaldi 1 haftadir.
Bende onu dusunuyorum.sabahtan beri gelmedi derlermi diye .
Ama anca oturdum oda ayaklarimi.sicak.suya sokmak icin. Of ben bu halimle nasil.bas edicem bilmem habire o ne der, bu ne der derdindeyim
Gülsima bu hareketi bilerek yapıyor olabilir mi?
Oğlum yarık nedeniyle çok kusuyor yani daha doğrusu içtiği süt burnundan geliyor olduğu gibi ben üzülüyorum baya sonra Gülsimaya dönüyorum (korkulu gözlerle bakıyor) kızım bebek kustu bebek hasta diye açıklama yapıyorum
Bugün kızım kendini kusturana kadar elini ağzına soktu ya bilerek yapıyor olabilir mi?
Bu arada oğlumun bir de süt alerjisi çıktı iyi mi bu aralar iyice bunaldım Canlar ya zaten yarık damak zorluyor beni üstüne bir de alerji durumu
Canim ilgi.cekmek icin yapiyor. Mustafa Kemal kusunca sen onunla.ilgileniyosun.haliyle oda onu istiyor.
Birde oyun saniyodur bunu. Ilknurun dedigi gibi bosver birsey soyleme.
Sen aciklama yapmissin onu kulagina kupe olmustur o, artik.birsey deme unutur zamanla. Ilgisini baska yone cevir
Alerjide tam alerji yani :/ cogu sey sutlu. Insallah hersey gecer gider saglikli huzurlu gunler gelir canim. Az daha sabir